Bajnokok Ligája & Európa Liga
Nekem is kéne egy link, vagy nemtudja vki, hogy valamelyik külföldi adó nem adja-e?

- tomabence
- Jugador d'estrella
Sziasztok,
nem tudtam eldönteni hogy melyik topicba írjam...végülis itt fogok neki:)
Valaki nem tudna 1 linket dobni a sport1ről??? Google-ban már kerestem de nem nagyon mukodtak amiket találtam
.
És ha már semmi más nincs és nincs sport1es ....akkor valaki az uefa kupa döntőről?
nem tudtam eldönteni hogy melyik topicba írjam...végülis itt fogok neki:)
Valaki nem tudna 1 linket dobni a sport1ről??? Google-ban már kerestem de nem nagyon mukodtak amiket találtam

És ha már semmi más nincs és nincs sport1es ....akkor valaki az uefa kupa döntőről?
Werder Bremen-Sahtior Donetk
Izgalmas döntő lesz, két meglepetés csapattal, amelyek a bajnokságban nem szerepeltek az elvárásoknak megfelőlen.Mindkét csapat a BL-ből érkezett.
Sztem mindkét csapat támadni fog, mert ebben igazán jók.Az ukránok játéka a brazil légiósokra alapul, ők azok akik eldönthetik a mecset.A másik oldalon Pizzarora kell sztem igazán oda figyelni. A németeknél nem játszhat Diego eltiltás miatt.
Én személy szerint a Donetknek drukkolok, Mircea Lucescu edzői pályafutásának méltő befejezése lenne ez az Uefa kupa győzelem

Izgalmas döntő lesz, két meglepetés csapattal, amelyek a bajnokságban nem szerepeltek az elvárásoknak megfelőlen.Mindkét csapat a BL-ből érkezett.
Sztem mindkét csapat támadni fog, mert ebben igazán jók.Az ukránok játéka a brazil légiósokra alapul, ők azok akik eldönthetik a mecset.A másik oldalon Pizzarora kell sztem igazán oda figyelni. A németeknél nem játszhat Diego eltiltás miatt.
Én személy szerint a Donetknek drukkolok, Mircea Lucescu edzői pályafutásának méltő befejezése lenne ez az Uefa kupa győzelem

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Wes Brown a MU védője nem játszhat többet ebben a szezonban.sérülése kiújult.mondjuk ez nem akkor a veszteség a Manchesternek, mert már január óta nem játszott.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Entrenador del Barça
FC Basel, Shaktar Donyeck, Sportin Lisszabon, Olympic Lyon, Bayern München, Dinamo London... kifejezetten spanyol csapatok!.....Tomexx írta:HBC=Handball Club Barcelona,ez így igaz!Csak az a baj,hogy a focit (általában)lábbal játsszák!Szerintem ezt nagyon jól tudja többek között a MANCHESTER UNITED-től annó nem ok nélkül elhajtott Piqué szaktárs is a többi nagy "géniuszról" nem is beszélve..................
05.27............05.27................05.27.......................05.27.........................
Már nem sok van hátra,hogy rájöjjetek,hogy ez a nyálas operettfutball csak Spanyolországban eredményes!!!!!!!!!

VISCA EL BARCA!
Egy BL döntő, igy van, de csak EGY meccs...annyival nehezebb a helyzet, mint eddig, h itt nincs javitási lehetőség. 1 meccsen eldől minden....Minden megtörténhet, lehet sima meccs is vmelyik félnek, lehet megint igazi dráma lesz.Jah, a Manchesteri meccs pedig nem csak egy meccs, hanem egy BL döntő. Ott nem csak az dönt, hogy ki van jobb formában, ki az esélyesebb, hanem az hogy Milyen lelki állapottal lépnek pályára a játékosok. Abban egyik csapatnak sem lesz előnye, hogy már megnyerte a bajnokságát, mert már mind két csapat nagy valószínüséggel megnyerte a maga bajnokságát. Nehogy valaki félre értse, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem bízom a CSAPAT-ban, csak hát ez már egy Bajnokok Ligája döntő. Smile
Amitől tartok, a védelmünk! Komolyabb meccseket sajna nem igazán tudjuk hiba nélkül lehozni. A mencseszter meg elég jó csapat hozzá, h az ilyeneket büntetje.
Ettől függetlenül ugy gondolom, h megnyerhetjük a meccset, de csakis akkor, ha a legjobb formánkat nyújtjuk, elől is, hátul is

