Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát jaja. De azért a meccsenkénti 3 rugott gól nem rossz...depth írta:pontrekordot esetleg, gólrekordot szerintem biztos nem veszélyeztetjük. régebben csak úgy szórták a gólokat.Colos írta: 2009. május 27.- Róma, bár szerintem ez nem ide tartozik. Én pedig az ügyben néztem fel, hogy meg tudnátok mondani, hogy mi a liga gólrekordja? Esetleg nem veszélyezteti a csapat az idei teljesítményével?
pontrekordot esetleg, gólrekordot szerintem biztos nem veszélyeztetjük. régebben csak úgy szórták a gólokat.Colos írta: 2009. május 27.- Róma, bár szerintem ez nem ide tartozik. Én pedig az ügyben néztem fel, hogy meg tudnátok mondani, hogy mi a liga gólrekordja? Esetleg nem veszélyezteti a csapat az idei teljesítményével?
2009. május 27.- Róma, bár szerintem ez nem ide tartozik. Én pedig az ügyben néztem fel, hogy meg tudnátok mondani, hogy mi a liga gólrekordja? Esetleg nem veszélyezteti a csapat az idei teljesítményével?spymatt1 írta:sziasztok
Meg tudja valaki mondani mikor lesz idei BL döntő,azt hiszem arra napra szabaddá kell tennem magam,ugyérzem kulönleges este lesz
köszi
Akkor tudd meg, hogy a labda elrugásának a pillanat számít ilyenkorSaviola írta:Szerintem meg ellenfélről pattant a labda Guddyhoz,így meg nem lehet szó lesről.
Többször is megnéztem, Gudjohnsen kb 2 méteres lesen volt, de Iniesta nem volt lesenVaratrix írta:Én majdnem biztos vagyok hogy dupla les volt, de ennek ellenére megérdemel volt a győzelem.
Nem történt semmi.
Az miatt ha csak egy védőn megpattan, de a rúgás pillanatában lesen áll, akkor az les. Viszont eléggé kezd nyilvánvalóvá válni, hogy Gudi nem tartózkodott lesen. Meglehetne nézni még párszor ezt a vitatott esetet.zsoltman írta:Srácok ha jól emlékxem Gudjonsen elé egy védőről megpattanva jutott
elé a labda az nem les igaz? meg különben is a lövés pillanatában egy vonalban volt a védővel tehát az első nem volt les a partjelző is a vonalban volt ha les lett volna Gudinál tuti behúzza!?