Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Valbali
Capitá del Barça

2009.05.20. 20:51:38

Nekem is kéne egy link, vagy nemtudja vki, hogy valamelyik külföldi adó nem adja-e?
Kép
tomabence
Jugador d'estrella

2009.05.20. 20:46:07

Sziasztok,
nem tudtam eldönteni hogy melyik topicba írjam...végülis itt fogok neki:)
Valaki nem tudna 1 linket dobni a sport1ről??? Google-ban már kerestem de nem nagyon mukodtak amiket találtam :lol: .
És ha már semmi más nincs és nincs sport1es ....akkor valaki az uefa kupa döntőről?
kanty
Llegenda del Barça

2009.05.20. 18:42:44

Werder Bremen-Sahtior Donetk

Izgalmas döntő lesz, két meglepetés csapattal, amelyek a bajnokságban nem szerepeltek az elvárásoknak megfelőlen.Mindkét csapat a BL-ből érkezett.

Sztem mindkét csapat támadni fog, mert ebben igazán jók.Az ukránok játéka a brazil légiósokra alapul, ők azok akik eldönthetik a mecset.A másik oldalon Pizzarora kell sztem igazán oda figyelni. A németeknél nem játszhat Diego eltiltás miatt.

Én személy szerint a Donetknek drukkolok, Mircea Lucescu edzői pályafutásának méltő befejezése lenne ez az Uefa kupa győzelem :D :!:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kanty
Llegenda del Barça

2009.05.10. 17:04:59

Wes Brown a MU védője nem játszhat többet ebben a szezonban.sérülése kiújult.mondjuk ez nem akkor a veszteség a Manchesternek, mert már január óta nem játszott.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.10. 01:29:06

Tomexx írta:HBC=Handball Club Barcelona,ez így igaz!Csak az a baj,hogy a focit (általában)lábbal játsszák!Szerintem ezt nagyon jól tudja többek között a MANCHESTER UNITED-től annó nem ok nélkül elhajtott Piqué szaktárs is a többi nagy "géniuszról" nem is beszélve..................
05.27............05.27................05.27.......................05.27.........................
Már nem sok van hátra,hogy rájöjjetek,hogy ez a nyálas operettfutball csak Spanyolországban eredményes!!!!!!!!!
FC Basel, Shaktar Donyeck, Sportin Lisszabon, Olympic Lyon, Bayern München, Dinamo London... kifejezetten spanyol csapatok!..... :lol: :lol: :lol: Egyébként én nem akarlak bántani, tudom, hogy rossz lehet most Neked. Hidd el, nekem (nekünk) is az volt, amikor a cselszki úgy jutott tovább a murinnyó-érában, hogy Carvalho szándékosan akadályozta Valdest a gólvonalon a beadásánál...emlékszel még??? A norvég bíró legnagyobb tévedése Abidal piroslapja volt. A cselszki játékososk dobálták magukat, a kezezés pedig már akkor jött, mikor a derék londoniak a 10 emberrel játszó Barca ellen továbbra is VÉDEKEZTEK! A meccs pedig NEM 90 perc alatt dőlt el, hanem 180 perc alatt! Az első meccsn egy tisztességes bíráskodás mellett eldőlt volna minden....(11-es Henry-nak, Alex-piros, Ballack-piros) Ennyi.
VISCA EL BARCA!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.10. 00:35:32

Jah, a Manchesteri meccs pedig nem csak egy meccs, hanem egy BL döntő. Ott nem csak az dönt, hogy ki van jobb formában, ki az esélyesebb, hanem az hogy Milyen lelki állapottal lépnek pályára a játékosok. Abban egyik csapatnak sem lesz előnye, hogy már megnyerte a bajnokságát, mert már mind két csapat nagy valószínüséggel megnyerte a maga bajnokságát. Nehogy valaki félre értse, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem bízom a CSAPAT-ban, csak hát ez már egy Bajnokok Ligája döntő. Smile
Egy BL döntő, igy van, de csak EGY meccs...annyival nehezebb a helyzet, mint eddig, h itt nincs javitási lehetőség. 1 meccsen eldől minden....Minden megtörténhet, lehet sima meccs is vmelyik félnek, lehet megint igazi dráma lesz.
Amitől tartok, a védelmünk! Komolyabb meccseket sajna nem igazán tudjuk hiba nélkül lehozni. A mencseszter meg elég jó csapat hozzá, h az ilyeneket büntetje.
Ettől függetlenül ugy gondolom, h megnyerhetjük a meccset, de csakis akkor, ha a legjobb formánkat nyújtjuk, elől is, hátul is :!:
House
Entrenador del Barça

2009.05.09. 10:14:53

gombosmario18 írta:A menchester elleni meccsröl megcsak annyit....h ez nem az Barca akit kielytet tavaly az MU!És ez nem az a MU aki kielytette a barcát!!!(aki érti az érti,aki nem az nem)
szal röviden....idén a BARCÁÉ A SERLEG!!!!! :D
A helyesírási hibákról nem nagyon akarok szólni, látom sokat használod az msn-t.

