Kedves Királyfi, nem azért hoztam létre ezt a Topicot mert fradista vagyok, hanem azért mert a Topic Főcime, hogy labdarugás, és nem olyan ami a Barcaval összefügg. Mégegyszer leszögezem, hogy nem vagyok Fradista, de igen is nekem fontos és mint a hozzászólásokből kiderült másnak is az, hogy mit csinál az FTC a nemzetközi porondon, mert (csak a te kedvedért: NEM VAGYOK FRADISTA) magyar vagyok és igenis drukolni fogok a Ferencvárosnak és ha ne adj Isten (megborzongok amikor ezt írom) a Barca csak a 3 helyen végez a Bl csoportban és összekerülne az UEFA-ban a Fradival valószínűú, hogy a Fradiért izgulnék és nem azért mert fradista vagyok, hanem azért mert magyarArgyelus írta:Ez a Barca lapja, és nem szeretném ha a trágár FTC-nek valami köze lenne ehhez az oldalhoz. Nem egy lapon említendő a két klub és szurkolótábor.Nem értem miért nyomulnak mindenütt a fradisták. Nekik ha nem adnak meg egy 11-est akkor rögtön sírnak, és ha megitélik akkor miért nem kettőt. Tünjenek el az ilyen topic-ok. Beszéljünk inkább Deco-ról vagy Ronnie-ról vagy Puyolról.
Forza Barca és nyerjünk vasárnap!

Erről ennyit
bocs mindenkitől, aki szerint elragadtattam magam