Nos...most én nem tudnék választani, hogy ki kezdjen: Hleb vagy Bojan ? Ha formát nézünk akkor talán Hleb-nek kellene kezdeni. Bojan-nál azt érzem, hogy egy kicsit talán túlságosan is felőrölné a bizonyítási vágy ami lehet, hogy hasonlóan a Getafe elleni meccshez, problémákba ütközne és nem menne úgy a csapatjáték. De kivételes tehetség és lehet, hogy végre ezen a meccsen összejönne neki valami. Nem tudom...
Egyébként a 'Catalunya Radio' mai értesülései szerint Bojan fog kezdeni, valamit visszatér a védelembe Abidal is. Ők ezt a kezdőt írják:
Valdés - Alves, Puyol, Márquez, Abidal - Touré, Xavi, Keita - Messi, Bojan, Henry.
Na majd meblátjuk, de bízok Pep-ben, hogy jó csapatot fog a pályára küldeni és meg tudjuk nyerni a meccset. Egy szoros meccset várok a két csapattól, nem lesz sétagalopp. Egy 1 gólos győzelem jó lenne, de szerintem a döntetlen sem vészes.
Tippem: Barca - Valencia : 2-1.
gekkodan írta:Amilyen százalékkal kapja a lapokat mostanában, elég para Alves esete...
Ezt nem értem...nem csak Eto'o és Busquets jár(t) 4 sárga lapnál??? Eto'o már megkapta az eltiltást, most csak Buquets-nek kellene vigyáznia nem? Vagy Alvés is veszélyben van?