Jah, a Manchesteri meccs pedig nem csak egy meccs, hanem egy BL döntő. Ott nem csak az dönt, hogy ki van jobb formában, ki az esélyesebb, hanem az hogy Milyen lelki állapottal lépnek pályára a játékosok. Abban egyik csapatnak sem lesz előnye, hogy már megnyerte a bajnokságát, mert már mind két csapat nagy valószínüséggel megnyerte a maga bajnokságát. Nehogy valaki félre értse, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem bízom a CSAPAT-ban, csak hát ez már egy Bajnokok Ligája döntő. :)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
gombosmario18
Barça C

2009.05.09. 04:09:56

.....már ez az oldal is virusos(tomexx).... :twisted:
idejösz,h kritizáld a csapatunkat,te.....,de nem érdemes,mindenki tudja,h jelenleg a világ legjobb csapata,csak nem akarjátok bevallani magatoknak!!!!!jelenleg am minden nem barca drukker ezt teszi....keresi a hibákat a játékukba,h vlhol már végre beleköthessenek.....és most mindenki azt mondja,h 4 meg 5/11est nem adtak meg a chelseanak,de arrol mér nem beszél senki h a barcanak mennyit nem adtak meg,mer volt pár 11es szituácio a 2 meccs alatt.....csak nekünk nem okozott ekkora feltünést,mer a barca játékosai már agyilag nagyon rég tul vannak azon a szinten,h földhövagdossák magukat mint az 5 éves gyerekek(ballaknak meg a zárt osztályon a helye :D )!Többmillio ember elött bolondot csináltak magukbol,hisz mindenki tudja "az 11-es,amit a biro befuj" egy gyerekes mesébe illö szinjáték miatt nem fogja megváltoztatni a döntést semmilyen biro sem :D :D
A menchester elleni meccsröl megcsak annyit....h ez nem az Barca akit kielytet tavaly az MU!És ez nem az a MU aki kielytette a barcát!!!(aki érti az érti,aki nem az nem)
szal röviden....idén a BARCÁÉ A SERLEG!!!!! :D
Kép

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a Camp Nou-ba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!
Tomexx
Barça C

2009.05.09. 01:25:11

A The Sun Angliában sem mértékadó lap (bulvár vacak,mint pl.:nálunk a Blikk),csak kíváncsi voltam a reakciókra......nos nem tévedtem!:D:D:D
Andris
Adminisztrátor

2009.05.09. 01:09:35

Tomexx írta: Olvassatok néhány SZAKLAPOT,hogy mi az általános vélemény!!!!!!!!Itt természetesen nem az Angol szaksajtóra gondolok!!De nem is a Nemzeti Sportra :D:D:D:D
No mester, én már tudom, hogy mit ne, még annyival tisztelj meg, hogy "néhány SZAKLAPOT" ideböksz név szerint, sőt inkább linket az ő cikkükről, amelyben ezt az esetet taglalják, kiváncsi vagyok az általános véleményre. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Tomexx
Barça C

