Bajnoki Mérkőzések 08-09
Örülök, hogy tévedtem a meccs kimenetelét illetően. Igaz az első félidőben nem sok hiányzott a sevillai gólokhoz és akkor lehet másképpen alakul a találkozó. Hála az égnek nem így lett.
Yaya, Messi(bár a 2 gólja ellenére engem az önzősége továbbra is rettentően zavar) és Eto'o kiválóan játszott és Alves is jól teljesített.
Grat a fiúknak!
Yaya, Messi(bár a 2 gólja ellenére engem az önzősége továbbra is rettentően zavar) és Eto'o kiválóan játszott és Alves is jól teljesített.
Grat a fiúknak!
-
- Barça B
Szenzációs foci, gratulálok az egész csapatnak!!! Jelenleg Európa legjobb csapata vagyunk minden téren... 3 fölötti gólátlag a bajnokságban, meg a bl-ben is?! Az kicsit gyilkos nem?! 
De ez a srác, itt a képernyő jobb alsó sarkában... hát nem tudom, inkább valami ódában kellene véleményt mondani róla!
09 Eto'o aranycipő, Messi aranylabda!!! 09

De ez a srác, itt a képernyő jobb alsó sarkában... hát nem tudom, inkább valami ódában kellene véleményt mondani róla!
09 Eto'o aranycipő, Messi aranylabda!!! 09
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Először is gratulálok a fiúknak!
Mindenki nagyot játszott ma! A taktikát betartva okosan, fegyelmezetten játszottunk. A védelem néha megingott, de a kapufán kívül valódi gólhelyzet nem alakult ki a kapunk előtt. A középpálya és a támadószekció viszont hibátlan volt. Mindenki jó volt, kiemelni nem illene senkit, én viszont megtenném:
LIONEL MESSI EGY ISTEN!
Csodálatos játékos, a mai futball vitathatatlanul, überelhetetlenül legnagyobb alakja. Nincs hozzá fogható. Maradona reinkarnációja. Csodálom játékának minden percét, minden megmozdulását. Hihetetlen, amit a labdával tud. Felfoghatatlan. Ha nem látom, nem hiszem el.
Bocs, hogy ide írtam, de a meccshez tartozik.
És valaki írta, hogy élete végéig tartó szerződést kell az orra elé tenni. Milyen igaza van.
Gyönyörű este volt!
SOM I SEREM!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
MÉS QUE EN CLUB!
Jujj, de boldog vagyok!

Mindenki nagyot játszott ma! A taktikát betartva okosan, fegyelmezetten játszottunk. A védelem néha megingott, de a kapufán kívül valódi gólhelyzet nem alakult ki a kapunk előtt. A középpálya és a támadószekció viszont hibátlan volt. Mindenki jó volt, kiemelni nem illene senkit, én viszont megtenném:
LIONEL MESSI EGY ISTEN!
Csodálatos játékos, a mai futball vitathatatlanul, überelhetetlenül legnagyobb alakja. Nincs hozzá fogható. Maradona reinkarnációja. Csodálom játékának minden percét, minden megmozdulását. Hihetetlen, amit a labdával tud. Felfoghatatlan. Ha nem látom, nem hiszem el.
Bocs, hogy ide írtam, de a meccshez tartozik.
És valaki írta, hogy élete végéig tartó szerződést kell az orra elé tenni. Milyen igaza van.
Gyönyörű este volt!
SOM I SEREM!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
MÉS QUE EN CLUB!
Jujj, de boldog vagyok!

- miihii
- KHAL
Elegáns győzelmet szereztünk.Tökéletes kontroll alatt volt a derbi az első pillanattól az utolsóig.Frissen mozogtak a fiúk,abszolút meggyőző teljesítményt nyújtva.ISMÉT!
Ez a szezon eddig egy gyönyörű álom eddig és naon nem szeretnék felébredniiii!
FC BARCELONA-La Liga nagyátlag 3:0
Bízom benne,h semmi homokszem nem kerül a gépezetve és a továbbiakban is ilyen koncentráltan tudunk játszani.Eddig szinte az összes összeállításunk (márpedig volt jópár
) jó húzásnak bizonyult.Ebből kifolyólag biztos vagyok benne,h bármennyire is hiányozni fog Samu,de tudjuk nélküle is szállítani a 3 pontot a Valencia ellenében.Annyira a hatása alatt vagyok a csapatunknak,h egyszerűen el sem hiszem,amit ebben a szezonban látok...
BARCA-BARCA-BAAAARCA

FC BARCELONA-La Liga nagyátlag 3:0

Bízom benne,h semmi homokszem nem kerül a gépezetve és a továbbiakban is ilyen koncentráltan tudunk játszani.Eddig szinte az összes összeállításunk (márpedig volt jópár

BARCA-BARCA-BAAAARCA

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ez alap. Sose csinál Messi féle szólókat,cseleket,de nem ez a feladata.gekkodan írta:Yaya Touré játéka ma is egy álom volt, elképesztő munkát végzett, imádom a játékát.
Amit neki kell csinálnia azt 100%osan megoldja meccsről-meccsre!