-
- Entrenador del Barça
A helyesírási hibákról nem nagyon akarok szólni, látom sokat használod az msn-t.gombosmario18 írta:A menchester elleni meccsröl megcsak annyit....h ez nem az Barca akit kielytet tavaly az MU!És ez nem az a MU aki kielytette a barcát!!!(aki érti az érti,aki nem az nem)
szal röviden....idén a BARCÁÉ A SERLEG!!!!!
Jah, a Manchesteri meccs pedig nem csak egy meccs, hanem egy BL döntő. Ott nem csak az dönt, hogy ki van jobb formában, ki az esélyesebb, hanem az hogy Milyen lelki állapottal lépnek pályára a játékosok. Abban egyik csapatnak sem lesz előnye, hogy már megnyerte a bajnokságát, mert már mind két csapat nagy valószínüséggel megnyerte a maga bajnokságát. Nehogy valaki félre értse, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem bízom a CSAPAT-ban, csak hát ez már egy Bajnokok Ligája döntő.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- gombosmario18
- Barça C
.....már ez az oldal is virusos(tomexx)....
idejösz,h kritizáld a csapatunkat,te.....,de nem érdemes,mindenki tudja,h jelenleg a világ legjobb csapata,csak nem akarjátok bevallani magatoknak!!!!!jelenleg am minden nem barca drukker ezt teszi....keresi a hibákat a játékukba,h vlhol már végre beleköthessenek.....és most mindenki azt mondja,h 4 meg 5/11est nem adtak meg a chelseanak,de arrol mér nem beszél senki h a barcanak mennyit nem adtak meg,mer volt pár 11es szituácio a 2 meccs alatt.....csak nekünk nem okozott ekkora feltünést,mer a barca játékosai már agyilag nagyon rég tul vannak azon a szinten,h földhövagdossák magukat mint az 5 éves gyerekek(ballaknak meg a zárt osztályon a helye
)!Többmillio ember elött bolondot csináltak magukbol,hisz mindenki tudja "az 11-es,amit a biro befuj" egy gyerekes mesébe illö szinjáték miatt nem fogja megváltoztatni a döntést semmilyen biro sem
A menchester elleni meccsröl megcsak annyit....h ez nem az Barca akit kielytet tavaly az MU!És ez nem az a MU aki kielytette a barcát!!!(aki érti az érti,aki nem az nem)

idejösz,h kritizáld a csapatunkat,te.....,de nem érdemes,mindenki tudja,h jelenleg a világ legjobb csapata,csak nem akarjátok bevallani magatoknak!!!!!jelenleg am minden nem barca drukker ezt teszi....keresi a hibákat a játékukba,h vlhol már végre beleköthessenek.....és most mindenki azt mondja,h 4 meg 5/11est nem adtak meg a chelseanak,de arrol mér nem beszél senki h a barcanak mennyit nem adtak meg,mer volt pár 11es szituácio a 2 meccs alatt.....csak nekünk nem okozott ekkora feltünést,mer a barca játékosai már agyilag nagyon rég tul vannak azon a szinten,h földhövagdossák magukat mint az 5 éves gyerekek(ballaknak meg a zárt osztályon a helye

A menchester elleni meccsröl megcsak annyit....h ez nem az Barca akit kielytet tavaly az MU!És ez nem az a MU aki kielytette a barcát!!!(aki érti az érti,aki nem az nem)

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a Camp Nou-ba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!
A The Sun Angliában sem mértékadó lap (bulvár vacak,mint pl.:nálunk a Blikk),csak kíváncsi voltam a reakciókra......nos nem tévedtem!:D:D:D
- Andris
- Adminisztrátor
No mester, én már tudom, hogy mit ne, még annyival tisztelj meg, hogy "néhány SZAKLAPOT" ideböksz név szerint, sőt inkább linket az ő cikkükről, amelyben ezt az esetet taglalják, kiváncsi vagyok az általános véleményre.Tomexx írta: Olvassatok néhány SZAKLAPOT,hogy mi az általános vélemény!!!!!!!!Itt természetesen nem az Angol szaksajtóra gondolok!!De nem is a Nemzeti Sportra:D:D:D