2009.05.09. 00:04:44

Kamarilla írta:
Tomexx írta:05.27............05.27...............05.27.................05.27..............05.27............
Remélem tiszta eszközökkel,csak a JÁTÉK fog dönteni.
Egyébként az elődöntőben vesztes csapat nevét helyesen is le lehet írni,én sem írtam pl.:Bőrszalonnát a Barcelona FC helyett!
Mellesleg a Chelsea-t ki nem állhatom a színtelen -szagtalan játéka miatt.
Bayern München, Lyon, Sporting, Basel, Shaktar, Wisla drukker vagy vagy mi van? Minek kell kötözködni?! Tovább jutottunk, kész! A másik oldalon is volt néhány gusztustalanság, de azokat persze el kell nézni, mert Drogba meg Bálákkkkkkk ott játszik! Hagyjuk már, ott vagyunk a döntőben, ez a lényeg! Igen, ahogy mondod! 05.27 ---> a teheneket legyaluljuk és visszük a Bl-serleget, akármilyen fájó is lesz neked, mi akkor is röhögni, ünnepelni, vigyorogni és torzulni fogunk! Már alig várom! :)
"Minek kell kötözködni?............."a teheneket legyaluljuk"............
Ki akar szerinted kötözködni??????????
Csak azt szeretném,hogy bárki is bármekkora nagy fannak érzi magát,reálisan nézze a dolgokat,és ne költsön dicshimnuszokat egy erősen kérdőjeles BL továbbjutás okán.
Elismerem,hogy a Barcelonának az éves teljesítménye alapján ott a helye a DÖNTŐBEN,de az elődöntő második mérkőzése kissé gusztustalanul alakult(Nem A Barcelona hibájából)és így sokan megkérdőjelezik a részvétel jogosságát!-Olvassatok néhány SZAKLAPOT,hogy mi az általános vélemény!!!!!!!!Itt természetesen nem az Angol szaksajtóra gondolok!!De nem is a Nemzeti Sportra :D:D:D:D
Tomexx
Barça C

2009.05.08. 23:45:25

marci6p írta:
Tomexx írta:HBC=Handball Club Barcelona,ez így igaz!Csak az a baj,hogy a focit (általában)lábbal játsszák!Szerintem ezt nagyon jól tudja többek között a MANCHESTER UNITED-től annó nem ok nélkül elhajtott Piqué szaktárs is a többi nagy "géniuszról" nem is beszélve..................
05.27............05.27................05.27.......................05.27.........................
Már nem sok van hátra,hogy rájöjjetek,hogy ez a nyálas operettfutball csak Spanyolországban eredményes!!!!!!!!!
így van! Mis is szereztünk egy gólt lábbal és ti is.
A géniuszainkról, meg annyit, hogy vannak játékosok akik játékosak és vannak akik tuskók és pusztán bérencek.
Ezek a géniuszok, megtanították nektek, hogyan is kell a focit szépen sok passzal játszani, GÓLRA!
Fent említett géniuszok által varázsolt álom operett lenyomta a ti minimalista tömörülős, technikai tudást legkevésbé előtérbe helyezett túltaktikázott favágó tulok focitokat.
Majd rájössz, hogy Rómában is eredményes lesz.

Egyébként a HBC-ből hogyan jön ki az amit leírtál? :roll:
HandBall Club.......
"Favágó,tulok foci"...........Hmmm:Erre csak egy válaszom van,05.27-én a MANCHESTER UNITED lesz az ellenfeletek és nem a Real Madrid...erősen készüljetek!!!!!!!!!!!!
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.08. 23:41:07

Tomexx írta:05.27............05.27...............05.27.................05.27..............05.27............
Egyébként az elődöntőben vesztes csapat nevét helyesen is le lehet írni,én sem írtam pl.:Bőrszalonnát a Barcelona FC helyett!
Bayern München, Lyon, Sporting, Basel, Shaktar, Wisla drukker vagy vagy mi van? Minek kell kötözködni?! Tovább jutottunk, kész! A másik oldalon is volt néhány gusztustalanság, de azokat persze el kell nézni, mert Drogba meg Bálákkkkkkk ott játszik! Hagyjuk már, ott vagyunk a döntőben, ez a lényeg! Igen, ahogy mondod! 05.27 ---> a teheneket legyaluljuk és visszük a Bl-serleget, akármilyen fájó is lesz neked, mi akkor is röhögni, ünnepelni, vigyorogni és torzulni fogunk! Már alig várom! :)
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Tomexx
Barça C

2009.05.08. 23:31:51

05.27............05.27...............05.27.................05.27..............05.27............
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.05.08. 23:28:10

ezt persze mindenki elfelejtette. szerintem ezzel a képpel le is zárhatjuk a vitát...
Kép

jóéjszakát!
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.08. 23:22:32

így van! Mis is szereztünk egy gólt lábbal és ti is.
A géniuszainkról, meg annyit, hogy vannak játékosok akik játékosak és vannak akik tuskók és pusztán bérencek.
Ezek a géniuszok, megtanították nektek, hogyan is kell a focit szépen sok passzal játszani, GÓLRA!
Fent említett géniuszok által varázsolt álom operett lenyomta a ti minimalista tömörülős, technikai tudást legkevésbé előtérbe helyezett túltaktikázott favágó tulok focitokat.
Majd rájössz, hogy Rómában is eredményes lesz.