-
- Director del Fútbol
Hatalmas siker.
Hiba nélkül fociztunk, gyakorlatilag taktikailag, agyban és teljesítményben minden téren rommá vertük a Sevillát. Egyszerűen nem tudok elmarasztalni senkit, a védelem Piquétől a támadósor Henry-ig bezárólag hiba nélkül elvégezte azt a feladatot, amit Pep nekik szánt. Büszke vagyok a fiúkra. És nyilván lehetne találni olyat, amin még javíthatunk, de azt gondolom, hogy 3-0 eredmény után egy ilyen rangadón, meg sem szólalok. Felőlem még fejen is állhat Valdes a kapuban, ha így hozzuk ezeket a derbiket.
Nagyon büszke vagyok a srácokra, Messi pedig egy zseni. Elfogultságom miatt azért annyit elárulok, hogy Yaya Touré játéka ma is egy álom volt, elképesztő munkát végzett, imádom a játékát.
CATALUNYA TRIOMFANT!!!
Hiba nélkül fociztunk, gyakorlatilag taktikailag, agyban és teljesítményben minden téren rommá vertük a Sevillát. Egyszerűen nem tudok elmarasztalni senkit, a védelem Piquétől a támadósor Henry-ig bezárólag hiba nélkül elvégezte azt a feladatot, amit Pep nekik szánt. Büszke vagyok a fiúkra. És nyilván lehetne találni olyat, amin még javíthatunk, de azt gondolom, hogy 3-0 eredmény után egy ilyen rangadón, meg sem szólalok. Felőlem még fejen is állhat Valdes a kapuban, ha így hozzuk ezeket a derbiket.
Nagyon büszke vagyok a srácokra, Messi pedig egy zseni. Elfogultságom miatt azért annyit elárulok, hogy Yaya Touré játéka ma is egy álom volt, elképesztő munkát végzett, imádom a játékát.
CATALUNYA TRIOMFANT!!!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Csúsztatva néztem, de nem bántam meg.
Tökéletes eredmény,és nekem ez a játék bőven elég idegenbeli rangadón. Sőt az összes idegenbeli meccsen csak a megszerzett pontok érdekelnek engem, ellentétben a Nou Campban már a játék minősége is érdekel,de még idegenben sincs ezzel gond
Messi ősze elképesztő, igaz már tavasszal is ő vitte a csapatot, csak akkor nem volt összetartás,és megfelelő taktika, alázat a csapat legnagyobb részében,most van. ez az eredménye.
Sevilla egy ideig nem fogja tudni,h hol van, mert a 2.félidőben semmit sem mutattak, le lettek focizva. Első félidőben még volt makkunk egy kicsi, de aztán el is fogytak.
Otthon ütni kell a Valenciát, a Madrid elleni meccs becsapós lesz, főleg az azt megelőző rövid időszak, mivel most nem csak katalónia, és a Barca szimpatizánsai, de az egész fociszerető világ (kivéve madridisták) győzelmet fognak várni a csapattól, és ez terhet fog ránk tenni, de PEP megoldja!
Tökéletes eredmény,és nekem ez a játék bőven elég idegenbeli rangadón. Sőt az összes idegenbeli meccsen csak a megszerzett pontok érdekelnek engem, ellentétben a Nou Campban már a játék minősége is érdekel,de még idegenben sincs ezzel gond