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
"Minek kell kötözködni?............."a teheneket legyaluljuk"............Kamarilla írta:Bayern München, Lyon, Sporting, Basel, Shaktar, Wisla drukker vagy vagy mi van? Minek kell kötözködni?! Tovább jutottunk, kész! A másik oldalon is volt néhány gusztustalanság, de azokat persze el kell nézni, mert Drogba meg Bálákkkkkkk ott játszik! Hagyjuk már, ott vagyunk a döntőben, ez a lényeg! Igen, ahogy mondod! 05.27 ---> a teheneket legyaluljuk és visszük a Bl-serleget, akármilyen fájó is lesz neked, mi akkor is röhögni, ünnepelni, vigyorogni és torzulni fogunk! Már alig várom!Tomexx írta:05.27............05.27...............05.27.................05.27..............05.27............
Remélem tiszta eszközökkel,csak a JÁTÉK fog dönteni.
Egyébként az elődöntőben vesztes csapat nevét helyesen is le lehet írni,én sem írtam pl.:Bőrszalonnát a Barcelona FC helyett!
Mellesleg a Chelsea-t ki nem állhatom a színtelen -szagtalan játéka miatt.
Ki akar szerinted kötözködni??????????
Csak azt szeretném,hogy bárki is bármekkora nagy fannak érzi magát,reálisan nézze a dolgokat,és ne költsön dicshimnuszokat egy erősen kérdőjeles BL továbbjutás okán.
Elismerem,hogy a Barcelonának az éves teljesítménye alapján ott a helye a DÖNTŐBEN,de az elődöntő második mérkőzése kissé gusztustalanul alakult(Nem A Barcelona hibájából)és így sokan megkérdőjelezik a részvétel jogosságát!-Olvassatok néhány SZAKLAPOT,hogy mi az általános vélemény!!!!!!!!Itt természetesen nem az Angol szaksajtóra gondolok!!De nem is a Nemzeti Sportra

HandBall Club.......marci6p írta:így van! Mis is szereztünk egy gólt lábbal és ti is.Tomexx írta:HBC=Handball Club Barcelona,ez így igaz!Csak az a baj,hogy a focit (általában)lábbal játsszák!Szerintem ezt nagyon jól tudja többek között a MANCHESTER UNITED-től annó nem ok nélkül elhajtott Piqué szaktárs is a többi nagy "géniuszról" nem is beszélve..................
05.27............05.27................05.27.......................05.27.........................
Már nem sok van hátra,hogy rájöjjetek,hogy ez a nyálas operettfutball csak Spanyolországban eredményes!!!!!!!!!
A géniuszainkról, meg annyit, hogy vannak játékosok akik játékosak és vannak akik tuskók és pusztán bérencek.
Ezek a géniuszok, megtanították nektek, hogyan is kell a focit szépen sok passzal játszani, GÓLRA!
Fent említett géniuszok által varázsolt álom operett lenyomta a ti minimalista tömörülős, technikai tudást legkevésbé előtérbe helyezett túltaktikázott favágó tulok focitokat.
Majd rájössz, hogy Rómában is eredményes lesz.
Egyébként a HBC-ből hogyan jön ki az amit leírtál?
"Favágó,tulok foci"...........Hmmm:Erre csak egy válaszom van,05.27-én a MANCHESTER UNITED lesz az ellenfeletek és nem a Real Madrid...erősen készüljetek!!!!!!!!!!!!
- Kamarilla
- Jugador d'estrella
Bayern München, Lyon, Sporting, Basel, Shaktar, Wisla drukker vagy vagy mi van? Minek kell kötözködni?! Tovább jutottunk, kész! A másik oldalon is volt néhány gusztustalanság, de azokat persze el kell nézni, mert Drogba meg Bálákkkkkkk ott játszik! Hagyjuk már, ott vagyunk a döntőben, ez a lényeg! Igen, ahogy mondod! 05.27 ---> a teheneket legyaluljuk és visszük a Bl-serleget, akármilyen fájó is lesz neked, mi akkor is röhögni, ünnepelni, vigyorogni és torzulni fogunk! Már alig várom!Tomexx írta:05.27............05.27...............05.27.................05.27..............05.27............
Egyébként az elődöntőben vesztes csapat nevét helyesen is le lehet írni,én sem írtam pl.:Bőrszalonnát a Barcelona FC helyett!

