2008.12.08. 11:12:27
Ha a tabellára pillantunk, pontok tekintetében még az iksz is jó lehet. De én egy ilyen Real ellen hazai pályán elfogadhatatlannak tartom a döntetlent. Még akkor is, ha tudjuk milyen egy clásícó, és még akkor is, ha én magam sem várok nagy arányú győzelmet, és "alázást", sőt, nehéz meccsre számítok. Röhej volt, azt látni, hogy egy Real Madridnak-mint a Bayern Münchennek- a hajtás, és a küzdés legyen a legnagyobb erénye. Szaladnak a labda után, tapsolnak, harcolnak, de a játék egy rakat sz*r, ellenünk nehéz lesz tűzbe jönni 30% -nyi labdatartással.
A másik, hogy igen, rossz sorozatban vannak. De tavaly is volt legalább 12-15 pontjuk ugyanilyen gyatra futballal, amikor az ellenfél simán jobban játszott. Csak akkor még szervezettek voltak, és ki tudták bekkelni egy-két rúgott góllal a meccseket. A keretükben reálisan ennél sokkal több-pontokban-nem nagyon van. Persze gyüjthettek volna a jelenleginél 4-5 ponttal többet, de a pontvesztéses meccseiken az ellenfél általában lefutballozta őket a pályáról, vagy min. partiban volt a Reallal. Tehát szerencsétlenül, igazságtalanul elvesztett meccsük, pontjaik szerintem-na jó, tegnap az iksz reálisabb lett volna-nem nagyon voltak.
Rivaldo-A Legnagyobb.