Offtopic #2
-
- Barça C
- Kapcsolat:
hallod nem vagyok egy ittas tipus de ma éjszaka aki nézte és izgult igazán az nem tud aludni és iszik legalább egy kicsit a BARCALONA-ért. MI csapatunkért. HUUU esküszöm nektek és ezzel TI is vagytok CSAK ma este sikerért megérte élni!!!
hozzáteszem én már tvben néztem 1992ben koeman szabadrugását is. De mai mindent felül múl. henry ,messi,xavi,pique meg mindenki!! Visca el barca I love u
hozzáteszem én már tvben néztem 1992ben koeman szabadrugását is. De mai mindent felül múl. henry ,messi,xavi,pique meg mindenki!! Visca el barca I love u
NSO-n volt egy kis Római tudósítás:miihii írta:Megelőztél,én is épp ezen vigyorgok!Sanama írta:Azért elég érdekes,hogy az M1-en is Viva la Vida megy a műsör végén![]()
![]()
Ha ez kell a győzelemhez,akkor nyomassák csak!De adjanak még rá kakaót!Ez lesz a kedvenc számom!
17:30: az Olimpico előtti olasz DJ Coldplayt játszik, nem biztos, hogy a leginkább felpörgető zene. A BBC első számú szakírója, Phil McNulty inkább Bruce Springsteent javasol...
Megnevettetett

-
- Barça C
Sziasztok!
Nem találom meg sehol a Barca himnuszt abban a verzióban, amit a meccs végén játszottak, meg ami a Barca Toon alatt szokott menni. Ha valaki ismeri a pontos címét legyen olyan jó írja meg, előre is köszönöm!
Hatalmas gratula a csapatnak!
Nem találom meg sehol a Barca himnuszt abban a verzióban, amit a meccs végén játszottak, meg ami a Barca Toon alatt szokott menni. Ha valaki ismeri a pontos címét legyen olyan jó írja meg, előre is köszönöm!
Hatalmas gratula a csapatnak!

Hú hát én némettel vagyok így,hogy dolgozat lesz holnap,de nem érdekel..Kamarilla írta:Nekem holnap fizika témazáró, de olyan szinten sz*rok rá, h 3-as v 4-es leszek év végén a holnap doli függvényétől, h az nem igaz!Egy jó ideig biztos nem tudok ma se aludni!
Inkább forgolódjak az öröm miatt, mint sem a bánat miatt!
![]()
Miihii: Nekem már régóta kedvencem,remélem Pep is megtartja jó szokását:)
- Kamarilla
- Jugador d'estrella
Nekem holnap fizika témazáró, de olyan szinten sz*rok rá, h 3-as v 4-es leszek év végén a holnap doli függvényétől, h az nem igaz!
Egy jó ideig biztos nem tudok ma se aludni!
Inkább forgolódjak az öröm miatt, mint sem a bánat miatt!

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
- miihii
- KHAL
Megelőztél,én is épp ezen vigyorgok!Sanama írta:Azért elég érdekes,hogy az M1-en is Viva la Vida megy a műsör végén![]()

Ha ez kell a győzelemhez,akkor nyomassák csak!De adjanak még rá kakaót!Ez lesz a kedvenc számom!

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Azért elég érdekes,hogy az M1-en is Viva la Vida megy a műsör végén

Ugyan az, mert a T-Online a T-Home része, mert összeolvadtak.
És nem olcsóbb, hanem ugyanannyi,mert ugyanazok a csomagok is, a régi előfizetők is (mint én) is az új csomagokat kapták meg, nem kellett érte fizetni semmit, sőt még megemelték a 2 mbit/s re a netet, az 1 ről, + még 500 ft-tal kevesebbet kell érte fizetni.
Amúgy a tapasztalataim elég pozitívak, mert nem nagyon szokott lenni kimaradás, ha van, akkor is csak amiatt, mert itt a faluba rontanak el vmit
Múltkor is az volt, hogy jött ki az E-on szerelni valami kábelt, aztán úgy meg lett szerelve, hogy elolvadt egy helyen az internet kábel az utcán, igy két nap volt mire megcsinálták, mert pont beleesett egy ünnepnap
De amúgy csak ajánlani tudom,mert korrektek.
Más: mai meccsen kikaptunk 5-2re, igaz erősebb csapat volt az ellenfelünk, de ilyen csapat ellen rég játszottam. Rúgtak minket ahol értek, nem kíméltek senkit, csak eszetlenül rugdalóztak
És nem olcsóbb, hanem ugyanannyi,mert ugyanazok a csomagok is, a régi előfizetők is (mint én) is az új csomagokat kapták meg, nem kellett érte fizetni semmit, sőt még megemelték a 2 mbit/s re a netet, az 1 ről, + még 500 ft-tal kevesebbet kell érte fizetni.
Amúgy a tapasztalataim elég pozitívak, mert nem nagyon szokott lenni kimaradás, ha van, akkor is csak amiatt, mert itt a faluba rontanak el vmit

Múltkor is az volt, hogy jött ki az E-on szerelni valami kábelt, aztán úgy meg lett szerelve, hogy elolvadt egy helyen az internet kábel az utcán, igy két nap volt mire megcsinálták, mert pont beleesett egy ünnepnap

De amúgy csak ajánlani tudom,mert korrektek.
Más: mai meccsen kikaptunk 5-2re, igaz erősebb csapat volt az ellenfelünk, de ilyen csapat ellen rég játszottam. Rúgtak minket ahol értek, nem kíméltek senkit, csak eszetlenül rugdalóztak

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
-
- Entrenador del Barça
Internet az ugyan olyan, mint a T-Online, csak vmivel olcsóbb. A TV-vel itt semmi baj, Bp térségében, szuper az adás, viharban sincs gond. A telefont pedig nem használom...:Poldi:.. írta:Egy olyan kérdésem, lenne, hogy aki T-home TV-nél és/vagy Internetnél van mik a tapasztaltok?

