G-Jay írta:
Egy sima 5-0 is szórakoztat, de egy 3-2 még jobban. Engem pedig nem érdekel a két bekapott gól ha VV hibája ha nem. Lényeg hogy nyertünk.
Épp ez az, ami nem garantálható ilyenkor. Még a 3-2 sem. Mai modern fociban nagyon nehéz 3 gólt lőni, épp ezért arra kell törekedni, hogy ne kapjunk 2 gólt, és meglőni azt a gólt (gólokat), amelyre a mi csapatunk mindig képes (szerencsére). Ehhez viszont olyan kapusra van szükség, akiben bízhat a csapat, aki megfelelően irányítja a védelmet, és magabiztosságot sugároz. Ebből a 3 tulajdonságból sajnos egy sincs meg VV-ben.
G-Jay írta:
Ettől még VV helyett nem lesz jobb kapusunk azt elhiheted. Mert jön majd egy potyázásra kevésbé hajlamos srác, viszont ő meg majd nem hárít ziccereket.
Egyébként pont azért kell jópárszor VV-nek ziccert hárítania, mert nem előzi meg azokat pl. kifutással, megfelelő helyezkedéssel. (De amúgy aláírom, hogy jól teljesít az 1 in 1-ekben.)
Nem gondolkozom más kapusban, én VV-ben gondolkozom. De ettől függetlenül eléggé bosszantóak az elkerülhető hibái, amelyek miatt most már rendre nehéz helyzetbe kerülünk. És akkor arról még nem beszéltem, amikor sokszor veszélybe került az eredményünk, de vagy ő, vagy más végül tudta javítani a hibát (lásd: a kirúgásai).
Természetesen esélyünk nincs arra, hogy jobb kapusunk legyen (a TOP5 kapusok nem mozdíthatóak), épp ezért neki kell javulnia.