HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)
-
- Director del Fútbol
A baj csak ott van, hogy ebben az országban bárki dönthet úgy, hogy nem dolgozik. Ezért tartunk ott, ahol. Persze ez érvényes a tüntetésekre is. Ha éppen adott "szövetség", "egyesület", "mozgalom" rendez valami hasonlót, akkor megbénulhat város, lerakhatom a munkát és dönthetek úgy, hogy nekem ehhez van kedvem, viszlát munka. Na itt van a rohadt nagy gubanc.
Régen szállóige volt, napjainkra fokozottan igaz: következmények nélküli ország. Mindenki csinál amit akar, nincs rendőrség, nincs büntetés, nincs szabálytalanság, nincs KRESZ, nincs munkáltatói jog, nincs munkavállalói kötelezettség, nincs fogyasztóvédelem és nincs ellenőrzés, számvevőszék. Néhány banánköztársaság már-már a demokratikus és alkotmányos berendezkedés mintapéldájaként jelenhet meg kicsiny országunk előtt.
Most épp a MÁV és a BKV dönt úgy, hogy neki elég. Az ország légiforgalma 6 napja haldoklik, tegyünk oda az amúgy is sűrű karácsonyi forgalomnak és ne dolgozzunk, milyen jó lesz + 1 hét az ünnepek előtt...
Tehetség az van.... Persze a vezetők is tehetnek róla, szépen megszüntetnék minden szerződést január 1-től a MÁV-al és a BKV-val és a távolsági + tömegközlekedést kiszervezném a volánoknak. Akkor nézhetne az összes lázadó kedvű barátunk!
A mocskos vonatok fenntartása helyett pedig lehetne vásárolni buszokat tucatjával, működőképes lenne és az egész csürhe elgondolkodhatna, hogy mit tett hónapokig.
Hát itt tartunk. Hogy a háttérben mi van, azt nem tudom, de Tamás véleménye is rejthet valóságot és másé is. Sosem fog kiderülni.
Régen szállóige volt, napjainkra fokozottan igaz: következmények nélküli ország. Mindenki csinál amit akar, nincs rendőrség, nincs büntetés, nincs szabálytalanság, nincs KRESZ, nincs munkáltatói jog, nincs munkavállalói kötelezettség, nincs fogyasztóvédelem és nincs ellenőrzés, számvevőszék. Néhány banánköztársaság már-már a demokratikus és alkotmányos berendezkedés mintapéldájaként jelenhet meg kicsiny országunk előtt.
Most épp a MÁV és a BKV dönt úgy, hogy neki elég. Az ország légiforgalma 6 napja haldoklik, tegyünk oda az amúgy is sűrű karácsonyi forgalomnak és ne dolgozzunk, milyen jó lesz + 1 hét az ünnepek előtt...
Tehetség az van.... Persze a vezetők is tehetnek róla, szépen megszüntetnék minden szerződést január 1-től a MÁV-al és a BKV-val és a távolsági + tömegközlekedést kiszervezném a volánoknak. Akkor nézhetne az összes lázadó kedvű barátunk!
A mocskos vonatok fenntartása helyett pedig lehetne vásárolni buszokat tucatjával, működőképes lenne és az egész csürhe elgondolkodhatna, hogy mit tett hónapokig.
Hát itt tartunk. Hogy a háttérben mi van, azt nem tudom, de Tamás véleménye is rejthet valóságot és másé is. Sosem fog kiderülni.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én nem akarok beleszólni mert nem nagyon érdekel a dolog de azért ne általánosítsunk...
Egy csekély hányaduk normális,rendes,dolgozik...és vannak olyanok akik nem sztrájkolnak!!!
Egy csekély hányaduk normális,rendes,dolgozik...és vannak olyanok akik nem sztrájkolnak!!!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Engem úgy neveltek, és magam is ezt vallom, hogy előbb a kötelességeket kellene a MÁV dolgozóinak teljesítenie, utána sztrájkolni. Én alapvetően nem értek egyet semmiféle sztrájkkal, főleg ha törvénytelen és alaptalan célokért zajlik. Gaskó elvtárs olyasmit követel, ami a világtörténelemben példa nélküli, és jogtalan. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez az egész politikai megrendelésre zajlik.
Amíg pedig az egész vasút olyan állapotban van, és olyanok a körülmények, mint ahogy Dani leírja, az egészet elutasítom, és a munka elleni támmadásnak tartom. Csak annak örülök, hogy meglesz ennek a böjtje.
Mondjuk, én is az ország túlsó részébe készülök, de hál' Istennek a Volán-alkalmazottak dolgozni akarnak. Minden tiszteletem az övék!
A MÁV-alkalmazottak meg be***********.
Remélem, Gaskó elvtársnak nem lesz kellemes a karácsonya...
szerk: igazad van Bazsa! A kivételeké minden tiszteletem! Akik dolgozni szeretnének, azokra természetesen nem vonatkozik. Igaz, ők sem tudnak dolgozni.
Amíg pedig az egész vasút olyan állapotban van, és olyanok a körülmények, mint ahogy Dani leírja, az egészet elutasítom, és a munka elleni támmadásnak tartom. Csak annak örülök, hogy meglesz ennek a böjtje.
Mondjuk, én is az ország túlsó részébe készülök, de hál' Istennek a Volán-alkalmazottak dolgozni akarnak. Minden tiszteletem az övék!
A MÁV-alkalmazottak meg be***********.
Remélem, Gaskó elvtársnak nem lesz kellemes a karácsonya...
szerk: igazad van Bazsa! A kivételeké minden tiszteletem! Akik dolgozni szeretnének, azokra természetesen nem vonatkozik. Igaz, ők sem tudnak dolgozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.12.17. 17:16:30-kor.

