sztem nem jól csinálják gallianiék, ha frankón eladják a gyereket. vannak olyan zsugások, akiket nem lehet pótolni. ilyen mondjuk a jelenlegi madridból casillas, vagy nálunk xavi, messi, esetleg még iniesta és a samu és ilyen a milanban kaká. akármennyi lét kapnak érte, abszolút nem egyértelmű, h a helyette odavitt játékosok be tudnák tölteni azt az űrt, amit maga után fog hagyni (és itt nem is kizárólag a játéktudására gondolok), persze csak ha elmegy egyáltalán.
nagyon gusztustalan kezd lenni ez az egész és abszolút nem a madrid részéről. ők csak megragadnak egy adódó szitut, hülyék lennének kihagyni. berlusconiék viszont már úgy kommunikálják ezt az egészet, mintha a gyerek akarna lekoccolni ("kaká kezében van a döntés" - "ha el akar menni, nem tudjuk megakadályozni" - "Kaká vagy a Realhoz igazol vagy marad a Milanban. Ez az ő akaratán múlik" - stb), pedig kaká kb 200milliószor elmondta már, h a milanban akar játszani. például két napja, ezelőtt az egész műbalhé után is ezzel nyitott, rögtön a fogmosást követően. akkor mi a falloszom múlik rajta????????
Capon írta:ja ja én sem szembe köpném hanem rágyújtanám a székházat.
igen, ezt mondjuk konkrétan meg is ígérték a főnökségnek, de nem a székházat akarják felgyújtani, hanem a várost.
--------
madridronie írta:.....
És ezt itt ki kérdőjelezi meg? Pár nappal ezelőtt az egyik kolléga pont ezzel jött. Ki néz le, ill. ki ír le itt benneteket? --> 1 Triplázó jól felépített, működő és már létező, kész CSAPATOT. Én személy szerint csak annyit szeretnék és várok, hogy jövőre MI is jóval versenyképesebbek legyünk. És győzzön a jobbik csapat. Ennyi.
nem az itt pörgőkről, hanem ezekről a versenyzőkről beszéltem:
Aláírom vannak odaát páran akik azt hiszik, hogy minden szép és jó lesz már mindjárt jövőre (sztem az igazi feltámadáshoz szükség lesz még 1 évre) és már előre kikiáltották a csapatot mindennek
--------------------
de azért valljuk be itt sincs hiány kárörömből és lenéző megnyilvánulásokból a Madriddal és Perezzel kapcsolatban. Mindez természetesen érthető is csak ........
igen, ilyen gyerekekből itt sincs hiány, bár itt azért van mire "arcoskodni" ha úgy vesszük, mert egy olyan csapattal a hátuk mögött teszik ezt, amely jelen pillanatban európa (és talán a világ) legjobbja, míg odaát úgy csinálják ugyanezt, leszarva a barcelonát, h pillanatnyilag a nyomába sem érhetnek a katalánoknak.
de mindkét arcoskodás gáz.
sztem meg kellene várni a nyár végét, utána a meccseket és majd akkor lehet lelkesedni, ha még ad okot erre az ember kedvenc brigádja..