Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
elbandi
Capitá del Barça

2009.05.18. 21:41:34

MR. TROMORT777 írta:Hleb eljátszotta a lehetőségeit, pár meccsen játszhatott, és nem mutatott semmit, kész ennyi, ezek után jóhogy nem rakja be egy komoly meccsre Pep, ha a "cserecsapatból" nem tud ki tünni, akkor majd nem lesz hirtelen nagyon jó egy komoly meccsen
azt elhiszem h nehéz átálni angol bajnokságból, spanyol bajnokságba, és Henry-nak is lassan ment, de Henry azért első szezonjába is néha-néha megvillant, de Hleb semmi jelét nem mutatja, h valaha még jó játékos lesz belőle a spanyol bajnokságba
Igen játszott pár meccset...és minden játszott kb 10 percet...tudod úgy elég nehéz bizonyítani... :twisted:
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
MR. TROMORT777

2009.05.18. 21:30:13

Hleb eljátszotta a lehetőségeit, pár meccsen játszhatott, és nem mutatott semmit, kész ennyi, ezek után jóhogy nem rakja be egy komoly meccsre Pep, ha a "cserecsapatból" nem tud ki tünni, akkor majd nem lesz hirtelen nagyon jó egy komoly meccsen
azt elhiszem h nehéz átálni angol bajnokságból, spanyol bajnokságba, és Henry-nak is lassan ment, de Henry azért első szezonjába is néha-néha megvillant, de Hleb semmi jelét nem mutatja, h valaha még jó játékos lesz belőle a spanyol bajnokságba
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.18. 21:09:18

Nóbi írta:
LG írta:Én remélem marad, mert jó játékos. Az, h nem tud bizonyitani, nem az ő hibája.
Hát szerinted kinek a hibája :?: :roll:

Ezt a teljesítményt már nem lehet megmagyarázni. Rögtön az idény elején megsérült, rendben, érthető, hogy a visszatérése után kellett (volna) idő, hogy játékba lendüljön. Utána ahányszor lehetőséget kapott, mindig csalódást okozott. Kupában gyakran megkapta a lehetőséget, EGYSZER SEM élt vele. Bíztam benne egészen a Mallorca elleni meccsig, reméltem csak idő kell neki. De amit művelt, azzal a reményt is elvette sokunktól. A reményt, hogy tud Ő még hasznos tagja is lenni ennek a csodálatos csapatnak.
Hányszor kapott lehetőséhet, és hány perceket, és milyen meccseken? Komoly tétmeccsen, ahol rendesen hajtott a csapat, alig...általában csak mikor a B csapattal nyomtuk, v. mikor már el volt dőlve meccs. Ennyi játékidő egy angliából érkező játékosnak nem elég a beilleszkedésre. Még egy olyan zseninek is, mint Henry rengeteg idő kellett, de a türelmet végülis is meghálálta.
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.05.18. 16:09:21

Év elején mondtam, h "nagy baromság". Ahogy telt az idény változott a véleményem: egyre inkább úgy gondolom, ha játszana jó lenne. Úgy gondolom Pep el fogja adni, mert nem játszatja. Én játszatnám, és még meggondolnám eladását. Mostantól játszatnám a bajnokikon és meglátjuk mire képes. Sztm maradjon!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.18. 15:30:02

Hogy ne legyen off, akkor úgy mondom: nem mutatott annyit, hogy jobbnak mondhassátok Hlebnél. Sajnálom, hogy így alakul a barcelonai karrierje. Pedig nagy játékos. Már a Stuttgartban szerettem. Jót tenne neki ha a Bayernba szerződne. Esetleg Lahmért cserébe... (meg gondolom még picit adnánk érte)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.05.18. 15:23:01

Fernando írta:Azért nem kell ennyire éltetni ezt a Thiagot. Nehogy nagyobb füstje legyen mint lángja, mert páran beharangozták mekkora játékos lesz. Játszott tegnap 15 percet, nem ájultam el. Nemis tudtam volna ennyi idő alatt. Majd ha egy meccset végigjátszik vagy kettőt esetleg tudok véleményt formálni.
én nem magasztalom az egekbe, csak megemlítem, hogy voltak szép megmozdulásai! nagy különbség :wink: amúgy remélem a következő meccsen kezdő lesz, hogy tényleg lehessen látni mit is tud :wink: :D

A továbbiakban ezt a Barca fiatlaok topikba ha kérhetem. :wink:
B.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.18. 15:19:51