-
- Director del Fútbol
Perrero írta:Dani, most miért:
MÁV - Most Állunk, Várjál!!!
Munkatársaink európai - sőt mi több, világ - szintű szolgáltatást nyújtanak!
Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogysem közlekednek!
Interaktív szolgáltatások keretében az utasok maguk takaríthatják ki az ülőhelyet, ha le szeretnének ülni!
Odafigyelünk szemünk egészségére: állandó fényviszonyt biztosítanak intelligens ablakaink, amelyek piszoktól sötétülnek. Este nem kapcsolunk lámpákat, hogy nyugalma teljes legyen!
Az extrém sportok kedvelőinek: nyáron teljesen feltekerjük a fűtést, télen soha.
A wc-ben se lámpa, se tükör, se papírtörlő, ezzel tudatosítva a természetes nomád élet szépségeit!
A csatlakozásokat nem hangoljuk össze, hogy ön ne érezze magát egy gépi rendszer tehetetlen részeként!
Várótermeink közbiztonsága érvényesíti az evolúciós folyamatokat: csak az erős marad életben!
Utasbarát menetrendek: megjegyezhető mennyiségre csökkentettük a járatszámokat!
Banki szolgáltatások: nagyobb mennyiségű készpénzét beválthatja menetjegyre!
Odafigyelünk a környezetünk egészségére: hetente legalább 3x vonatmentes napokat tartunk az egész országban, elviselhető mértékűre csökkentve a káros-anyag kibocsátást!
Bevezettük a szubjektív felelősség fogalmát: munkatársaink csak a haszonból részesülnek, a hiányt nem kell befizetniük!
Jelentkezz csapatunkba, nálunk megvalósíthatod magad, gátlásaid levetkőzheted. Ha iskolában elnyomtak, nincsenek barátaid, sőt még a szüleid szerint is hülye vagy, akkor gyere hozzánk dolgozni! Ma már a legtöbb munkatársunk kinőtte gátlásait és teljes lelkinyugalommal szivat egy egész országot!!!
MÁV - sztrájktól-sztrájkig!
Hát ez kummajó

