nincs vkinek egy olyan ami a barca szépségeiről szol ugyanilyen félénbarca99 írta:Ez eddig a legjobb, amit olvastam:
Nem vagyok katalán, a nike-t sem bírom, az atletikotol egyenesen fára mászok.a világ egyik legnagyobb hírű csapatának szurkolok,és rajtam kivul több millioan értik mire gondolok,mikor azt mondom: divatdrukkerség! a hírnevem megkopott,de örülök,hogy megélhetek a régi jatekosok sikereiből.büszkén gondolok Gravesenre,a kidobott pénzekre,és suszterre,a cipészre.Szeretek kiesni a blben a 16közül immáron 4 éve,most a hollandok a nyerők,Saviola pedig soha nem fog kezdeni egy normális meccsen sem.Itt élek Spanyolország fővárosában,mégis csak a hátát látjuk a Barcelonanak.Pénzünk nekünk van a legtöbb,és igenis nálunk keresnek a legjobban a játékosok. Real Madrid,én így szeretlek..'
Szerintem ez elég korrekre sikeredett, jó humorral, iróniával.
Ezzel szemben valaki nagyot akart mondani:
Nincs sok BL címem, nem vagyok Realos és nem hordok Valencia mezt. A világ egyik leggusztustalanabb és legundorítóbb csapatának szurkolok és rajtam kívül több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Messi (the simulator). A hírnevünk megelőz minket és szinte örülök ha összekevernek minket a másik katalán ipari hulladékkal az Espanollal. Büszkén gondolok Etora, a ra; a kapafogú Dinhora és Valdesre a lepkevadászra. Szeretem a stadionunkat, hiszen NO Camp, NO szurkolók; a kamutizenegyeseket és a nagy kezezéseket. Itt élek Katalóniában és mégis a spanyol bajnokságban indulunk (de minek?), csalásban mi vagyunk a császárok és igenis velünk vannak a játékvezetők!!! Barcelona…nem szeretlek
Tele van rosszabbnál rosszabb "poénokkal", de szvsz felesleges is magyarázni, hogy amíg ez egyik oldalon a Saviolát, Gravesent figurázzák ki, a másik oldalon Eto'o-t és Dinho-t. Színvonaltalan, gyenge, és nem azért mert a Barcáról szól.
Humor - archív
-
- Jugador del Barça
Nem rosszak a viccek, de azért jöjjön a legjobb
:
Megkérdik a parasztól:
-Maga szerint miért görbe a banán
-Miért, görbe

Megkérdik a parasztól:
-Maga szerint miért görbe a banán

-Miért, görbe

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Haverom hülye vicce:I'm a legend írta: Megy a nyuszi az erdő szélén....és leesik![]()
Na erre kontrázzatok
Megy a nyuszi az erdő szélén... és fotel...

Na meg a másik:
-Mit mond Batman Robinnak, mikor azt akarja hogy szálljanak be a Batmobilba???
-Gyere Robin szálljunk be a Batmobilba...
Azt hittem falnak megyek tőle

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Ez eddig a legjobb, amit olvastam:
Nem vagyok katalán, a nike-t sem bírom, az atletikotol egyenesen fára mászok.a világ egyik legnagyobb hírű csapatának szurkolok,és rajtam kivul több millioan értik mire gondolok,mikor azt mondom: divatdrukkerség! a hírnevem megkopott,de örülök,hogy megélhetek a régi jatekosok sikereiből.büszkén gondolok Gravesenre,a kidobott pénzekre,és suszterre,a cipészre.Szeretek kiesni a blben a 16közül immáron 4 éve,most a hollandok a nyerők,Saviola pedig soha nem fog kezdeni egy normális meccsen sem.Itt élek Spanyolország fővárosában,mégis csak a hátát látjuk a Barcelonanak.Pénzünk nekünk van a legtöbb,és igenis nálunk keresnek a legjobban a játékosok. Real Madrid,én így szeretlek..'
Nincs sok BL címem, nem vagyok Realos és nem hordok Valencia mezt. A világ egyik leggusztustalanabb és legundorítóbb csapatának szurkolok és rajtam kívül több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Messi (the simulator). A hírnevünk megelőz minket és szinte örülök ha összekevernek minket a másik katalán ipari hulladékkal az Espanollal. Büszkén gondolok Etora, a ra; a kapafogú Dinhora és Valdesre a lepkevadászra. Szeretem a stadionunkat, hiszen NO Camp, NO szurkolók; a kamutizenegyeseket és a nagy kezezéseket. Itt élek Katalóniában és mégis a spanyol bajnokságban indulunk (de minek?), csalásban mi vagyunk a császárok és igenis velünk vannak a játékvezetők!!! Barcelona…nem szeretlek
Tele van rosszabbnál rosszabb "poénokkal", de szvsz felesleges is magyarázni, hogy amíg ez egyik oldalon a Saviolát, Gravesent figurázzák ki, a másik oldalon Eto'o-t és Dinho-t. Színvonaltalan, gyenge, és nem azért mert a Barcáról szól.

