Élő közvetítések 08/09
áhh nem hiszem el.............. forlán....
ugyanúgy mint pár éve vmikor elveszi az utolsó fordulokban a kiválló teljesítményével eto'o-tól a gólkirályi címet.....
áhh.........
mondjuk samu ezt asszem csak saját magának köszönheti h ha nem nyeri majd meg, mert lett volna bőven lehetősége bebiztosítani az elmúlt meccseken....
ugyanúgy mint pár éve vmikor elveszi az utolsó fordulokban a kiválló teljesítményével eto'o-tól a gólkirályi címet.....
áhh.........
mondjuk samu ezt asszem csak saját magának köszönheti h ha nem nyeri majd meg, mert lett volna bőven lehetősége bebiztosítani az elmúlt meccseken....
Ez piros, nevetséges...
Akkor az a kib.szott mafszud vagy ki a p.csám minek van a pályán még?
Akkor az a kib.szott mafszud vagy ki a p.csám minek van a pályán még?
Rohadt, szemétláda, összetöri szegény gyerek lelkét, egy senki!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2009.05.23. 22:37:49-kor.
Messi is így kezdte a magyarok ellen 

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
egyébként meg sztem ez a 90 ezer ember nem azért ment ma ki, hogy a Barca C agyonverje az Ossasunát, hanem ,hogy lássák, ahohyan Puyi átveszi a BAJNOKI KUPÁT!! és ez a legfontosabb!!! Sztem pep van annyira profi, hogy az ilyen meccsekből leszűri azt, hogy kik azok akik jövőre is számításba jönnek, és meg lennék lepve ha Hleb meg Gudjohsen itt lenne a csapatnál jövőre is.
Dőljünk hátra és élvezzük a kupa átadást!!!
Nah szegény gyerek, kúr...va bíró, ez egy hülye népművészeti cserépedény...
Dőljünk hátra és élvezzük a kupa átadást!!!
Nah szegény gyerek, kúr...va bíró, ez egy hülye népművészeti cserépedény...
-
- Entrenador del Barça
OOO Szegeny!!!

áááááááá
-
- Entrenador del Barça
Nem csak a bajnoksag...LM10 írta:Az aranycipőben számít a kupa és a BL is?

Forlan vezeti a góllövőlistát.currahee írta:forlán gólt rúgott.............
eto'onak el fog menni a gólkirályi címe, mint ahogy pár éve ugyanúgy forlánnal szemben ráadásul!!
forlán gólt rúgott.............
eto'onak el fog menni a gólkirályi címe, mint ahogy pár éve ugyanúgy forlánnal szemben ráadásul!!
Forlán duplázott srácok... 

Forlán 2 -őt rugott eddig

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
bakker. Nem látom a meccset mert a melózom. Mi az eredmény?
jogos....Ede72 írta:Uraim! Miért veszekedtek, amikor verekedni is lehet?![]()
![]()

de ott nem verekedés lenne hanem verés....

jo igaz... én kérek elnézést....Kalap1988 írta:A hsz első részéhez nem kívánok hozzászólni, a végéhez viszont annyit, hogy ez egy fórum, ahol nem a haveri szlengeket kell írni,mert azt egyrészt nem érti senki és nem csoda, hogy támadnak érte, másrészt nem szokás.currahee írta:sztem ne szólogass be olyannak akit nem ismersz!!! nem tudod h ki vagyok és én se h te, de én épp ezért nem reagálok ugyanígy vissza... másrészt mert értelmesebb vagyok annál....
ez a "fogyaték" szó csak kifejezés nálam/nálunk haverokkal, de te ezt ugysem érted...
Alves és Henry elvannnak...
Rughatnánk 1 gólt mert eddig a Camp Nouba idén mindig szereztünk gólt.
Rughatnánk 1 gólt mert eddig a Camp Nouba idén mindig szereztünk gólt.
-
- Jugador d'estrella
Abidal ma baromi jo , miota visszatert szuperül játszik , pleh h beszívattak a birok a bl-ben és a kupaban is.