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Eurobarca Staff
Nos, nekem alapjában semmi gondom nem lenne a máv sztárjkkal, csinálják nyugodtan, DE csak ha van mire fel.
Az ugyanis nem állapot, hogy:
1, késnek a vonatok
2, mocskosak a vonatok
3, büdösek a vonatok
4, hidegek a vonatok
5, sötétek a vonatok
6, mindezért és 2 óra utazásért ma holnap 1000 forintot fognak elkérni a dúsgazdag egyetemistáktól (jelenleg a VP-BP táv "mindössze" 885 ft)
Szóval, ha normális körülmények közepette lehet majd vasúton utazni, és az elfogadható ideig tart, akkor felőlem addig sztárjkolnak, ameddig akarnak, mert akkor azt mondom, hogy megérdemlik a több pénzt, mert jól végzik a munkájukat, sőt akkor nyugodt szívvel fizetek majd akár 1000 forintot is (egy sör ide-oda nem számít), mert tudom, hogy minőségi szolgáltatást kapok cserébe.
Amíg viszont ez nem következik be, addig fogják be szépen a szájukat és sürgősen takarodjanak vissza dolgozni a ki-be**** ****** ********** ********
Mégis mit képzelnek ezek magukról?!
Az ugyanis nem állapot, hogy:
1, késnek a vonatok
2, mocskosak a vonatok
3, büdösek a vonatok
4, hidegek a vonatok
5, sötétek a vonatok
6, mindezért és 2 óra utazásért ma holnap 1000 forintot fognak elkérni a dúsgazdag egyetemistáktól (jelenleg a VP-BP táv "mindössze" 885 ft)
Szóval, ha normális körülmények közepette lehet majd vasúton utazni, és az elfogadható ideig tart, akkor felőlem addig sztárjkolnak, ameddig akarnak, mert akkor azt mondom, hogy megérdemlik a több pénzt, mert jól végzik a munkájukat, sőt akkor nyugodt szívvel fizetek majd akár 1000 forintot is (egy sör ide-oda nem számít), mert tudom, hogy minőségi szolgáltatást kapok cserébe.
Amíg viszont ez nem következik be, addig fogják be szépen a szájukat és sürgősen takarodjanak vissza dolgozni a ki-be**** ****** ********** ********
Mégis mit képzelnek ezek magukról?!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Na és akkor azt mégis magyarázzák már meg több ezer diáknak, hogy hogy jusson haza több száz kilóméterre lévő otthonába????? Pestről Debrecenbe indítanak buszt emiatt, napi 4-et, de szerintetek vajon hányan lesznek ott? több órát nyomorogva végig állni egy halom cuccal embertelen kínzás számba megy!
A seggüket verik itt a semmit sem csináló, amúgy is ingyenélő vasutasok, akik életükben nem szakadtak meg soha, hogy,ááááááhihetetlen ideges vagyok, mérhetetlenül. Ha meglátok egy sztrájkolót szavamra mondom agyonverem. Mindet meg tudnám fojtani. Tetvek egytől egyig.
A seggüket verik itt a semmit sem csináló, amúgy is ingyenélő vasutasok, akik életükben nem szakadtak meg soha, hogy,ááááááhihetetlen ideges vagyok, mérhetetlenül. Ha meglátok egy sztrájkolót szavamra mondom agyonverem. Mindet meg tudnám fojtani. Tetvek egytől egyig.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- van Bommel
- Capitá del Barça
Ne is mondd. Hétfőn jöttem busszal haza(Szeged-Szarvas) a buszon elszállt a váltó. Mindezt úgy, hogy tele volt, és természetesen nekem is csak álló helyem volt. 20km-et kb 1esben tettünk meg, én meg szidtam a MÁV-ot, hogy ha nem sztrájkolnak, már rég otthon ülök. Ma este megyek vissza, nagyon kíváncsian várom, hogy mennyien lesznek.Kralo írta:Már megint MÁV sztrájk. Hányszor csinálják még? Nem zavarja őket egy cseppet sem, hogy másnak vizsgája van, vagy dolgoznia kell menni? Egyetlen szerencsém, hogy van buszom. Igaz így egy órával előbb mehettem vizsgázni, és annak ellenére, hogy fél 10 kor végeztem, fél 1-re hazaértem. Küldök majd nekik egy köszönetnyilvánítólevelet.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
-
- Director del Fútbol
A helyedben inkább annál az embernél reklamálnék, aki a sztrájk szervezőjeként (mellesleg az állítólagos szakszervezetet is Ő vezeti), havonta több 100 ezer forintos fizetést kap a MÁV-tól, mert osztályvezetőként tevékenykedik a vállalatnál.Kralo írta:Már megint MÁV sztrájk. Hányszor csinálják még? Nem zavarja őket egy cseppet sem, hogy másnak vizsgája van, vagy dolgoznia kell menni? Egyetlen szerencsém, hogy van buszom. Igaz így egy órával előbb mehettem vizsgázni, és annak ellenére, hogy fél 10 kor végeztem, fél 1-re hazaértem. Küldök majd nekik egy köszönetnyilvánítólevelet.
Ez a legnagyobb gyomros az egész ügyben. Gyakorlatilag holnap kihirdetek egy sztrájkot az egyetemmel szemben, ahol tanulok, vagy a munkahelyemmel szemben és rövid idő múlva jelentkezem a fizetésemért, meg a diplomámért is. De előtte persze felbújtok pár embert, hogy mennyire kaksi a munka és a diploma is.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Aprieto!
Teljes mértékben megértem a helyzeted, és át tudom érezni a dühödet, felháborodásodat. Miért mondom ezt?
Tömblakásban élek, első emeleten, az ablakunk alatt van a garázsunk. Az úttest olyan3 méter széles, + 1 méteres járda. A garázzsal szemben, a padkával párhuzamosan állnak az autók, parkolnak. Ez nem gond, nem zavar a garázsba való behajtásban. Az viszont igen, ha úgy állnak fel a járdára (!), hogy nem tudok ráfordulni a garázsbejáróra, hogy aztán visszatolatva, be tudjak járni a saját garázsomba. Egy ideig dudáltam, megvártam, amíg a kocsitulajdonos lebattyog, és méltóztatik eljárni onnan. Ez ment úgy tíz évig. Aztán meguntam, és az elmúlt 14 évben amikor nem tudok bejárni a garázsunkba, akkor megállok, előveszem a telefont, tárcsázom a 107-et, és kijönnek a rendőrök, és hol 3000, hol 5000, hol pedig 10000 forintra megbüntetik a szabálytalanul parkoló autót.
Ugyanis csak két ponton szegi meg a KRESZ-t:
1. autóbejáró előtt áll meg,
2. járdára áll fel, ahol kijelölt parkolóhely nincs felfestve.
És nem érdekel.
Volt olyan, hogy hajnali 4-kor nem tudtam kijárni a saját garázsunkból, hogy az addig dolgozó Édesanyámat hazahozzam.
És a legszebb az, amit Te is írtál, hogy még a szabálytalankodónak állt feljebb, és fel volt háborodva, hogy ki merészeltem hívni a rendőrséget. Eddig is kihívtam, és ezentúl is ki fogom.
+ annyit, hogy Édesanyám súlyos szívbeteg, bármikor hívni kell hozzá a mentőt, vagy nekem be kell vinni őt a kórházba. És ha olyankor nem tudok kijárni a garázsból?
Teljes mértékben megértem a helyzeted, és át tudom érezni a dühödet, felháborodásodat. Miért mondom ezt?
Tömblakásban élek, első emeleten, az ablakunk alatt van a garázsunk. Az úttest olyan3 méter széles, + 1 méteres járda. A garázzsal szemben, a padkával párhuzamosan állnak az autók, parkolnak. Ez nem gond, nem zavar a garázsba való behajtásban. Az viszont igen, ha úgy állnak fel a járdára (!), hogy nem tudok ráfordulni a garázsbejáróra, hogy aztán visszatolatva, be tudjak járni a saját garázsomba. Egy ideig dudáltam, megvártam, amíg a kocsitulajdonos lebattyog, és méltóztatik eljárni onnan. Ez ment úgy tíz évig. Aztán meguntam, és az elmúlt 14 évben amikor nem tudok bejárni a garázsunkba, akkor megállok, előveszem a telefont, tárcsázom a 107-et, és kijönnek a rendőrök, és hol 3000, hol 5000, hol pedig 10000 forintra megbüntetik a szabálytalanul parkoló autót.
Ugyanis csak két ponton szegi meg a KRESZ-t:
1. autóbejáró előtt áll meg,
2. járdára áll fel, ahol kijelölt parkolóhely nincs felfestve.
És nem érdekel.
Volt olyan, hogy hajnali 4-kor nem tudtam kijárni a saját garázsunkból, hogy az addig dolgozó Édesanyámat hazahozzam.
És a legszebb az, amit Te is írtál, hogy még a szabálytalankodónak állt feljebb, és fel volt háborodva, hogy ki merészeltem hívni a rendőrséget. Eddig is kihívtam, és ezentúl is ki fogom.
+ annyit, hogy Édesanyám súlyos szívbeteg, bármikor hívni kell hozzá a mentőt, vagy nekem be kell vinni őt a kórházba. És ha olyankor nem tudok kijárni a garázsból?