Egyébként a HBC-ből hogyan jön ki az amit leírtál? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marci6p 2009.05.08. 23:28:44-kor.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Tomexx
Barça C

2009.05.08. 23:21:15

Kamarilla írta:
Tomexx írta:A Római döntőben jelen lesz a tiszta eszközökkel bejutott MANCHESTER UNITED meg egy másik izé....... Jó szurkolást az Európai labdarúgás SZÉGYENÉNEK!!!!!!!!!!
Egy cselszis csajnak ma már haverommal küldettem egy csomag zsebkendőt, elvileg a csaj neki ugrott a gyereknek és majdnem megfojtotta! :D De, a srác azt mondja, megérte látni azt a fejet! :wink:

Neked is küldök te cselszis bénaság!!! :twisted: Sírd ki magad, ronda lesz látni neked, hogy a Barca nyeri a döntőt! :wink: :D

http://www.youtube.com/watch?v=kSVcTYPIebM

A nőknek nincs ilyen orgazmusuk, mint amilyen a [auto_cenzúra] van! :lol: :D
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.08. 23:19:48

Olvasd el az erről szóló cikkeket.... Normális bíráskodásnál már az első meccsen a Camp Nouban MI kaphattunk volna 11-est és a dinamo london ott 9 emberrel fejezi be a meccset...ott eldőlt volna minden. Abidal kiállítása is jogos volt mi, vakegér? A két "kezezős" dolog csak utána jött. A cselszki csatárai pedig (oh the famous english fair-play) úgy dobálták magukat a büntetőterületen belül hogy még az olaszokat is szégyenbe hozták. 180 perc alatt 170-ben mi támadtunk, mi játszottunk. Mi vagyunk a jobb csapat. Hiddink most nem Dél-Koreában volt. Pech. :!: :!: :!:
VISCA EL BARCA!
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.08. 23:17:43

Tudod öreg, röhög a vakbelem! :D Igazi cselszi drukker vagy! :D Szemeim előtt látom, ahogy ömlik a sós könnyed, miután Iniesta bekente! :wink: Na, de se baj, lesz ez még így se! :twisted: Jövőre remélem veletek játszunk a döntőben és ott kaptok ki! :twisted:

Ha Touré lesz a védő a BL-döntőn, én legyilkolom magam egy kávéscsészével! :? :lol: :D
Kép
Kép
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.05.08. 23:15:41

tomexx szerinted lett volna esélyetek a manchester ellen? :D ne viccelj már. kaptatok volna annyit legalább mint a bajnokságban. bár kitudja lehet hogy még ott is bekkeltetek volna.
Tomexx
Barça C

2009.05.08. 23:14:35

HBC=Handball Club Barcelona,ez így igaz!Csak az a baj,hogy a focit (általában)lábbal játsszák!Szerintem ezt nagyon jól tudja többek között a MANCHESTER UNITED-től annó nem ok nélkül elhajtott Piqué szaktárs is a többi nagy "géniuszról" nem is beszélve..................
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.08. 23:13:07

A laszti kijött magától. Akkorát akasztott! :lol:
VISCA EL BARCA!
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.08. 23:10:46

Tomexx írta:A Római döntőben jelen lesz a tiszta eszközökkel bejutott MANCHESTER UNITED meg egy másik izé....... Jó szurkolást az Európai labdarúgás SZÉGYENÉNEK!!!!!!!!!!
Egy cselszis csajnak ma már haverommal küldettem egy csomag zsebkendőt, elvileg a csaj neki ugrott a gyereknek és majdnem megfojtotta! :D De, a srác azt mondja, megérte látni azt a fejet! :wink:

Neked is küldök te cselszis bénaság!!! :twisted: Sírd ki magad, ronda lesz látni neked, hogy a Barca nyeri a döntőt! :wink: :D

A nőknek nincs ilyen orgazmusuk, mint amilyen a [auto_cenzúra] van! :lol: :D
Kép
Kép
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.08. 23:09:07

cruyff írta:Szegény Tommexx lemaradt az uccsó percekről.... Hé Iniesta gólt rúgott! :lol: :lol: :lol:
Lrgalább tudjuk milyen csalódott. De, ha tényleg nem látta, akkor csak belinkelném neki azt a bizonyos találatot:

Nézd, a labdát is ő hozza ki.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Lezárt