Azért nem kell ennyire éltetni ezt a Thiagot. Nehogy nagyobb füstje legyen mint lángja, mert páran beharangozták mekkora játékos lesz. Játszott tegnap 15 percet, nem ájultam el. Nemis tudtam volna ennyi idő alatt. Majd ha egy meccset végigjátszik vagy kettőt esetleg tudok véleményt formálni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.18. 15:19:26

palesz77 írta: inkább ő mint Hleb szerintem :wink: :D
Pontosan így gondoltam már a szezon elején, habár csak youtube-os vidiken láttam a "fiainkat". Nekik kell a rutin és annyira nyomják őket, akkor miért ne játszhatnának a nagyokkal? Azt meg kiváltképp nem akarom, hogy akár csak egy olyan barca nevelést is meglássak más klubban akinek fele olyan kvalitásai vannak mint Fabregas-nak. Max kölcsön adnék bárkiről legyen szó!
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.05.18. 15:14:17

marci6p írta:Én sem örültem neki,amikor jött, sőt feleslegesnek és haszontalannak éreztem. De azt mondani, hogy nincs akkora tudása, ami ide elég lenne igencsak nagy túlzás! Bőven jobb és technikásabb labdarúgó ő annál, amit eddig itt mutatott!!! Eddig mindenhol kellett neki egy év a beilleszkedéshez, kérdés itt megkapja-e azt a plusz egy esztendőt.
hát én eleinte örültem, de ma már látom, hogy nem jó vétel. tegnap végre ott játszott, ahol kéne, de még rosszabb volt, mint szokott. szerintem mindenkinek jobb lenne, ha menne.

marci6p írta:Ha igen kíváncsi leszek, ha nem, akkor meg örülök, mert minden bizonnyal egy saját nevelés kapja azokat a játékperceket majd.
hát igen. a saját nevelésről annyit, hogy nekem tatszett ez a Thiago gyerek, egész ügyesen mozgott, és volt 1-2 nagyon szép megoldása is :D szóval inkább ő mint Hleb szerintem :wink: :D
Nóbi
Capitá del Barça

2009.05.18. 14:33:38

LG írta:Én remélem marad, mert jó játékos. Az, h nem tud bizonyitani, nem az ő hibája.
Hát szerinted kinek a hibája :?: :roll:

Ezt a teljesítményt már nem lehet megmagyarázni. Rögtön az idény elején megsérült, rendben, érthető, hogy a visszatérése után kellett (volna) idő, hogy játékba lendüljön. Utána ahányszor lehetőséget kapott, mindig csalódást okozott. Kupában gyakran megkapta a lehetőséget, EGYSZER SEM élt vele. Bíztam benne egészen a Mallorca elleni meccsig, reméltem csak idő kell neki. De amit művelt, azzal a reményt is elvette sokunktól. A reményt, hogy tud Ő még hasznos tagja is lenni ennek a csodálatos csapatnak.
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.18. 14:32:05

lui1698 írta:Szerinem a nyár, sőt talán az utóbbi évek egyik legrosszabb igazolása.
Nem rendelkezik olyan tudással ami elég lenne egy Barca szintű csapatban.
Jobb lenne neki is, nekünk is ha menne.
Én sem örültem neki,amikor jött, sőt feleslegesnek és haszontalannak éreztem. De azt mondani, hogy nincs akkora tudása, ami ide elég lenne igencsak nagy túlzás! Bőven jobb és technikásabb labdarúgó ő annál, amit eddig itt mutatott!!! Eddig mindenhol kellett neki egy év a beilleszkedéshez, kérdés itt megkapja-e azt a plusz egy esztendőt. Ha igen kíváncsi leszek, ha nem, akkor meg örülök, mert minden bizonnyal egy saját nevelés kapja azokat a játékperceket majd.
Zinedine Zidane: "A galaktikusnak nevezett érában az egyik Real Madrid sem érte el azt a szintet, amelyet Guardiola játékosai képviselnek. Xavi, Iniesta vagy Messi olyan dolgokat csinálnak a labdával, hogy Play Stationben tudod megállítani őket."
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.05.18. 14:27:37

azzal egyetértek, h nagy melléfogás volt. de azzal már nem, h nem megfelelő kvalitású focista: nagyon ügyes labdarúgó, jól fogja pótolni ribéryt a münchenben :D
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2009.05.18. 14:19:19

Szerinem a nyár, sőt talán az utóbbi évek egyik legrosszabb igazolása.
Nem rendelkezik olyan tudással ami elég lenne egy Barca szintű csapatban.
Jobb lenne neki is, nekünk is ha menne.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.05.18. 14:17:48

tudomka958 írta:
noname írta:Hleb :arrow: bye bye!
Örültem amikor idejött, kedveltem a játékát, de amit ma művelt az felháborító volt. Ennyit én is tudnék játszani. Ha jól emlékszem Etoo hozta 100%os ziccerbe-kihagyta, pedig nem állt rajta senki, de ezen kívül is:
-passzolni szinte csak hátrapasszolt, ha nincs a pályán ugyanott vagyunk.
-néha próbált cselezni, mindig labdavesztés lett belőle
- a meccs nagyrészén meg se próbált csinálni semmit. A 2.. féliidőben 10 se ért labdába, szándékosan kerülte a játékot