Hali!
Ezt meg kell osztanom veletek...
Annyit el kell mondani, hogy nálunk a cégnél (ami egy nagyobb családi/társasházból lett kialakítva) 3 kapukijáró van, de egymás mellett.
Nos reggel semmi probléma, beálltam rendesen, majd miután ebédelni kellett volna elmenni látom, hogy a 3-ból 2 kijárót elfoglal egy dobozos autó, melyen díszeleg hogy UPC. OK mondom csak elmegy, beugrott valahová. Előfordul.
10 perc semmi. 20 perc semmi. Visszamentem telefonálgatni, kisebb dolgokat intézni, eltelt 1 óra és még mindig ott állt. Nah akkor elbattyogtam bekapni egy hambit, mivel kb ez az egyetlen kaja ami a közelben fellelhető. Most fél 3-kor nézek ki az ablakon, látom vki jön szállna be a kocsiba. Kirohanok, gondoltam azért basszus megkérdezem, hogy olvasással hogy áll, hányszor bukott ilyesmi.... ha már 3 órán keresztül két kapukijárót elfoglalt és nem zavartatta magát emiatt.
Megyek... kérdezem tőle hogy ezt így hogy? És nem tartja-e pofátlanságnak véletlenül?
Erre...: "Mi a fa*t akarsz ba**meg, 20 percre szaladtam fel valahova! Ilyen világban élek, senki semmit nem tolerál"
Ne kérdezzétek, hogy a "tolerál" szót hol tanulta, nem nézném ki belőle...
Láttam reménytelen vele dűlőre jutni, elő a mobil lefényképeztem a szitut, a két kijáró előtt álló UPC-s dobozautót, beálltam elé, hogy ne tudjon indulni, rendszámfénykép.
Mondtam: mehetsz.
De most komolyan kérdezem: az embereknek ez kell? Erre van szükségük hogy megtanulják mit illik vagy mit se? Illetve ez nem is illik / nem illik kérdéskör. Ez alapvető KRESZ-szabályokra való telibesz**ás.
Bejelentésre van szükségük, JÓ ESETBEN csak főnökletolásból jutnak el arra a szintre agyilag, hogy nem állok oda egy kapukijáró elé SEMENNYI IDŐRE, amin nagy piros táblán hirdetik naaagy fehér betűkkel hogy NE PARKOLJ IDE!!! ?
És még egy "kérdés"! Ha nekem sürgősen el kellett volna indulnom bárhová mit csinálok? Meghúzom a kocsiját? Eltolom? Beütöm a szélvédőt?
Szerencsés eset volt ez, hogy "csak" a hasam bánta az affért, nem vmely hozzátartozóm pl. akihez menni kellett volna sürgősen.
Így még csak vacilálok azon küldjem-e az anyagot a UPC-nek vagy neadjisten' máshoz.
Ezt meg kell osztanom veletek...
Annyit el kell mondani, hogy nálunk a cégnél (ami egy nagyobb családi/társasházból lett kialakítva) 3 kapukijáró van, de egymás mellett.
Nos reggel semmi probléma, beálltam rendesen, majd miután ebédelni kellett volna elmenni látom, hogy a 3-ból 2 kijárót elfoglal egy dobozos autó, melyen díszeleg hogy UPC. OK mondom csak elmegy, beugrott valahová. Előfordul.
10 perc semmi. 20 perc semmi. Visszamentem telefonálgatni, kisebb dolgokat intézni, eltelt 1 óra és még mindig ott állt. Nah akkor elbattyogtam bekapni egy hambit, mivel kb ez az egyetlen kaja ami a közelben fellelhető. Most fél 3-kor nézek ki az ablakon, látom vki jön szállna be a kocsiba. Kirohanok, gondoltam azért basszus megkérdezem, hogy olvasással hogy áll, hányszor bukott ilyesmi.... ha már 3 órán keresztül két kapukijárót elfoglalt és nem zavartatta magát emiatt.
Megyek... kérdezem tőle hogy ezt így hogy? És nem tartja-e pofátlanságnak véletlenül?
Erre...: "Mi a fa*t akarsz ba**meg, 20 percre szaladtam fel valahova! Ilyen világban élek, senki semmit nem tolerál"
Ne kérdezzétek, hogy a "tolerál" szót hol tanulta, nem nézném ki belőle...

