lluisllach89 írta:OvaMind írta:Szerintem akiket a pletykák említenek, pl. Agüero vagy Villa, egyikükre sincsen szükség.
Szerintem a keret jó így, ahogy van, Sylvinho utódját elég a nyáron megtalálni. Talán Messi posztjára kellene egy csereember, ha az argentin lesérülne, bár Iniestát tartom akkora zseninek, hogy ott is helyt álljon.
Nagyon erős az idei keret, szerintem Európában a legjobb. Sztár érkezése szerintem csak rombolná a csapategységet.
Hogy rombolná szerinted a csapategységet? Nem küzdenének egymásért vagy elfelejtenének focizni? Fejtsd ki bővebben mert érdekel ez a rész.
Szerintem ha sok az oroszlán az ugaron, az megbontja a csapategységet, ld.:
realnál a galaktikus éra, vagy a tavalyi Barca, ahol fantasztikus négyesről beszéltek, ehelyett a jóllakott Ronaldinho és Deco inkább hátrányára volt a csapatnak. Szerintem egy jó csapatban 2-3 igazi sztár kell (ők se szálljanak el maguktól), a többi játékos pedig legyen igazi csapatember, hasznos játékos.
Arra utaltam a hozzászólásban, hogy szerintem a 2-3 sztár az idei Barcában megvan, igazi sztárnak Eto'o, Messi és Henry számít. Emellett az olyan hasznosan futballozó, posztjukon szintén klasszis playak, mint Xavi, Iniesta, Puyol, Touré vagy Alves ott vannak a csapatban, viszont egyikük sem az a kirakatember.
Ahogy az egyik kolléga is leírta, a FIFA-ban működnek dolgok, a valóságban nem létezik, hogy egy David Villa, Agüero vagy Fabregas padoztatása ne okozna viszályokat csapaton belül. A brusztolós emberek legalább annyira kellenek, mint az ilyen "óriásposzteres" sztárok.