Élő közvetítések 08/09
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Én mostmár csak attol tartok nehogy lesérüljön mondjuk messi v eto'o!MErt ebben a meccsben minden benne van!!Az espanyol nagyon jo taktikát választott!!Tördelik a játékot mint állat.Szinte percenként megkell állni és ez láthatoan nem fekszik nekünk ugyhogy sztem a lyon is ezt fogja jáccani!!a második félidőben sztem azért megnyugodnak a kedélyek és behuzzuk a meccset!!!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Andris
- Adminisztrátor
Csak ugy mondom hogy akinél 3nál több káromkodást számolok össze ebben a topicban meccs után (akár 1 hszen belül) az ki lesz vágva 1-2 hétre, de ugy hogy az oldalt sem olvashatja. Töröltem most is eleget. Uralkodjatok már magatokon.
A meccs eddig baromi gyenge amúgy, nagyon meddő a játékunk. Mondani se kell, hogy a bal oldal a nullával egyenlő. Eto'o nem találja a helyét, Messi a jó megoldásokat, Henry meg a gólt, merthogy már rúghatott volna vagy hármat simán.
Keita ahogy számítottam is rá szintén teljes nulla volt, amíg ki nem állították, ami amúgy jogtalan volt. Max sárgás megmozdulás volt. Ezen felül viszont a bírónak igazán nagy hibája nem volt konkrétan, viszont látszik hogy nem való neki egy ilyen derbi, nem bírja kézben tartani, tiszta káosz van.
Am. simán nyerhetjük a meccset még... én hoznám Hlebet v Busquetst Henry helyére, középpályára.
Fogjátok vissza a bírózást, nem olyan nagyon súlyos, és amúgy is simán le kell hoznunk ezt a meccset így is.
Szerk: megjegyzem, az Espanyol játékosokra egyel jobban ki vagyok akadva, mint a játékvezetésre... ezek ide jöttek balhézni, az az érzésem.

A meccs eddig baromi gyenge amúgy, nagyon meddő a játékunk. Mondani se kell, hogy a bal oldal a nullával egyenlő. Eto'o nem találja a helyét, Messi a jó megoldásokat, Henry meg a gólt, merthogy már rúghatott volna vagy hármat simán.
Keita ahogy számítottam is rá szintén teljes nulla volt, amíg ki nem állították, ami amúgy jogtalan volt. Max sárgás megmozdulás volt. Ezen felül viszont a bírónak igazán nagy hibája nem volt konkrétan, viszont látszik hogy nem való neki egy ilyen derbi, nem bírja kézben tartani, tiszta káosz van.
Am. simán nyerhetjük a meccset még... én hoznám Hlebet v Busquetst Henry helyére, középpályára.
Fogjátok vissza a bírózást, nem olyan nagyon súlyos, és amúgy is simán le kell hoznunk ezt a meccset így is.
Szerk: megjegyzem, az Espanyol játékosokra egyel jobban ki vagyok akadva, mint a játékvezetésre... ezek ide jöttek balhézni, az az érzésem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.02.21. 21:05:14-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador del Barça
Sztem se volt piros,elé csúszott be.szerencsétlenül találkoztak,de sárgánál nem volt több-Eljátszotta a nagyhalált a többieknek meg sírt a szája.nevetséges.
Már egyből temetitek a Barcát hát szánalmas amit műveltek! Ha jól megy a szekér egyből úúú de szép minden. Ha nem már elvan temetve rossz a barca vége kikapnak stb.
- danko94
- Entrenador del Barça
Szia! Örülj h nem láttad a csapatot. Az első 20 percben támadtunk Henry kihagyott egy helyzetet de semmi több, aztán kezdődött a botrány. Abidal megsérült(1-2 hónapra kidőlt) majd egy kis szabálytalanságért kiállították Keita-t és sárgát kapott: Sergio(kispadról),Eto'o, PUyol és Xavi is. A játékunk nagy büdös 0, azz ellenfél favágó, a bíró hülye...A második félidőre óriásit kell javulnia a gárdának és 10 emberrel is be kell húzni a meccset.Cali írta:Hello mindenkinek!
Most értem haza, lemaradtam az első félidőről...![]()
Írna nekem valaki egy gyors elemzést vagy egy kis összefoglalót?![]()
Előre is köszi annak aki válaszol.
-
- Entrenador del Barça
A bíró csak az első félidőben 3 sárgát nekünk 2 az Espanyolnak és persze nekünk adott még 1 pirosat is nehogy már nyerjünk erőfeszítés nélkül. Bár a Barca-Espanyol meccs sosem a nem küzdésről szól.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Jugador del Barça
A bíró 1 s..fej,de a játék is 1 nagy 0!Etoot meg Henryt is le kéne hozni,ráadásul Messi is 3 meccse nagyon ötlettelenül játszik.A kőzéppályán is gondok vannak főleg ,h 1 emberrel kevesebben vagyunk.Nagyon azt látom h ismét csökkenni fog az előnyünk.Remélem ,h nem de nagy gáz van.
Vagy itt a legutolsót sztem Alvesnek kellett volna rúgnia.CFirpo3 írta:A szabadrúgásokat miért nem Marquez rúgja?

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez a kiállítás feltétlen kellett.
Gyengék vagyunk, nincs helyzetünk. Lehet hogy most nagyon borúsan látom a dolgokat, de... Nem tudom. Valami nincs rendben. Hullámvölgyben vagyunk. Semmi erőt nem érzek a csapatban, hogy megnyerje ezt a meccset. 7 vagy 8 pont...
Másik dolog: Henryt lehoznám, borzalmas nézni amit ma (is) csinál.
Gyengék vagyunk, nincs helyzetünk. Lehet hogy most nagyon borúsan látom a dolgokat, de... Nem tudom. Valami nincs rendben. Hullámvölgyben vagyunk. Semmi erőt nem érzek a csapatban, hogy megnyerje ezt a meccset. 7 vagy 8 pont...
Másik dolog: Henryt lehoznám, borzalmas nézni amit ma (is) csinál.
Te most mit köszöngetsz Guardiolank, nem ő állította ki Keitát hanem a bíróStelios írta:Persze, fogjátok csak a bíróra. Ha a játékosok nem a bíróval foglalkoznának, akkor nem lenne itt semmilyen piros. Köszönjük kedves Guardiola!
Az előnyünk már vagy 7 vagy 8 pont.

Egyébként meg nem volt piros lapos az eset, max sárga.

és tudjátok, mi a kemény? Betisel nagyott szenvedtük a real meg nevetve veri 6:1 félidőbe a Realnak:( Lehet mélyponton vagyunk de nem tudom mit izgultok Henry gyenge lekéne cserélni és télleg Hleb kéne és Ini hiányzik a megoldásaival rossz ez az emberelőny de egygólt kikéne izzadni mert 7-pontra is lemehetünk:([/quote]
A leguolsó Espanyol meccs is hasonló jelenteket hozott !!
Azt hiszem, ezeknek a spanyol bíróknak nem itt lenne a helyük, hanem egy bikaviadalon a bika helyén. Az Espanyolhoz hasonló csapatoknak tudomásul kellene venni, hogy nem a megsemmisítésért kellene küzdeni. A játékvezetők pedig partnerek ebben.
Nagyon sok energia veszik el feleslegesen, pedig eljött az az időszak, amikor mindenkire kettőzve van szükség. Nyerni fogunk, de milyen áron

Minden rendes szívben gránátvörös-kék vér folyik !
Nyugodj meg Cali, semmiről sem maradtál le!
Ebben az első félidőben többet állt a játék, mint ment a foci. Keita kapott egy pirosat, a bíró szép summáért osztogatja a lapokat...

Ebben az első félidőben többet állt a játék, mint ment a foci. Keita kapott egy pirosat, a bíró szép summáért osztogatja a lapokat...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Blest
- Jugador d'estrella
Én meg azon, hogyha 45perc alatt le tudtad szűrni...matyi25 írta:Azon a véleményen vagyok hogy nagy a baj...
lásd: madrid, ott nagy a baj! Ne azzal gyere, hogy most vezetnek, mert általánosságban beszéltem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Blest 2009.02.21. 20:56:36-kor.
Gyengék vaunk
Gödörbe vagyunk. Hát bíro no comment. A spanyol birok közt is borzasztó. A csapat rossz. Nem akarom a játékosokat külön leírni. Általánosan rossz 

Hello mindenkinek!
Most értem haza, lemaradtam az első félidőről...
Írna nekem valaki egy gyors elemzést vagy egy kis összefoglalót?
Most értem haza, lemaradtam az első félidőről...

Írna nekem valaki egy gyors elemzést vagy egy kis összefoglalót?

Remélem Pep felrázza a fiúkat a szünetben
- matyi25
- Capitá del Barça
Hát nem ártott volna ez begyötörni....Ja és közben vessetek egy pillantást a realra. Mintha Real mezben játszana a Barcelona
Más magyarázat nincsen

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára matyi25 2009.02.21. 20:55:16-kor.

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
Én félidőben behoznám Hleb-et Henry helyén 

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Petőfi színház vagy mi a fene? 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.02.21. 20:50:46-kor.
- matyi02
- Entrenador del Barça
Stelios írta:Persze, fogjátok csak a bíróra. Ha a játékosok nem a bíróval foglalkoznának, akkor nem lenne itt semmilyen piros. Köszönjük kedves Guardiola!
Az előnyünk már vagy 7 vagy 8 pont.
Ember jól vagy ? Focizól?:O Milyen gyakran nézel meccset

Szánalom ...
Hát itt még lesz piros ...
Ennek a bírónak a sirja közelébe se engednék sípot ...
UI: Ma volt egy marha [auto_cenzúra] farsangi bulim ... kb elvan baszva az estém ...
Azt hittem laza győzelem lesz ...