valaki esetleg nem tud pontos infoval szolgalni h hanyan vannak kint a meccsen? igy a netes kepminoseg miatt nem nagyon latom tisztan, de mintha nem latnek tul sok ures helyet...
Hűha.... azért nem gondoltam volna, hogy a Racing ennyire szorongatni fogja a Valenciat. Jó lett volna látni a Barca első fél óráját is. Na de mind1...
Nincs olyan pontja a csapatnak most ami nem töltene el egy kis kíváncsisággal. Támadóalakzatunkra nagyon kíváncsi vagyok mit fog produkálni, főleg Bojanra. Jó kis küzdős meccset várok, hozni kell a kötelezőt, bármilyen csapattal is. Tippem: 2:1, de ha Messi beáll..
Hát szerintem hasonlítani fog a meccs a Shaktar ellenihez. Csak ne kapjunk ki 2 gólnál többel. A többi nekem mind1 Ilyen kezdővel... eléggé összeszokatlan.
Jah mellesleg szerintem hiba volt nevezni Busquetset a meccsre. 5 sárgája van a La Ligában ha ezt kihagyta volna játszhatna a bajnokságban megint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2009.01.14. 21:56:09-kor.
Érdekes meccs lesz, jó lenne az első 10-15 percben gólt szerezni, és onnantól véglegesen lezárni a párharcot. Kíváncsi vagyok, hogy mit tud nyújtani majd a "cserepad", és végül remélem, hogy nem fogunk úgy kimenni a pályára, hogy ez a meccs már édes mindegy, és meg van nyerve. Nem szabad beleesni ebbe a hibába.
Sokáig azért ma este aludtunk. Szóval kicsit a fejbe rendet kell tennie Pep-nek, mert necces volt ez az este, még ha titkon reméltem is, hogy behúzzuk. A mai meccs megmutatta a Barca igazi erejét.
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025