Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
- Subinho
- Director del Fútbol
ja és kisronaldo azért is lenne jó, mert őt is lehet cserélgetni a széleken. nézd a portugál válogatottban figoval. és nagyon gyors! és a MU-ban azé kicsit leszokott az önzőzgetésről... viszont akkor már télleg nemtom mi lesz maxival???
- Subinho
- Director del Fútbol
én azért nem bánnám, ha C.Ronaldo a Barcába jönne! Hiába írja ez a valaki, azért végigzézném, ahogy a szélen szívatja a margitot... nagyon jó gyerek, fiatal és szerintem mire annyi idős lesz mint mikor Frigo nálunk nyomta sokkal jobb lesz!
Egy Roni, Eto'o, kis Ronaldo hármas azé az má odatenne!!! Lenne olyan erős mint a 99/2000 Rivaldo-Kluivert-Figo hármas, ha nem jobb!!!!!!
Nistelrooytol viszont nem dobnám magam hanyat. Őt én sem szeretem. Nem nagy szám. Eto'o ezerszer jobb, Anri mégtöbbször. Szal, jó neki mennycseszterbe!
Holland amúgy sem kéne. Azt már lezártuk. Egyedül Davidsot sajnáltam, h elment. Itt nagyon jól ment neki a szekér. Elbaltázta nagyon a srác. Az Interben ő a legutolsó senki!!!
Egy Roni, Eto'o, kis Ronaldo hármas azé az má odatenne!!! Lenne olyan erős mint a 99/2000 Rivaldo-Kluivert-Figo hármas, ha nem jobb!!!!!!
Nistelrooytol viszont nem dobnám magam hanyat. Őt én sem szeretem. Nem nagy szám. Eto'o ezerszer jobb, Anri mégtöbbször. Szal, jó neki mennycseszterbe!
Holland amúgy sem kéne. Azt már lezártuk. Egyedül Davidsot sajnáltam, h elment. Itt nagyon jól ment neki a szekér. Elbaltázta nagyon a srác. Az Interben ő a legutolsó senki!!!
-
- Llegenda del Barça
a margitistán ennyi van fenn, spanyolul nem tudok, de sztem kacsa...Blanco írta:
Ma olvastam , hogy a Cristiano Ronaldos hajó még nem úszott el , mert még nem írt alá semmi t. Az igaz hogy folynak a tárgyalások a szerződéshosszabításról , de még van esélyünk rá Exclamation Smile Onnan tudom hogy
a tribalfootball.com on olvastam , s fogózzatok meg : a barszalonna is érdeklödik érte Laughing Olyan majmok hogy röhej Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Örülnék ha C.Ronaldo a Barcába menne legalább még egy játékos húzná magára a katlán mezt akit nem csípek, egy olyan önző játékos mint C.Rondaldo nem kell a mi csapatunkba, egyébként az a hír is felröppent hogy esetleg az általam legjobban utált játékos, Ruud Van Nistelrooy is a Barcelona tagja lesz, ennek én nagyon örülnék, hisz hosszú idő után újra szívből utálhatnám a Barcát Twisted Evil , bár Etoo se kutya, inkább majom Very Happy
Zsolti, megint lemaradtálZsolti írta:Sztem nemo lyan vészesek ezek a mezek!majd megszokjuk!

Riq nem a mienk KÉSZ!haggyuk már
Oleguer fejlődik de még nem tökéletes! Ezquerro azér jött hogyha kell helyetesítse Ronniet a baloldalon ,Giulyt De ő tud közép csatárt is játszani nagyon sok oldalú!
FORCA BARCA!FORCA RONALDINHO!VISCA BARCELONA Y CATALUNA! BARCA FOREVER!
-
- Director del Fútbol
Pont erről van szó. Ezquerrot teljesen felesleges volt leigazolni, van Bommelnek vehetjük hasznát, de nélküle is meg lett volna a csapat.Taibi írta:Nem gyengébb, de így fölösleges igazolt ide Bommel, Ezquerro.Nem játszana így sokat Edmilson, Motta, Iniesta, Messi., stb, mert túl bő lenne a keret.Zsolti írta:mondjuk így:
vv
belletti--puyi---oleguer----gio
-------------rafa m.----------
-----xavi------------deco-----
------------riq-----------------
savi----------------------eto'o
ez sem lenne gyengébb,mint a mostani.
Akkor szerintem így nézne ki a csapat:Boixos írta:ha esetleg leesne az anry, át kell, h álljon a 2 csatáros bugira.
V.V.
Beletti Puyi

Rafa
Deco Xavi Ronnie
Henry Eto'o
Kérdés: Ki kerül a kérdőjel helyére?
FORCA BARCA!FORCA RONALDINHO!VISCA BARCELONA Y CATALUNA! BARCA FOREVER!
- Subinho
- Director del Fútbol
sztem Riquét betenni a csapatba felesleges álmodozás, mivel most lett eladva. Viszont Henry még jöhet és akkor akár összejöhetne egy ilyen csapat:
Valdes
Belletti-Puyol-Edmilson-Gio
Marquez - Xavi
Deco - Ronaldinho
Eto'o - Henry
és akkor még ott van a Bommel és Ezquero univerzális cserének. Ez azért nem lenne gyenge!!! Bár Reikard úgysem állna át 2 csatárra...
Valdes
Belletti-Puyol-Edmilson-Gio
Marquez - Xavi
Deco - Ronaldinho
Eto'o - Henry
és akkor még ott van a Bommel és Ezquero univerzális cserének. Ez azért nem lenne gyenge!!! Bár Reikard úgysem állna át 2 csatárra...
Nemtom még nem láttam játxani, monyuk tolo kocsival nehéz lenne 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
de öreganyád nem tolja úgy,mint riq.LG írta:Ez nem szerelem kérdése, annyi erovel az oreganyámat is berakhatnám, mert jobban szeretem mint EtootZsolti írta:azért maradt ki,mert Riquelmét jobba szeretem,mint Ronnit.![]()

Ez nem szerelem kérdése, annyi erovel az oreganyámat is berakhatnám, mert jobban szeretem mint EtootZsolti írta:azért maradt ki,mert Riquelmét jobba szeretem,mint Ronnit.

eh, azt hittem véletlenül maradt ki

Azért a világ legjobb játékosát nem lehet kihagyniZsolti írta:neked lehet.LG írta:Ott van Deco, de vki említette, h kihagyná...
No mind1 nem gyenge az a csapat, csak Dinho hiányzik