Láttam reménytelen vele dűlőre jutni, elő a mobil lefényképeztem a szitut, a két kijáró előtt álló UPC-s dobozautót, beálltam elé, hogy ne tudjon indulni, rendszámfénykép.
Mondtam: mehetsz.
De most komolyan kérdezem: az embereknek ez kell? Erre van szükségük hogy megtanulják mit illik vagy mit se? Illetve ez nem is illik / nem illik kérdéskör. Ez alapvető KRESZ-szabályokra való telibesz**ás.
Bejelentésre van szükségük, JÓ ESETBEN csak főnökletolásból jutnak el arra a szintre agyilag, hogy nem állok oda egy kapukijáró elé SEMENNYI IDŐRE, amin nagy piros táblán hirdetik naaagy fehér betűkkel hogy NE PARKOLJ IDE!!! ?
És még egy "kérdés"! Ha nekem sürgősen el kellett volna indulnom bárhová mit csinálok? Meghúzom a kocsiját? Eltolom? Beütöm a szélvédőt?
Szerencsés eset volt ez, hogy "csak" a hasam bánta az affért, nem vmely hozzátartozóm pl. akihez menni kellett volna sürgősen.
Így még csak vacilálok azon küldjem-e az anyagot a UPC-nek vagy neadjisten' máshoz.
régi álmom válna valóra, ha nekem is lenne egy buszomKralo írta:van buszom