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- ..:Poldi:..
- Banner mester
Egy olyan kérdésem, lenne, hogy aki T-home TV-nél és/vagy Internetnél van mik a tapasztaltok?

I. Eurobarca Sigverseny győztese..
-
- Entrenador del Barça
De jó neked Kudu, hogy te levezetheted valahol a feszültségedet.
Én itt sennyvedek majd izgulva és számolgatva a perceket kb 7-ig, aztán megyek majd kocsmába, meccs nézésre.
Már csak 274 Perc.

Már csak 274 Perc.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Na lassan indulok kispályás mérkőzésre
Tessék szurkolni, hogy ne essen az eső, és ne kapjak gólt
(legalább is kevesebbet, mint az ellenfél)
Mert már ideje 4 vesztes meccs után nyerni egyet

Tessék szurkolni, hogy ne essen az eső, és ne kapjak gólt

(legalább is kevesebbet, mint az ellenfél)
Mert már ideje 4 vesztes meccs után nyerni egyet

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- miihii
- KHAL
Nah,Egerszegen leszakadt az ég...
Gyönyörű kis vihar köszöntött le ránk.Ömlik a vasszer odafentről.
Esős időben jól lehet aludni,megyek is kumni
Jóccakát!
U.i.: De jó lesz felkelni,BL DÖNTŐŐŐŐŐŐ!!!!!!
VIVA BARCAAA!!!

Gyönyörű kis vihar köszöntött le ránk.Ömlik a vasszer odafentről.
Esős időben jól lehet aludni,megyek is kumni

Jóccakát!
U.i.: De jó lesz felkelni,BL DÖNTŐŐŐŐŐŐ!!!!!!
VIVA BARCAAA!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- rszergej
- Capitá del Barça
Most hogy írod, én is láttalak titeket, nemtom miért, de nekem távcsővel kellett néznem a meccset.Sanama írta: Nálam Etooka a Tevere hosszon, 27C szektorban ültél :p![]()
Furcsa álom lehetett,akkor mert nem tükrözi a valóságot
Fura

Nálam Etooka a Tevere hosszon, 27C szektorban ültél :pEtooka írta:Ozsi, ha jól emlékszem, te Lapi mögött és Txiki mellett ültél a D szektor 6. sorának a 43.-as székén?ozsimiki írta:Az én álmomban meg épp adta le a +kilókat. kupát emelgetve.
szergej majd meséld el a folytatást.![]()
Valóban, szergej, nymod a folytatást, hátha az is egyezik...

Furcsa álom lehetett,akkor mert nem tükrözi a valóságot

Csípem a jó humort (plusz amikor valaki látványosan nem veszi a lapot), és az iróniát.
Mindkettőből akad itt bőven.

Mindkettőből akad itt bőven.

- rszergej
- Capitá del Barça
Na igen, másnap betegen elmentünk egy gyógysörre.ozsimiki írta:Az én álmomban meg épp adta le a +kilókat. kupát emelgetve.
szergej majd meséld el a folytatást.
Mondom neki, húú Joan, de lefogytál, hogy csináltad?

Elkezdett nevetni, de egy szót sem mondott csak itta, csak itta a söröket...
De persze aki ennyit iszik mint ő, az meg is éhezik, tehát rendeltünk pizzát

Én egyet ő 5-öt. Megette.
Ez volt a reggelie, délben meg délután megint pizzát evett, estére pedig már annyit evett, hogy.....
És felébredtem

Ozsi, ha jól emlékszem, te Lapi mögött és Txiki mellett ültél a D szektor 6. sorának a 43.-as székén?ozsimiki írta:Az én álmomban meg épp adta le a +kilókat. kupát emelgetve.

Valóban, szergej, nymod a folytatást, hátha az is egyezik...

.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Az én álmomban meg épp adta le a +kilókat. kupát emelgetve.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Te is?!rszergej írta:Húúúú.
Én meg azt álmodtam, hogy ott voltam Rómában.
Nagyon jó volt, ott ültem Laporta mellett és pizzát ettünk. Ja és a meccs végére felszedett 25 kilót![]()
De nagyon élveztük a meccset, nyertünk 2-0-ra, a gólt pedig Cáseres és Sylvinho rúgta.
A meccs után lefutottunk és együtt buliztunk egész reggelig a csapattal.
Juhhhééé!!!

.
- rszergej
- Capitá del Barça
Húúúú.
Nagyon jó volt, ott ültem Laporta mellett és pizzát ettünk. Ja és a meccs végére felszedett 25 kilót
De nagyon élveztük a meccset, nyertünk 2-0-ra, a gólt pedig Cáseres és Sylvinho rúgta.
Juhhhééé!!!
Nagyon jó volt, ott ültem Laporta mellett és pizzát ettünk. Ja és a meccs végére felszedett 25 kilót

Juhhhééé!!!