Messi ősze elképesztő, igaz már tavasszal is ő vitte a csapatot, csak akkor nem volt összetartás,és megfelelő taktika, alázat a csapat legnagyobb részében,most van. ez az eredménye.
Sevilla egy ideig nem fogja tudni,h hol van, mert a 2.félidőben semmit sem mutattak, le lettek focizva. Első félidőben még volt makkunk egy kicsi, de aztán el is fogytak.
Otthon ütni kell a Valenciát, a Madrid elleni meccs becsapós lesz, főleg az azt megelőző rövid időszak, mivel most nem csak katalónia, és a Barca szimpatizánsai, de az egész fociszerető világ (kivéve madridisták) győzelmet fognak várni a csapattól, és ez terhet fog ránk tenni, de PEP megoldja!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Iszonyat bejön, hogy ennyire ésszel játszunk. A Sevillának hamar megmutattuk, hogy itt egy csapat viszi el az összes pontot. Samuért kár, bevallom én nem láttam miért kapta a sárgát. Bár idén nem az első, hogy ok nélkül kap.
És amíg Messi ilyen formában van, kétlem, hogy bármilyen meccstől nekünk kellene félni.
És amíg Messi ilyen formában van, kétlem, hogy bármilyen meccstől nekünk kellene félni.
A csapat nagyon okosan és taktikusan játszott. Megtartottuk a labdát, egész meccsen fölényben voltunk, volt 1-2 pár perces szakasz amég nyomott a Sevilla,de hatalmas fölényben volt a Barca.
Messi tényleg más dimenzió, de Henry is jó volt ma, Xavi és Touré is hozta a szokásos melós munkájukat.
Valencia ellen nem játszik ugye Eto'o, szerintem Hleb-Titi-Messi 3massal találkozhatunk majd elől.
SZÉP VOLT FIÚK FORCA BARCA!!!!
Messi tényleg más dimenzió, de Henry is jó volt ma, Xavi és Touré is hozta a szokásos melós munkájukat.
Valencia ellen nem játszik ugye Eto'o, szerintem Hleb-Titi-Messi 3massal találkozhatunk majd elől.
SZÉP VOLT FIÚK FORCA BARCA!!!!
Remekül, ÉSSZEL játszott a csapat, voltak pontatlanságok, összességében egy hagyományosan nehéz pályán sikerült győzni.
Kiemelkedtek természetesen Messi, illetve Eto'o, Xavi és Touré.
Sikerült megtartani a labdát, ezzel a Sevilla elfáradt, folyamatosan veszitett a koncentrációjából, egy idő után türelmetlenné váltak.
Eto'o-ért kár, de sokkal fontosabb, hogy 2hét múlva rendelkezésre álljon.
És igen, Leo Messi ma is földönkivüli formában játszott és eldöntötte a meccset.
Kiemelkedtek természetesen Messi, illetve Eto'o, Xavi és Touré.
Sikerült megtartani a labdát, ezzel a Sevilla elfáradt, folyamatosan veszitett a koncentrációjából, egy idő után türelmetlenné váltak.
Eto'o-ért kár, de sokkal fontosabb, hogy 2hét múlva rendelkezésre álljon.
És igen, Leo Messi ma is földönkivüli formában játszott és eldöntötte a meccset.
-
- Entrenador del Barça
jo de ha a villareal megveri a huelvat akkor viszont mar csak 4 pontocska, de nem szamit... mert jol okosan, szepen, taktikusan jatszunk..
- Deus
- Boixos Nois
én ezzel értek 1et...Fernando írta:Én viszont pihentetném. Bojant kezdetném a Valencia ellen. Őis megérdemli végre már.

BizonyKatalán88 írta:Jelenlegi állás szerint 6 pontal vezetjük a tabellát?

- Katalán88
- Capitá del Barça
Akit érdekelnek a gólok majd itt nézzék meg: http://www.matchdays.eu/

- McLovin
- Capitá del Barça
Abszolút egysetértek! Itt van Henry előtt a lehetőség, hogy kitömje az ellenfelet!lluisllach89 írta:Henryt kéne középcsatárnak két szélről pedig Hleb és Messi támogatná ha nem menne neki jöhetne Bojan de mindenképp megérdemli a francia hogy középcsatárként kezdjen!

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=210843
Van benne nem 1, nem 2 helyesírási hiba, de azért jó olvasni!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLovin 2008.11.30. 00:13:27-kor.

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

-
- Director del Fútbol
Én nem ezt tenném. Henryt kéne középcsatárnak két szélről pedig Hleb és Messi támogatná ha nem menne neki jöhetne Bojan de mindenképp megérdemli a francia hogy középcsatárként kezdjen!Ilúvatar írta:Eto'o nem fog játszani a kövi meccsen :S ez itt a para... Bojan fog beállni helyette sztem.boixosnoisbarca írta:Nagyszerű!1 megvan a 4ből!jövő7en is csak a győzelem!!!grat

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Entrenador del Barça
sajnos [auto_cenzúra] a netem igy csak a 2ik felidot lattam, de hatalmasat jatszott a csapat... es itt a valasz kedves manuelnek hogy miert kellett ket vedekezo kp.... h ennyire megszurjek a sevilla tamadasait... remek munkat vegeztek, nagy iram volt, de nem vesztettek a koncentraciojukbol... szep munka volt... csak igy tovabb...
-
- Barça B
Mijen volt az utolsó két gol me nem láttam lefagyott a gép:S
- lui1698
- Llegenda del Barça
3-1 a Getafe javára.Ilúvatar írta:owned real
életem legszebb napja ez a maiMessi 3. gólja nagyon tetszett, kikapott a madrid, szal
Albin dupla és Uche ill. Saviola.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Jugador del Barça
Nagyszerű!1 megvan a 4ből!jövő7en is csak a győzelem!!!grat