tiszta hülye az a tagvicky.girl írta:Hát szia... Nekem meg a pasikból van elegem, engem fél év után elhagyott a barátom 1 hete, mert ő még élni akar...Zozzy 5 írta:Elegem van a nőkből...

tiszta hülye az a tagvicky.girl írta:Hát szia... Nekem meg a pasikból van elegem, engem fél év után elhagyott a barátom 1 hete, mert ő még élni akar...Zozzy 5 írta:Elegem van a nőkből...
Hát szia... Nekem meg a pasikból van elegem, engem fél év után elhagyott a barátom 1 hete, mert ő még élni akar...Zozzy 5 írta:Elegem van a nőkből...
Nőből ritkán van elege az embernek, lányokból annál inkább.Zozzy 5 írta:Elegem van a nőkből...
Ez a reklám egyébként azért készült, mert az ipod touchokban (2G-ben) van nike chipEtooka írta:A marca.com-on a videósávban(középen) találhattok egy kék ruhás nőt kis képen. Arra,ha rákattoltok, egy új nike reklám jön ki.
Nos,a segítségeket kérném, hogy 28 mp körül Messi-e az az emberke, aki ott van?![]()
Előre is kösz!
2oldalt tudok ajánlani,amik tesztelnek telefont :Perrero írta:ja és külföldi fórumPerrero írta:LG KP500 odab.sz.. pár napja találtam 1 oldalt ahonnan minddenfélét letölthetek erre a telóra.. ill. fórumot, de nem emlékszem a címre.. vki tudna súgnitudom, google.. úgy nem találtam meg
A Nike és az Apple közt van társszerződés, ezt tudjuk..Sanama írta:Hasonlít rá nagyon,gondolom őEtooka írta:A marca.com-on a videósávban(középen) találhattok egy kék ruhás nőt kis képen. Arra,ha rákattoltok, egy új nike reklám jön ki.
Nos,a segítségeket kérném, hogy 28 mp körül Messi-e az az emberke, aki ott van?![]()
Előre is kösz!
Azért ez a reklám nem kis reklám az Apple-nek sem:D
Összes notebook Macbook,meg minden futó fülében az ipod fülhallgató
Amugy jó reklám mikor a végén Eva Longoria eldugja Tony Parker cipőjét,h ne tudjon futni
Hasonlít rá nagyon,gondolom őEtooka írta:A marca.com-on a videósávban(középen) találhattok egy kék ruhás nőt kis képen. Arra,ha rákattoltok, egy új nike reklám jön ki.
Előre is kösz!
Hol fogtok föllépni?faithnomore írta:fellépésünk lesz, és leírom nektek a számainkat amiket eljátszunk majd, de nem tudjuk még hogy milyen sorrendben? ti mit ajánlanátok?
légyszi írjátok le rangsorszerűen
Ac/Dc- Highway to hell
Guns n roses- Knocking on heaven's door
Welcome to the Jungle
Black Sabbath- Paranoid
Bikini- Mielőtt elmegyek
Részegen ki visz majd haza?
Beatrice-8 óra munka.....
Bon-bon- Valami Amerika
Simple plan- Take my hand
és tőlük melyiket javaslod leginkább? nekem a kedvenceim a flight of icarus, number of the beast, alexander the great, flash of the bladednske írta:Az első hetet ismeremfaithnomore írta:fellépésünk lesz, és leírom nektek a számainkat amiket eljátszunk majd, de nem tudjuk még hogy milyen sorrendben? ti mit ajánlanátok?
Ac/Dc- Highway to hell
Welcome to the Jungle
Black Sabbath- Paranoid
Bikini- Mielőtt elmegyek
Bon-bon- Valami Amerika
Simple plan- Take my handAzok kb jó sorrendben vannak, az utolsó kettőt azt szerintem hangoláshoz és tanuljatok egy kis Iron Maident a végére:)
Az első hetet ismeremfaithnomore írta:fellépésünk lesz, és leírom nektek a számainkat amiket eljátszunk majd, de nem tudjuk még hogy milyen sorrendben? ti mit ajánlanátok?
Ac/Dc- Highway to hell
Welcome to the Jungle
Black Sabbath- Paranoid
Bikini- Mielőtt elmegyek
Bon-bon- Valami Amerika
Simple plan- Take my hand
Ez elég szomoruan hangzik.Mi holnap megyünk először,kiváncsi leszek.lionelmessi19 írta:Amióta egy kisebb társasággal foglaltunk oda helyet, rendben volt minden, de a foglalással nem rendelkező (felnőtt és kicsit nagyobb) társaságot előnyben részesítették néhány fiatallal szemben, és foglalás ellenére kivágtak, nos: NEM. És valószínűleg soha többet.don gamper írta:Szép jo estét!
Azt kérdezném,hogy a Bp-i Fórumtársak szoktak e a Champ' s pubban
meccset nézni?ha igen jön valaki szerdán este?