Silvanus írta:Bercy írta:Megbeszéljük a szervezőkkel, hogy legyen nyílt a sorsolás és Ti fogjátok a csapatot képviselni.

Na az jó lenne!!! Most komolyan!!! A következőképpen zajlana szerintem - A TISZTA - sorsolás: Két csoport: A és B. Egy-egy kiemelt (az elmúlt torna eredménye alapján, azaz A csoport: Roma, B csoport: Barca! A többieket sorsolnám a CSK-k jelenlétében, DE úgy hogy természetesen a Juve A, és a Juve B ne kerülhessen össze (ha az egyiket kisorsolják, akkor a másik értelem szerűen automatikusan a másik csoportba kerüljön!!!). Ennyi, ez így korrekt, nem?!...
kedves Silvanus!
mint a tornák szervezője szólok most Hozzád és szeretnélek felvilágosítani néhány,Általad vélhetően nem teljesen átlátott dologgal kapcsolatban. Szóval a sorsolás SOHA nem volt manipulált! Vagy előzetesen vagy a helyszínen zajlott,a korábban itt is emlegetett "kalapos" megoldással, vagy pedig egy teljesen véletlenszerű, tőlem és mindenki mástól független módon kerültek beosztásra a csapatok. Ez abból állt, hogy a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek idején, a szurkoló csapatok "anyaklubjai" mind pályára léptek. Ezt használtuk ki egy teljesen manipulálhatatlan,valamint utazást és időegyeztetést sem igénylő sorsolás lebonyolításához,ami abból állt,hogy az "anyaklubok" aktuális játéknapon zajló mérkőzéseit figyeltük és a sárgalapok kiosztásának idejét alapul véve sorsoltuk csoportba a drukker-team-eket (gyengébbek kedvéért azért sárgalap,mert az 99%-os valószínűséggel előfordul meccsenként). Tehát a felemlegetett Juve,Inter,Arzenál párosítás is ez alapján jött létre. aki ezek után azt hiszi,h minden mérkőzés játékvezetőjével megbeszéltem,h mikor adhat sárgalapot,csak hogy a Juve "kedvező" csoportba kerüljön,akkor annak boldogan szerzek beutalót tetszőlegesen választott elmegyógyintézetbe. Egyébként ez a módszer értelemszerűen a júliusi torna kapcsán nem alkalmazható,ezért visszatérünk a "tiszta", kalapos módszerhez mégpedig pontosan úgy,hogy a csapatkipátonyakkal helyszínt és időpontot egyeztetek,ahol mindezt megejtjük. csak tájékoztatásképpen annyit,hogy én Budapesttől 200 kilométerre lakom és eddig sem okozott gondott ilyen "apróság" miatt felutaznom, tehát most sem lesz másként. Örülnék, ha végérvényesen sikerülne megszabadulni néhány embernek a paranoiájától,amit arra alapoz,hogy Juvés szervezés miatt eme csapat kiváltságokkal rendelkezik. szerintem,ha annyira nagy (vagy csak bármilyen) csalások lettek volna eddig,mint amilyeneket néhányan feltételeznek,akkor a Juve már többszörös tornagyőztes lenne,nem pedig nullaszoros... remélem sikerült érthetően felvázolnom a sorsolás menetét és eloszlatni a gyanúkat. de ha nem,ezek után már az sem érdekel.
további sikeres felkészülést kívánok Nektek a tornára, a többit majd Norbival személyesen egyeztetem.
Minden jót!