Én azért se nézem meg tv-beMessa írta:Hihetetlen, hogy a nap rangadóját megint 1 félidőnyi csúszással adják, 1 ... Heerenveen-PSV meccs miatt...![]()
Meg fogom várni így is, de ez már akkor is pofátlanság.

Én azért se nézem meg tv-beMessa írta:Hihetetlen, hogy a nap rangadóját megint 1 félidőnyi csúszással adják, 1 ... Heerenveen-PSV meccs miatt...![]()
én maradok a netes verziónálMessa írta:Hihetetlen, hogy a nap rangadóját megint 1 félidőnyi csúszással adják, 1 ... Heerenveen-PSV meccs miatt...![]()
Ennek érdekelne az oka azért. Inkább utána nézek mielőtt, felháborodok.socio66 írta:Igen,elvileg így van,bár az okát én sem értem.Fernando írta:Most, ha jól veszem ki az utóbbi hozzászólásokból, akkor az van, hogy Jesús Navas elvileg elvan tiltva, és ellenünk nem játszhatna. De mégis játszik és a Real ellen tölti le az eltiltását?
Ez nem igaz!!! Navas nem játszik és kész!socio66 írta: Az előbb lett megtárgyalva a dolog,és elvileg Navas játszik,a következő,Real elleni meccset kell kihagynia.
Igen,elvileg így van,bár az okát én sem értem.Fernando írta:Most, ha jól veszem ki az utóbbi hozzászólásokból, akkor az van, hogy Jesús Navas elvileg elvan tiltva, és ellenünk nem játszhatna. De mégis játszik és a Real ellen tölti le az eltiltását?
Ez nem állapot haggyuk már, hogy van ez, hogy, akkor ezen játszik a következőn meg nem. Ilyet nem lehet a következőt kell kihagynia, de persze, ha ez egy Barcás játékos lenne elutasították volna.socio66 írta: Az előbb lett megtárgyalva a dolog,és elvileg Navas játszik,a következő,Real elleni meccset kell kihagynia.
socio66 írta:Nem hiszem hogy már a meccs előtt kifogásokat kéne keresgélnünk..![]()
Az öt csapat közül jelenleg mi vagyunk azok,akik a legnagyobb önbizalommal várhatják a meccseket,és elmondhatjuk: ha jól játszunk ezeken a meccseken, nagy baj nem lehet. Márpedig miért ne játszanánk jól? Nem hiszem hogy a meccs azon fog múlni hogy ki a bíró,vagy hogy játszik-e Jesus Navas..![]()
Várom a meccset!
Az előbb lett megtárgyalva a dolog,és elvileg Navas játszik,a következő,Real elleni meccset kell kihagynia.szajko írta: De azért szerencsékre legyen mondva, hogy Luis Fabiano, és Jesus Navas nem játszik.
Ez így van. Őt és Perez Burullt (asszem így kell írni) utálom a legjobban a spanyol bírók közül.Varga Tamás írta:Ehhez jön még, hogy a meccs bírója, Undiano Mallenco nem különösebben komál minket. Úgy is mondhatnánk, hogy Madrid-szimpatizáns. a legrosszabb fajtából való.
Már ezen meg se lepődök. Azon se lepődnék meg, ha meg lennénk fenyegetve... Ekkora k*rva nagy [auto_cenzúra] meccs előkészületeket még nem láttam...Varga Tamás írta:Ehhez jön még, hogy a meccs bírója, Undiano Mallenco nem különösebben komál minket. Úgy is mondhatnánk, hogy Madrid-szimpatizáns. a legrosszabb fajtából való.
Dehogy Navasralui1698 írta:Nem Alvesre gondoltál véletlenül?matyi02 írta:Remélem sok szurkolónk kint lesz és majd kimutatják nem tetszésüket![]()
Kiváncsi vagyok szerintetek mikor navashoz kerül a labda lesz fütty![]()
Nem Alvesre gondoltál véletlenül?matyi02 írta:Remélem sok szurkolónk kint lesz és majd kimutatják nem tetszésüket![]()
Kiváncsi vagyok szerintetek mikor navashoz kerül a labda lesz fütty![]()
Hurrá éljen, ez csodás!Varga Tamás írta:Ehhez jön még, hogy a meccs bírója, Undiano Mallenco nem különösebben komál minket. Úgy is mondhatnánk, hogy Madrid-szimpatizáns. a legrosszabb fajtából való.