Azt azért le lehet szögezni,hogy az,aki ezek után azt mondja,hogy van stílusa a Realnak,az vagy nem látta a tegnapi meccset vagy nem nagyon ért a focihoz...Egy REALNAK akkor sem szabad beállnia védekeznie,ha a Castillaval állnak ki.Csak összehasonlításképpen:nem tudom elképzelni,hogy a Barca valamely napon majd ilyen taktikával menjen ki a pályára,esetleg úgy,hogy önszántán kívül védekeznie kell,mert olyan jó lesz a Madrid...
Az meg a másik,hogy Ramos,Guti,Drenthe,nem is tudom,minek lehetne nevezni őket azután,hogy nem is a labdát,hanem Messi lábát nézték...És ez is egy óriási különbség a két csapat között...
Összeségében jó meccs volt,bár a Real egy falusicsapat módjára játszott.Én kiemelném Valdes-t ebből a tengapi Barcából,mert ilyen egy jó kapus:3 helyzete volt a Madridnak,mind a 3at fogta,ebből 2 ziccer!Yaya ismét lenyűgöző volt,egy kicsit Messi játéka maradt el a várakozástól,dehát egy ilyen védősor,amely miatt az első 20 percben többet feküdt a pályán,mint futott,amellett én sem nagyon mertem volna cselezgetni!Tisztelet Leonak,hogy egyáltalán nem kért cserét
A Realból viszont a defenzív játék miatt,kiemelném Cannavarot,aki eszméletlenül jól játszott(bár nem tudom,ha nem ilyen szűk területen védekeznek,mire lett volna képes),illetve Drenthe,aki hát,tudjuk,mekkora ziccert hibázott,de ennek ellenére jól játszott!
Jó kis meccs volt,így tovább fiúk

.