abreu írta:Sztem páran csak a hibáit veszik észre Valdesnek, és azt nem hogy majdnem ő hozta nekünk a meccsen. Amikor még mentünk 3:2re, voltak elég nagy védései, de ezt kevesen látták biztos. Utolsó 2 gólról meg nem tehet.
Én egy "nagy" védésre emlékszem tőle (de ha volt több is, akkor bocs) És ezt a "nagy" védést se mondanám akkorának, hogy hú de nagy. Azt is Kun fejelte, de nem ment annyira szélre, hogy nagy bravúr legyen. Nem mondom nem, olyan gólokat kapott, hogy rá lehetne várni, da ha "kedvenc" kapusom olyan jó 1 az 1 ellen, mint azt sokan írják (TOP5

) akkor, viszont hárítania kellett volna az utolsó gólt.
Egyébként tényleg nem lehet külön VV-t kiemelni, mint a meccs lúzere, mert egész védelem is bakizott. De én még mindig azt állítom, hogy egy középszerű kapus, akinek a mérlege (bravúr/baki) sajnos jócskán a baki felé hajlik.
És azt is el kell fogadni, hogy jelenleg nincs jobb kapus a Barcánál, és végig ő fog védeni. Ez van.
Szerk: az se volt "semmi védés", amikor a szabályos gólt nem adták meg az atmának, ott is "nagy" bravúrt mutatott