-
- Entrenador del Barça
Nagyon haza beszélnek bár már nálunk 1 éve lejárt ez a zenegekkodan írta:Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=rWUASjT-_RU
Világ legnagyobb száma, hihetetlen kemény![]()
![]()
Sean Paul azért a jogdíjat még bekérheti kééééééééééész van![]()

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- McLovin
- Capitá del Barça
Nyíregyháza rules!Sanama írta:Azaz...gekkodan írta:Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=rWUASjT-_RU
![]()
Nyíregháza hhejjj...
![]()

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

Azaz...gekkodan írta:Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=rWUASjT-_RU
![]()

-
- Director del Fútbol
Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=rWUASjT-_RU
Világ legnagyobb száma, hihetetlen kemény
Sean Paul azért a jogdíjat még bekérheti kééééééééééész van

Világ legnagyobb száma, hihetetlen kemény

Sean Paul azért a jogdíjat még bekérheti kééééééééééész van

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Entrenador del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=0qocPZyYY08 ez talál ide tartozik csak nézzétek meg jobban. 
De ha már a vicceknél tartunk:
Sok ember fél a magasságtól, én nem, én a szélességtől félek.
-Jean, hol a szürke kalapom?
- Tönkrement, uram.
- Akkor menjen utána.
- Jean! Nem jó a teaszűrő, valami baj van vele!
- Majd elviszem szűrővizsgálatra, uram!
Pirostarka betonkeverő eladó!
- Mire vár a rendőr a szekrény mögött?
- ???
- Hogy előléptessék.

De ha már a vicceknél tartunk:
Sok ember fél a magasságtól, én nem, én a szélességtől félek.
-Jean, hol a szürke kalapom?
- Tönkrement, uram.
- Akkor menjen utána.
- Jean! Nem jó a teaszűrő, valami baj van vele!
- Majd elviszem szűrővizsgálatra, uram!
Pirostarka betonkeverő eladó!
- Mire vár a rendőr a szekrény mögött?
- ???
- Hogy előléptessék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bowlinggolyo 2009.03.06. 18:35:17-kor.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Mi a különbség a Windows és egy vödör s*ar között?
A vödör s*arból ki lehet lépni

A vödör s*arból ki lehet lépni

-
- Jugador d'estrella
I'm a legend írta:Megy a nyuszi az erdő szélén....és leesikSanama írta:ha mar ilyen jó vicceknél járunk..
Az ÁGY szóban miért nincs Ű betű?
Mert az ágynemŰtartó.
Mit csinál az űrhajós ha megszomjazik?
Űrkutatás
Hogyan állítja meg a Ninja a kamiont?
Rálép a fékre
![]()
Na erre kontrázzatok
-Kek es faj hogyha a szemedbe megy,mi az?
-???
-Metro
-Mi az voros es art a fogaknak?
-???
-Tegla
Asszem sikerult

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
-
- Jugador del Barça
Megy a nyuszi az erdő szélén....és leesikSanama írta:ha mar ilyen jó vicceknél járunk..
Mert az ágynemŰtartó.
Űrkutatás
Rálép a fékre

Na erre kontrázzatok

ha mar ilyen jó vicceknél járunk.. 
Mert az ágynemŰtartó.
Űrkutatás
Rálép a fékre

Mert az ágynemŰtartó.
Űrkutatás
Rálép a fékre

-Mi az sárga és banán ízű?
-Majomhányás

-Majomhányás

-
- Entrenador del Barça
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Jugador del Barça
Beszállok én is....Monti írta:Latom komoly melylelektani vicceket irogattok
Beszallok en is:
Ket vizilo a dombteton,odaszol egyik a masiknak:
-Most legurulunk es jo lesz...
Es legurultak es jo lett.
:):)
Ket mokus megy a sivatagban.Mar majdnem ehen haltak
...amikor szomjan haltak.

Mi az?
Sínen megy és vonat....?

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
TZS írta:Nincs sok BL címem, nem vagyok Barcás és nem hordok Valencia mezt. A világ egyik leggusztustalanabb és legundorítóbb csapatának szurkolok és rajtam kívül több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Zlatan Ibrahimovic. A hírnevünk megelőz minket és szinte örülök ha összekevernek minket Madrid csúnyábbik felével, Getafevel. Büszkén gondolok van Nistelrooyra, a lófejűre, a balf.sz Heinzere és Pepere. Szeretem a kongó Bernabéut, a tippmixet, a kamutizenegyeseket és a nagy kezezéseket. Itt élek egy gyönyörű város rondábbik felében, csalásban mi vagyunk a császárok és igenis velünk vannak a játékvezetők!!!" Real Madrid, én így SE szeretlek.

hát ez rohadt nagyra sikeredett

- Drukker
- Jugador d'estrella
Ez baromi nagy. Mondjuk a csaj tényleg elég jó:D:D:DRajmó írta:athletic-sevilla copa del rey fiesta![]()
- Varatrix
- Director del Fútbol
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar