Szörnyű, hogy egy 7 meccses győzelmi sorozatban is kihozzátok ugyanazt, mintha 7 meccses nyeretlenségi sorozat után állnának.
Na az ilyen emberektől vártam volna a múltkori kérdésemre egy választ, persze már akkor is tudtam, hogy reménytelen.
Igaz hogy jó 150 éve létezik gyakorlatilag a mai labdarúgás, de itt már a jelenlegi Barca futballját a 3. évEZRED legszebbjének tartják. És halál komolyan.
Gondolkozzunk mielőtt leírunk valamit
Ja igen!
A meccsről még annyit, hogy ugyanazt a színtelen szagtalan játékot nyújtotta tegnap a Madrid, mint pár kivétellel kb. 4 éve állandóan..
Higuain mesteri találatot ért el. Végre nem bikázta el egyből, hanem bevállalta a cselt és be is jött. Szép gól volt.
Diarra nagy vétel. Szerintem évek óta a legnagyobb(

).
Aztán ennyi... a Pool elleni meccsel inkább várjatok. Arsenal is egyetlen góllal ejtette ki a Madridot, igaz megérdemelten! Viszont egy BL-meccsre nagy tétben fogadni necces dolog. Bármi megtörténhet, valójában is az aktuális forma dönt. Gerrard nem lesz ott Madridban, stb... Torres meg lehet emlékezni mikor rúgott utoljára gólt a Realnak... Atletico színeiben sem bírta soha bevenni a hálójukat vagy csak nagyritkán...