Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vagy az, hogy valamelyikük nem fog kijönni a pályára és a másik akart tőle mezt / már jelképesen lerendezték a meccset.Caesarka írta:Egyik se jön ki a 2. félidőre!Ilúvatar írta:Láttátok hogy mi volt amikor lefújta a bíró az első félidőt? Mezet cseréltek![]()
![]()
De ez a meccs végén szokás csinálni, szóval nagyon meglepett... Lehet hogy a második félidőben Henry a bayerben fog játszani, Ribéry pedig a Barcában?
![]()
Szóval, nincs valami ötlet, hogy miért cserélték rögtön?Amúgy jó kérdés!
Pep meg meglepett, azért iylen idegnek ritkán látni!
Egyik se jön ki a 2. félidőre!Ilúvatar írta:Láttátok hogy mi volt amikor lefújta a bíró az első félidőt? Mezet cseréltek![]()
![]()
De ez a meccs végén szokás csinálni, szóval nagyon meglepett... Lehet hogy a második félidőben Henry a bayerben fog játszani, Ribéry pedig a Barcában?
![]()
Szóval, nincs valami ötlet, hogy miért cserélték rögtön?
én eddig még nem láttam így kiakadni..Cali írta:Hihetetlenül jól játszik a csapatunk. A Bayern egyáltalán pályán van?
Guardiola kiakadása, pedig teljesen jogos volt.
Én se bírom itthon ordítozás nélkülJayden írta:Hát fiuk lassan elküldenek ittholról olyan zajt csapok. Nagyon komoly játék....![]()
![]()
![]()
Szerintem Pep csak azért ment föl hogy jobban lásson![]()
Lehet hogy Henry azt akarta hogy jöjjön Ribéry hozzánk, s azért takarta el a száját, hogy nehogy a sajtó lecsapjon rá... elképzelhető...szele92 írta:Láttátok, mikor lefelé menet Henry és Ribery beszélgettek? Ribery nagyon takarta a száját, nehogy leolvassák mit monddValami olyat mondott, aminek nem kéne kikerülnie a sajtóba
![]()
Egri írta:Kiderült h Barca van olyan jó csapat, mint a Wolfsburg...
1-1 gol torres ivanovicbali 15 írta:Hihetetlenek.............. Most lehet cserélni és pihentetni.
Amúgy hogy áll a másik meccs?