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
05.27............05.27...............05.27.................05.27..............05.27............
ezt persze mindenki elfelejtette. szerintem ezzel a képpel le is zárhatjuk a vitát...

jóéjszakát!

jóéjszakát!
-
- Jugador del Barça
így van! Mis is szereztünk egy gólt lábbal és ti is.Tomexx írta:HBC=Handball Club Barcelona,ez így igaz!Csak az a baj,hogy a focit (általában)lábbal játsszák!Szerintem ezt nagyon jól tudja többek között a MANCHESTER UNITED-től annó nem ok nélkül elhajtott Piqué szaktárs is a többi nagy "géniuszról" nem is beszélve..................
A géniuszainkról, meg annyit, hogy vannak játékosok akik játékosak és vannak akik tuskók és pusztán bérencek.
Ezek a géniuszok, megtanították nektek, hogyan is kell a focit szépen sok passzal játszani, GÓLRA!
Fent említett géniuszok által varázsolt álom operett lenyomta a ti minimalista tömörülős, technikai tudást legkevésbé előtérbe helyezett túltaktikázott favágó tulok focitokat.
Majd rájössz, hogy Rómában is eredményes lesz.
Egyébként a HBC-ből hogyan jön ki az amit leírtál?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marci6p 2009.05.08. 23:28:44-kor.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Kamarilla írta:Egy cselszis csajnak ma már haverommal küldettem egy csomag zsebkendőt, elvileg a csaj neki ugrott a gyereknek és majdnem megfojtotta!Tomexx írta:A Római döntőben jelen lesz a tiszta eszközökkel bejutott MANCHESTER UNITED meg egy másik izé....... Jó szurkolást az Európai labdarúgás SZÉGYENÉNEK!!!!!!!!!!De, a srác azt mondja, megérte látni azt a fejet!
Neked is küldök te cselszis bénaság!!!Sírd ki magad, ronda lesz látni neked, hogy a Barca nyeri a döntőt!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=kSVcTYPIebM
A nőknek nincs ilyen orgazmusuk, mint amilyen a [auto_cenzúra] van!![]()
-
- Entrenador del Barça
Olvasd el az erről szóló cikkeket.... Normális bíráskodásnál már az első meccsen a Camp Nouban MI kaphattunk volna 11-est és a dinamo london ott 9 emberrel fejezi be a meccset...ott eldőlt volna minden. Abidal kiállítása is jogos volt mi, vakegér? A két "kezezős" dolog csak utána jött. A cselszki csatárai pedig (oh the famous english fair-play) úgy dobálták magukat a büntetőterületen belül hogy még az olaszokat is szégyenbe hozták. 180 perc alatt 170-ben mi támadtunk, mi játszottunk. Mi vagyunk a jobb csapat. Hiddink most nem Dél-Koreában volt. Pech.

VISCA EL BARCA!
- Kamarilla
- Jugador d'estrella
Tudod öreg, röhög a vakbelem!Tomexx írta:HBC=Handball Club Barcelona,ez így igaz!Csak az a baj,hogy a focit (általában)lábbal játsszák!Szerintem ezt nagyon jól tudja többek között a MANCHESTER UNITED-től annó nem ok nélkül elhajtott Piqué szaktárs is a többi nagy "géniuszról" nem is beszélve..................

Ha Touré lesz a védő a BL-döntőn, én legyilkolom magam egy kávéscsészével!

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
tomexx szerinted lett volna esélyetek a manchester ellen?
ne viccelj már. kaptatok volna annyit legalább mint a bajnokságban. bár kitudja lehet hogy még ott is bekkeltetek volna.

HBC=Handball Club Barcelona,ez így igaz!Csak az a baj,hogy a focit (általában)lábbal játsszák!Szerintem ezt nagyon jól tudja többek között a MANCHESTER UNITED-től annó nem ok nélkül elhajtott Piqué szaktárs is a többi nagy "géniuszról" nem is beszélve..................
- Kamarilla
- Jugador d'estrella
Egy cselszis csajnak ma már haverommal küldettem egy csomag zsebkendőt, elvileg a csaj neki ugrott a gyereknek és majdnem megfojtotta!Tomexx írta:A Római döntőben jelen lesz a tiszta eszközökkel bejutott MANCHESTER UNITED meg egy másik izé....... Jó szurkolást az Európai labdarúgás SZÉGYENÉNEK!!!!!!!!!!

Neked is küldök te cselszis bénaság!!!

A nőknek nincs ilyen orgazmusuk, mint amilyen a [auto_cenzúra] van!

-
- Jugador del Barça
Lrgalább tudjuk milyen csalódott. De, ha tényleg nem látta, akkor csak belinkelném neki azt a bizonyos találatot:cruyff írta:Szegény Tommexx lemaradt az uccsó percekről.... Hé Iniesta gólt rúgott!![]()
![]()
Nézd, a labdát is ő hozza ki.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."