Ha valamit meg kell tenni a nyáron, akkor az az, hogy Vele és Eto'oval sürgősen hosszabbítani kell!

Igy van! Én nagyra tartom Guardiolat(egy ilyen szezon után mást nem is tehetek), de sztem Sylvinhonak adhatott volna több lehetőséget, mert mikor ő játszott, sokkal jobb volt, mint Abidal. Védekezésben kb. egal, de talán abban is a brazil a jobb, támadásban meg 1000x. + kiválóan tud beadni, Abidal meg semmennyire...redmiller írta:Sylvinho megint bizonyította, hogy kora ellenére még mindig gyors! Imádom a kis brazilt! Nálam még mindig jobb - ahogy egész évben többre tartottam -, mint Abidal....
Vagyis, ha ott ücsörgött a kispadon, akkor kerettag volt!dnske írta:Én úgy tudom nem játszott a döntőben. Tudtommal a cserepadon ücsörgött, még eltiltott, vagy sérült sem volt.fcbarca0827 írta: 2006-ban is kerettag, csapattag volt!Vagyis arra is úgy gondolhat vissza...
Én úgy tudom nem játszott a döntőben. Tudtommal a cserepadon ücsörgött, még eltiltott, vagy sérült sem volt.fcbarca0827 írta: 2006-ban is kerettag, csapattag volt!Vagyis arra is úgy gondolhat vissza...
2006-ban is kerettag, csapattag volt!dnske írta: Ezzel a meccsel a BL győzelemre úgy gondolhat vissza, mint csapattag nem mint keret tagszerintem megérdemelte.
35 évesen a BL-döntőben,hát ideje voltszajko írta:Abidal nem csinálta volna jobban, sőt!
Élete meccsét játszotta szerintem!