Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
goal.com-on is fent van....MichaaBee írta:kizárt dolognak tartom, h ez igaz legyen!
1. nso
2. egy spanyol lap. nincs megnevezve forrás, bárki kitalálhatta.
3. erről hallottunk volna, mivel a cikkben az áll, h azt nyilatkozta, h "több újság is erről cikkezett". az eljutott volna hozzánk is.
lehet h most ennek van vmi alapja is, de azért az nso-s hírek valóságalapjai sokszor igencsak kétesek...mr. írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=213350&
Henry majdnem visszavonult? Kár lett volna érte ilyen fiatalon.
Érdekes hogy nem is hallottam ezekről a visszavonulásos pletykákról.
Ahogy mondom.Rivaldo11 írta:Mi az, hogy "egy remek, és egy jó meccs"?
Fordulók óta jól játszik. Észre kell venni, hogy átlépett vmi-talán lelki-gáton, most megy neki. Reméljük sokáig kitart a formája.
Tudod mi az a bomba forma?norbert55 írta:Mióta végleg elvált a feleségétől bomba formában játszik.Még 2-3 jó szezonja tuti h van NÁLUNK
Ott sem hagyta ki a kippatanót bevarta.Messa írta:Nem is értem, hogy Ő miért nem rúg 11-eseket.danko94 írta:Nagyon jól játszott ma (is), szívem szerint vele rúgattam volna a tizenegyest mert az Arsenal-ba általában belőtte őket.
Azért mert az 1. meccsén vmi skót tím ellen kihagyta?
Nem is értem, hogy Ő miért nem rúg 11-eseket.danko94 írta:Nagyon jól játszott ma (is), szívem szerint vele rúgattam volna a tizenegyest mert az Arsenal-ba általában belőtte őket.
Örülök Titi jó játékának......gólt érdemelt volna,de igy is egyik legjobbja a csapatnak.....csak így tovább TitiMcLovin írta:Szépen és jól játszott tegnap, na, ez az az Henry, akit akarok látni minden meccsen! (majdnem mindegyiken) Hajrá Titi!