Már megint MÁV sztrájk. Hányszor csinálják még? Nem zavarja őket egy cseppet sem, hogy másnak vizsgája van, vagy dolgoznia kell menni? Egyetlen szerencsém, hogy van buszom. Igaz így egy órával előbb mehettem vizsgázni, és annak ellenére, hogy fél 10 kor végeztem, fél 1-re hazaértem. Küldök majd nekik egy köszönetnyilvánítólevelet.
- FCBarca88
- Capitá del Barça
"...A lentebb felsorolt kategóriákban lehet szavazni egészen az év utolsó napjáig...."
és képes voltam megkérdezni hoyg meddig tart a szavazás..
Öregszem :/
és képes voltam megkérdezni hoyg meddig tart a szavazás..

Öregszem :/
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
csináltak rosszat? nem.Zsolti írta:magyar gárda mi? lol
tüntetni bírnak,meg felvonulni...mást sem...![]()
rombolni? hagyjuk már...ahhoz kislányok...
csináltak támogatni való dolgokat? igen.
innentől kezdve nem érdekel, h felvonulgatnak meg "tüntetnek". aki meg azthiszi, h 2008ban lehetséges mindenféle "fasiszta

azok a korlátolt bőrfejűek (tisztelet a kivételnek), akiket tényleg a cigányokhoz lehet hasonlítani nem innen kerülnek ki, és ők egyáltalán nem is támogatják a gárdát. kár összemosni.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Ma volt ismét az Aktívban ( remélem, nem minősül reklámnak
) ez a gyilkosságos sztory
Az az igazság, hogy akárhányszor nézem újra, meg újra ugyanolyan döbbenet, és sajnálat ül a lelkemre.. 
Most megint felkeveredtek bennem az indulatok, úgyhogy többet talán nem is írnék róla.
Állítólag viszont még gyanúsított sincs..

Most megint felkeveredtek bennem az indulatok, úgyhogy többet talán nem is írnék róla.
Állítólag viszont még gyanúsított sincs..

