Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egy topicnak sem adtam sose címetOrdog írta:Kedves Iván! Muszáj volt ilyen hosszú címeket adni a topicoknak?? Miért nem voltak jók a régi rövid, tömör és lényegretörő topic címek?![]()
Engem kifejezetten idegesít a fórumajánló alatti 10-11 sor![]()
Ez legyen a legnagyobb problémája az oldalnak:) Mást amúgy ez nem idegesít?
Ha fizetsz érte, minden gond nélkül kirakjuk! Ingyen csak komoly látogatottságú oldalak esetében tárgyalunk!kralo írta:Sziasztok! Lenne gy fontos kérdésem kérésem! Azt szeretném megkérdezni ha készítenék egy reklámot az oldalamról ahová fifázni vágyó barcasok jöhetnének, akkor azt kitennétek az oldalra?Az oldal még nincs kész! De 1-2 hét múlva ráfekszek és egy profi oldalt szeretnék készíteni!
Tudod ezzel az a baj, hogy a kettö eléggé üti egymást, nem biztos , hogy megfér egymás mellett. De elöbb még megnézem majd a másikat, aztán gondolkodom.kralo írta:aha értem nekem elég lenne akkora mint a play off! szal nem felülre akartam!
Igen, ezt is Ök nyújtják majd.kralo írta:Z.Iván! az a reklám felül lesz a játékklub helyén?
Miért nem barcelonait???Badi írta:gondolom londoni időt mutatDeep Rush írta:Van ugye a fórum tartalomjegyzéke és a bal felső sarokban egy pontos idő felírat, és mellette a nem túl pontos idő, ugyanis késik egy órát.
gondolom londoni időt mutatDeep Rush írta:Van ugye a fórum tartalomjegyzéke és a bal felső sarokban egy pontos idő felírat, és mellette a nem túl pontos idő, ugyanis késik egy órát.
Nem Fifahungary, bár még nem néztem meg a bannert...kralo írta:csak nem fifahungary?
okéEnrique írta:Ohh nem kell [auto_cenzúra]!Badi írta:akkor kénytelen leszek törölni a hsz-eidet..Csak katt az X-re..
Az a probléma, hogy van egy megállapodásunk, ami majd mától vagy holnaptól pont Fifás reklámot kötelez a föoldalra. Így sajnos nem tudok segíteni ez ügyben...kralo írta:kérdésemre válasz még nem érkezett...
akkor kénytelen leszek törölni a hsz-eidet..gejzy10 írta:de
Grat hozzá!!!Enrique írta:Az alapján van.Steve Nash írta:Nekem tetszik ez az újítás a főoldalon. Ilyen pl az nba.com is nem? Ott is nemrég lett ez megcsinálva