Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Remélem 8 év múlva egy egész kis jó játékos lesz!
Egyébként mi a posztja?
Egyébként mi a posztja?
in to exile
- Charlie
- Öreg Harcos
megfigyelők találják őket,de Óriási tehetségnek tartják,de még sokára lex belőle vki.Subinho írta:csak mire használható a barca b-ben 6 év, a felnőttben még 3.
egyébként honnan szedik össze az ilyen kiscsákókat??? mármint laportáék...
a rique sztorit meg hagyjuk már! nincs itt és nem is lesz. és jobb így, mert deco és dinnyó sokkal jobb. úgyis csak csere volna...vagyis lett volna...
C.
- Subinho
- Director del Fútbol
csak mire használható a barca b-ben 6 év, a felnőttben még 3.
a rique sztorit meg hagyjuk már! nincs itt és nem is lesz. és jobb így, mert deco és dinnyó sokkal jobb. úgyis csak csere volna...vagyis lett volna...
- visca el barca
- Presidente del Barça
river játékos
rossz srác nem lehet.
az argentinos frizkoja mindenesetre már megvan.

rossz srác nem lehet.
az argentinos frizkoja mindenesetre már megvan.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
ez van.Rapika írta:Mekkora baromság,hogy klubbszinten nem ,válogatottban meg igen?!![]()

(azert mert nem szeretem riqet nem kell hurrogni)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
Rapika írta:Haggyad,ennek hiába beszélsz!Zsolti írta:hát az albiselectét nem nevezném kis csapatnak,és ottis nagyon villog!Ő a legnagyobb argentin!!!!visca el barca írta:agyam eldobom.
felejtsetek már el riquet.
elment és kész.
ennyi.
tipikusan az a játékos aki klubszinten csak "kis" (villar.) csapatokban tudja megmutatni h mit tud.
kulonben is itt mért nem élt a lehetoseggel?...
voltak olyan gyenge meccsei h ihaj.
miaz hogy ennek? ember vagyok, nem ajtókilincs meg gőztraktor....
de felolem meg sirhatsz riq után engem nem zavar, attol nem fog visszajonni...(s csakhogy idegesitselek, neis jöjjön)
mellesleg: olvass és tanuld meg értelmezni másnak az irasat. (látod ott a klubszinten szót?)

- Subinho
- Director del Fútbol
igen-igen. feleslegesek azok a topikok, akik alig játszottak itt és máshol váltak nagy zsugássá. így rique, l. garcia, sorin, stb...
kluivert talán még megérdemli, h maradjon, de télleg az egyetlen, aki mindíg is barca játékos marad a szívünkben, az a király: RIVALDO!!!!!
bármilyen formában is van szívesen látnám még 2 évre. ha larsson ide tudott jönni ennyi idősen levezetni, akkor RIVALDO-t is elnéznénk még 1-2 évig. asszem a szurkolók sem tiltakoznának érte!!! Ő az aki bármikor jöhetne bárki helyett, mert tett le vmit az asztalra évekig!!! Még ha csak deco cseréje lenne is...bár ha formában van ez elég nevetséges...
kluivert talán még megérdemli, h maradjon, de télleg az egyetlen, aki mindíg is barca játékos marad a szívünkben, az a király: RIVALDO!!!!!
bármilyen formában is van szívesen látnám még 2 évre. ha larsson ide tudott jönni ennyi idősen levezetni, akkor RIVALDO-t is elnéznénk még 1-2 évig. asszem a szurkolók sem tiltakoznának érte!!! Ő az aki bármikor jöhetne bárki helyett, mert tett le vmit az asztalra évekig!!! Még ha csak deco cseréje lenne is...bár ha formában van ez elég nevetséges...

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
De akkor be lehetne zárni Luis García topikját is!barcafan írta:Kluivert...Silvanus írta:Bár én magam is kedvelem Riquelmét, illetve a játékát, és sajnálom is, hogy eladta a Barca, DE ELADTA, ezért részben egyet kell értsek 'Visca el Barca' barátunk hozzászólásával, miszerint lassan el lehetne már őt felejteni, sőt a topikját is be lehetne zárni, mert MÁR NEM BARCA JÁTÉKOS, és már nem is lesz az soha sem!!! Akkor meg minek, ugye...!?
Csak egy játékos van, aki kiérdemelte, hogy még a mai napig is beszéljünk róla (pedig már régen nem Barca játékos), az pedig természetesen: RIVALDO!!!
De egyébként Rivaldo és Kluivert is megérdemli a dicsőséget
Váci Reménység SE
-
- Director del Fútbol
Bár én magam is kedvelem Riquelmét, illetve a játékát, és sajnálom is, hogy eladta a Barca, DE ELADTA, ezért részben egyet kell értsek 'Visca el Barca' barátunk hozzászólásával, miszerint lassan el lehetne már őt felejteni, sőt a topikját is be lehetne zárni, mert MÁR NEM BARCA JÁTÉKOS, és már nem is lesz az soha sem!!! Akkor meg minek, ugye...!?
Csak egy játékos van, aki kiérdemelte, hogy még a mai napig is beszéljünk róla (pedig már régen nem Barca játékos), az pedig természetesen: RIVALDO!!!
"Més Cuen un Club"
- Subinho
- Director del Fútbol
télleg elég gyengén muzsikált a barcában rique. idén volt csak nagyon jó a villában, de ott ő volt a nagy sztár. a barcában nem tisztelték volna, tuti nem lőtt volna ennyi gólt sem. jó lesz ott neki. szerintem a helyén a mai barcában inkább deco játszik, de mindegy. a helyzet ua. mint saviolaval. nagyon jó, szeretem, de nem kell, mert felesleges.
az argentín válogatottban egyébként tényleg nagyon jó. de a brazilba nem biztos, h "beférne" dinnyó és kaka mellett/helyett... de még a cserepados juninho helyett sem biztos...
az argentín válogatottban egyébként tényleg nagyon jó. de a brazilba nem biztos, h "beférne" dinnyó és kaka mellett/helyett... de még a cserepados juninho helyett sem biztos...
-
- Director del Fútbol
Olvasd el a Riquelme-topicba bemásolt interjút, abban van egy ilyen "kis csapatos" kérdés. A válaszban benne van minden.visca el barca írta:agyam eldobom.
felejtsetek már el riquet.
elment és kész.
ennyi.
tipikusan az a játékos aki klubszinten csak "kis" (villar.) csapatokban tudja megmutatni h mit tud.
kulonben is itt mért nem élt a lehetoseggel?...
voltak olyan gyenge meccsei h ihaj.
Van Bommelt és Ezquerrot. mindkettőt ingyéchili írta:eddig kiket igazoltunk ?összesen...
eddig kiket igazoltunk ?összesen...
Dinho smiley
=

Egyébként én sem értem, Henryért kiadna akár 40-50 millió eurót is, de a védelembe meg senkit nem venne!? Bár szerintem Gonzalo Rogriguezre jó esélyünk lehet! Rgyébként tényleg ráférne az erősítés, mert ugye ha jól tudom Edmilsont vkp-nak akarja Rijkaard, akkor marad Puyol, mellé viszont... Oleguer, meg Marquez! róluk meg nem tudnék ódákat zengeniBodi írta:Az rendben van,hogy Laporta nem akar pénzt költeni,de azért egy védőre nagy szükség lenne!A csapat leggyengébb posztjára nem jön egy játékos se????