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- miihii
- KHAL
Jogos,amit mondasz.Sajnos baromira nem vicces a téma,de mégis egy eszembe jutott erről:Kralo írta:Eza romakérdés egy olyan kérdéskör, melynek megoldása nem egyszerű. Amennyiben megoldani sem akarják a problémát, akkor pláne. Kedves testvéreinket a munkára kellene sarkalni, a segélyekről leszoktatni, és a gyerekek számának inkrementálását beszüntetni bizonyos vagyoni helyzetek mellett.
A színesfém leadásának körülményeiről is felvetődnek bennem kérdések. Vajon nem gyanúsak az átvevőhelyeknek? Vagy kikhez viszik egyáltalán? Én nem értem ezt.
Amúgy az apróbb lopásokat mukával kell büntetni... jellemző tulajdonságukból adódóan ennél nagyobb bünti számukra nem is lehetne.
A baj az, hogy Magyarországon semmi sem szervezett leszámítva a bűnözést, vagy még az se?
Persze beöltözhetünk bohócruhába is megmutatni, hogy ki a kemény gyerek, de haszna nincs csak a kár utána. Nem elég egy problémaforrás csináljunk többet.. emellett járassuk le hazánkat széthúzva, de mégis közösen.
Nem tudom mi lesz így a jövője kis országunknak, de sok jóval nem köcsögtet.
Gázsi bemegy a munkaügyre.Mondja a kolleginának,h:
-Há',dógozni ákárok e!Mit tud ájánláni?
-Pont van egy önnek való állásunk.Heti 2 napot kellene dolgozni,napi 2 órát,13-14. havi fizu,alapból havi nettó 200.000 HUF a bér.
-Há' mágá viccel velem?
-Uram,maga kezdte!

Cigánybűnözésről is egy alap:
Miért hívjuk a cigókat kisebbségnek?
-Mert a többség 'bent' van...

Na de ennyit a hangulat oldásáról,több komolysággal,mivel a témakör is baromira ilyen...
Egyre égetőbb szükség lenne vmi világmegváltó 5letre ezekkel a parazitákkal szemben.Ezt a viselkedést (?),mentalitást,amit a nagyon-nagyon-nagyon nagy többségük képvisel,egyre nehezebb elviselni.Főleg mivel büntetlenül tehetik.Sőt.Ha vki is akár cs megpróbálja védeni magát ellenük,zárt kapukat dönget,struccpolitikával szembesül.Ha odavág egynek,válaszul a terrorra (valahol az,amit 'ezek' művelnek velünk),megüti a bokáját,mert rögtön a nyakába kap egy kisebb falu lakosságát kitevő rokonságot valamint még ő lesz a bűnös,h "jajj,szegény,szerencsétlen" etnikumot zargatja.Very kényes téma ez,mivel azért tuliképpen egyféle faji tisztogatás lenne az egyetlen eredményes megoldás (v mondjuk egy rezervátum,jóóóól elzárva tőlünk...).Ez pediglen nem vezetett sok jóra a múltban sem.Ezen felül teljesen sansztalan,h kis hazánkban valaki(k) is,akiknek hatáskörük lenne,érdemben foglakozzanak a kérdéssel.Mivel ők közvetlenül,a bőrükön nem érzik át a problemet,őket kellene motiválni.Pölö azzal,h egy jó 'sötét' településre leköltöztetni a (nem is annnyira) Tisztelt Ház lakóit minden ingó és ingatlan vagyonukkal együtt.Élet és egyéb biztosítások nélkül!!!Asszem hamar kapcsolnának,h valamit tenni kellene,mert ez tűrhetetlen!!!Természetesen működőképes alternatívát sajnos én sem tudnék javasolni,ami civilizált lenne,de nem is az én hatásköröm ez.Ám az illetékes elvtársak vhogy ráléphetnének a tökükre (képzavar,de a női szakasznak is,akik a rakott szoknyában 3 koffernyi portékát bugáz meg egy-egy boltból valamint úgy potyogtatják a pulyákat,mint gazdaasszony szórja a magot a tikoknak