Most bőven lett volna alkalma bizonyítani, a hasonló helyzetben levő Guddy pl remekül játszott, ehhez képest Hleb mintha a pályán se lett volna.
Ő már lex@rja a Barcát. Sürgősen el kell küldeni :!:
Az eddigi teljesitmenye szerint igenis jol jatszott.De ez OFF. :wink:

no, ha guddy tegnap remekül játszott akkor elég alacsonyra tetted a mércét...
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.18. 14:14:36

Varga Tamás írta:No, ezért nem játszik a belorusz. Gyenge lövések, elesik a labdában, a kapussal szemben olyan megoldást választ, mint egy serdülő. Az összjátékban szinte nulla, semmi motiváció, csak lézeng a pályán. pedig erősen tartalékos csapattal nyomjuk, lenne honnan kitűnnie. De nem.
Mehet isten hírével4 Így is megajándékozták a csapattársak egy spanyol bajnoki és kupa arannyal. Köszönje meg nekik, mert semmit sem tett hozzá.

Ön a leggyengébb láncszem! Szervusz!"

Szerintem. ez az én véleményem.
Szerintem ez nem így van. A foci csapatjáték. Mindenki, aki játszik, kiveszi a részét a sikerből. Ki többet, ki kevesebbet. Hleb a képességei alapján akár húzóember is lehetne, ehelyett gyakorlatilag egy kiegészítő ember lett a sok közül. Adott néhány gólpasszt, de ezek is ugyanúgy kellettek. A bajnokság a csapat összteljesítményének eredménye, akikbe ugyanúgy beletartozik Hleb, Pedrito vagy éppen Victor Sanchez is.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.05.18. 13:27:12

noname írta:Hleb :arrow: bye bye!
Örültem amikor idejött, kedveltem a játékát, de amit ma művelt az felháborító volt. Ennyit én is tudnék játszani. Ha jól emlékszem Etoo hozta 100%os ziccerbe-kihagyta, pedig nem állt rajta senki, de ezen kívül is:
- a meccs nagyrészén meg se próbált csinálni semmit. A 2.. féliidőben 10 se ért labdába, szándékosan kerülte a játékot

Most bőven lett volna alkalma bizonyítani, a hasonló helyzetben levő Guddy pl remekül játszott, ehhez képest Hleb mintha a pályán se lett volna.

no, ha guddy tegnap remekül játszott akkor elég alacsonyra tetted a mércét...
noname
Llegenda del Barça

2009.05.17. 21:19:50

Hleb :arrow: bye bye!

A Fifa egy szégyen
Messike10
Barça C

2009.05.17. 21:09:53

Hlebtől többet vártam! Az egész szezonban!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.05.17. 21:09:50

gianni írta:Fél éve mondtam már,hogy ennyi ell kell mennie!
Halkan megjegyezném, hogy másfél éve sokkal többen követelték Henry távozását. :roll: Aztán tudjuk mi történt, úgyhogy nem kell egy rossz félév után elküldeni a pokolba.

szerk.: Nem a Barca játéka nem fekszik neki, hanem a bajnokság. Hlebet pont azért igazoltuk, mert a rövidpasszos játékban nagyon jó. (Angliában és Néemtországban)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2009.05.17. 21:11:03-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.05.17. 21:08:54

Slither írta:Sztem nincs értelme most már megtartani. Jövőre se játszana többet, márpedig neki állandó játéklehetőség kéne, hogy játékban legyen.

ezzel egyet értek. egy ilyen Barcában nics helye. de amugy egy kivákó kvalitásokkal rendelkező futbalista, csak ez a bajnokság, meg a barca játéka nem fekszik neki
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
gianni
Entrenador del Barça

2009.05.17. 21:07:28

Fél éve mondtam már,hogy ennyi ell kell mennie!
M.I.P.A.X.
Jugador del Barça

2009.05.17. 21:06:15

Ma nagyon el volt tűnve és nem látszott rajat az öröm hogy játszhat! Sajnálom pedig az idény előtt bíztam benne hogy jól fog jönni a csapatnak!
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok :)
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.05.17. 21:04:44

Hát sztem a meccs legrosszabbja volt. Hát van ilyen. Részemről sajnálom, mert nagy reményeket fűztem hozzá, de nem lett belőle semmi. Ma sem tudott játszani, nem élt a lehetőséggel. :(
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.17. 21:02:11

Fernando írta:Erősen látszik rajta a meccshiány. Remélem felfog javulni a második félidőre.
Még rosszabb lett. :(
Sztem nincs értelme most már megtartani. Jövőre se játszana többet, márpedig neki állandó játéklehetőség kéne, hogy játékban legyen.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.17. 19:56:12

Erősen látszik rajta a meccshiány. Remélem felfog javulni a második félidőre.
Lezárt