2008.12.03. 14:33:35
Lehet h egy kicsit öntelt ez a nyilatkozat C ronitól , de az biztos , h őszinte. és sztem is ő érdemelte meg. azt mondja h ő nyújtotta a legjobb teljesítményt nem azt ,hogy ő a legjobb.
ronaldinho meg nagyon szerény volt stb... de azt is nyilatkozta ,hogy innen akar visszavonulni , meg itt akar újra a legjobb lenni és szépen elsunnyogott a milánba. ( de mindezt végig nagyon illedelmesen)
ez miért jobb , mint h Cr elmondja , hogy ő el akar menni a real madridba?
Azt is írta valaki , hogy Cr nem alázatos. Hát ez nagyon nem igaz , mert egész életében csak gyakorolt és gyakorolt , ő az a típus akit utolsónak kell bekergetni az edzésről. Ugye Roni 10ről akkor most ne beszéljünk.
egy dolog az önteltség és a túlzott őszinteség , és a másik ha valaki kétszínű. Persze mindezek nem érvényesek messire , és remélem ő nyeri jövőre!
Amúgy Ronaldotól mit várnak az emberek? Nyilatkozza azt 42 góllal és bl és valamint pl győzelemmel (azt tudtátok h az egész évben ő adta a legtöbb gólpasszt is a man u-ban?) ,hogy nem én nem érdemlem meg , kapja inkább messi a megtiszteltetést , aki semmit sem nyert , tavaly nem tudott vezér lenni , mikor nem volt sérült akkor is kevesebb gólt és gólpasszt adott én? persze ,hogy nem nyilatkozza ezt. egyértelmű , hogy övé az aranylabda , hiába van most messi bombaformában. (ronaldo sem olyan rossz.)
persze mindezek nem érvényesek messire , és remélem ő nyeri jövőre!