Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon sok mindenben egyet értünk. Szinte mindent elmondtál amit lusta voltam megfogalmazni. Nagyon sokszor látom, hogy csak fennakadnak a támadásaink rajta. Mikor kéne egy gyors passz egy lefordulás ő akkor megáll, belevezeti a védőbe, visszafordul. Nem rossz játékos néha elég hasznosan is játszik.lionelmessi19 írta:Szerintem kifejezetten rossz volt tegnap, főleg az előző 1-2 mérkőzéséhez képest.
Kapufán kívül értékelhető megmozdulása nem volt. Ellenben téptem a hajamat, amikor már két kezemen nem tudtam megszámolni, hanyadik támadás jut vissza a mi térfelünkre, vagy áll meg teljesen, mert nem tud előre játszani, lendületből főleg nem.
Nagyon hátráltatja a játékot, Busquets és Keita is lényegesen jobb nála, előrejátékban is. védekezésben meg végképp.
Semmiféle középpályási adottsága nincs az embernek, nemtud cselezni, lefordulni, felugrani, passzolni...
Amit fel tud mutatni az a fejlődés, amit az utóbbi időben bemutatott kombinativitás terén. Kár hogy a jó gondolatai ritkán valósulnak meg úgy, ahogy akarná.. de emlékszem 1-2 nagyon jó kis indítására. Labdát tartani is megtanult egész jól, de sajnos a meccs elején nem tartogatni kéne, hanem előrefele megjátszani.
Hogy divat volna a szídása? Ha most visszaolvasok ebben a topicban, szerintem nem találok szeptemberig visszamenőleg, max 1-1 meccs utáni kommentet, ami negatív volna.
Tőlem maradjon, küzdjön, csináljon amit akar, de előbb kerüljön be Busquets, mindenképp.
Én is egyre jobban megkedvelem, meg kell is egy ilyen játékos, aki elöl rombol ha kell, mert Touré vagy Rafa ezt hátul megteszi, de elöl is kell vki. Nem mellesleg ügyes, univerzális, tegnap is milyen szép gólpasszt adotthaze71 írta:Az előző években nem értettem, mit keres itt Barcelonában, de amit az elmúlt két évben mutat, úgy érzem itt a helye. Nagyon megkedveltem a játékát. Pedig ő egy vérbeli csatár, mégis jól teljesít a középpályán. Kellenek az ilyen "nem sztár" játékosok is egy csapatba.
Ember azt a hsz-t noname már több mint 2 éve irta!Rivaldo forever írta: Biztos, hogy ugyanarról a Gudjohnsen-ről beszélünk?....![]()
gyors és technikás???? akkó nálunk valami gond van a TV-vel...
Öhmmmm.Rivaldo-csak szólok h ezen a fórumon az 1. oldalon vannak a legfrissebb hszek, nem pedig az utolsón.Rivaldo forever írta:Biztos, hogy ugyanarról a Gudjohnsen-ről beszélünk?....noname írta:Na végre...
Már alig vártam h befejeződjenek a tárgyalások. Én nagyon sokra tartom őt. Régebben(még Abramovics![]()
előtt) ő volt a cselzi talán legjobb játékosa. Méltó utóda lesz Larssonnak. Sztem ennél jobb döntést nem is igazán hozhatott volna a vezetőség(talán még Luquenak örültem volna ennyire)
Gudi nagyon gyors, technikás, pontos, jól lő, a csapat érdekeit tartja szem előtt, mi kell még![]()
Hajrá Gudi!!!![]()
gyors és technikás???? akkó nálunk valami gond van a TV-vel...
Biztos, hogy ugyanarról a Gudjohnsen-ről beszélünk?....noname írta:Na végre...
Már alig vártam h befejeződjenek a tárgyalások. Én nagyon sokra tartom őt. Régebben(még Abramovics![]()
előtt) ő volt a cselzi talán legjobb játékosa. Méltó utóda lesz Larssonnak. Sztem ennél jobb döntést nem is igazán hozhatott volna a vezetőség(talán még Luquenak örültem volna ennyire)
Gudi nagyon gyors, technikás, pontos, jól lő, a csapat érdekeit tartja szem előtt, mi kell még![]()
Hajrá Gudi!!!
ezt a szerepkört Mourinho találta ki nekiVarga Tamás írta:Azért ezt a szerepkört Frankie találta ki neki, ezt ne feledjük, és ne vegyük el az érdemet a hollandtól.
Ettől függetlenül, tényleg kellemes meglepetés a játéka.
Azért ezt a szerepkört Frankie találta ki neki, ezt ne feledjük, és ne vegyük el az érdemet a hollandtól.Rivaldo11 írta:Valóban. Mintha kicserélték volna. Megbízhatóan, hasznosan, pontosan játszik. A gólja nagyon finom megoldás volt.gekkodan írta:Pep alatt sokkal jobban teljesít, az egész öltözői légkör és az éledező hatalmas csapatszellem hatására eddig teljesen jól játszik.
Elégedett vagyok vele is.
K.b. fél világDrukker írta:Akárki akármit mond én sírva fakadok ha megkapja a labdát:S Egyszerűen egy "eszkimónak" nem való a foci:S Sokan lesznek akik nem értenek egyet velem:D
Valóban. Mintha kicserélték volna. Megbízhatóan, hasznosan, pontosan játszik. A gólja nagyon finom megoldás volt.gekkodan írta:Pep alatt sokkal jobban teljesít, az egész öltözői légkör és az éledező hatalmas csapatszellem hatására eddig teljesen jól játszik.
Elégedett vagyok vele is.