Ááááááh,inkább abbafejezem,mielőtt felpöccintem az agyam,meg amúgy is már igen hosszú lesz....
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ahogy tegnap ígértem, ma a Blaha Lujza téren jártam és a Népszínház utcában(nem bent a nyócker' közepén, csak a szélén). Mondtam, h megszámolom, h hányan kötnek belém. Meglepődtök, de senki se kötött belém.
15 percet voltam úgymond a "terepen" - mert ennyit sajnos muszáj, tesómék ilyen helyen laknak -, ezalatt volt egy cigi kérés, egy 200 forintot agyámán' meg, amikor bementem a boltba venni kekszet, akkor épp alkoholt csempészet ki az egyik diplomás, aztán szerencsére elkapták és a társával együtt elzavarták. Olyan cigányozást levágott az 50es boltos néni, h
ilyen szemekkel néztem. Kicsit meglepődtem, h milyen határozottan kapcsolta le őket egy fiatal gondolom valami raktáros srác, pedig két jól megtermett "kancigány" volt.
Ennyi történt, kellemes csalódás
Legalább megint, egy "miért nem vagy képes egy kis pénzt adni, azt hiszed menő vagy?" vagy "ugye elhoztad a telefonod is magaddal" -t vártam.
15 percet voltam úgymond a "terepen" - mert ennyit sajnos muszáj, tesómék ilyen helyen laknak -, ezalatt volt egy cigi kérés, egy 200 forintot agyámán' meg, amikor bementem a boltba venni kekszet, akkor épp alkoholt csempészet ki az egyik diplomás, aztán szerencsére elkapták és a társával együtt elzavarták. Olyan cigányozást levágott az 50es boltos néni, h

Ennyi történt, kellemes csalódás

Uh...halálbüntetést neem. Mivel leszünk jobbak teszem azt egy gyilkosnál, ha mi is gyilkolunk? Ki döntené el? Összeül egy biztottság, és a bizonyítékok megvizsgálása után eldöntik, hogy kit, hogyan, s mikor fognak felakasztani, vagy bármely más módon megölni? Nem kellene istent játszani, mert ezzel párszor már keményen megszívta a világ. Nem kell túllépni a határainkat. Ennyit azért már fejlődött az emberiség. Ne visszafelé haladjunk már. ( nem is beszélve arról, hogy mi van, ha ártatlan embert végeznek ki... ez kicsit kevésbé korrigálható, mint egy 1 éves börtönbüntetés)
A börtönök körülményeinek megváltoztatása a kulcs. Teljesen más szisztéma szerint kellene felépíteni ezt az egész dolgot. ( uh, eszembe jutottak a Pillangó-ból a börtönök... ha télleg mostanában Magyarországon olyan börtönök lennének, biztos nem lenne ilyen mocsok "állambácsi tartson el, ezért ellopok egy táskát, hogy beköltözhessek" mentalitás. persze az már egy másik véglet.) Lehet, hogy ez is vkiknek érdekében lát. hogy minél több ember legyen a fogházakban, fegyházakban, börtönökben... Ebbe nem lehet belelátni szvsz.
szerk: üdv Kralo
Húderég láttalak.
A börtönök körülményeinek megváltoztatása a kulcs. Teljesen más szisztéma szerint kellene felépíteni ezt az egész dolgot. ( uh, eszembe jutottak a Pillangó-ból a börtönök... ha télleg mostanában Magyarországon olyan börtönök lennének, biztos nem lenne ilyen mocsok "állambácsi tartson el, ezért ellopok egy táskát, hogy beköltözhessek" mentalitás. persze az már egy másik véglet.) Lehet, hogy ez is vkiknek érdekében lát. hogy minél több ember legyen a fogházakban, fegyházakban, börtönökben... Ebbe nem lehet belelátni szvsz.
szerk: üdv Kralo

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
akkor végig ugyanamellett érveltünk, csak félreértelmeztük egymás írásátBányász írta:Én nem is mondtam,h mellette vagyok...MichaaBee írta:
szerintem akkor sem 21. századi a halálbüntetés...![]()
Csak egy kicsit enyhe ami a börtönökbe zajlik...

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Eza romakérdés egy olyan kérdéskör, melynek megoldása nem egyszerű. Amennyiben megoldani sem akarják a problémát, akkor pláne. Kedves testvéreinket a munkára kellene sarkalni, a segélyekről leszoktatni, és a gyerekek számának inkrementálását beszüntetni bizonyos vagyoni helyzetek mellett.
A színesfém leadásának körülményeiről is felvetődnek bennem kérdések. Vajon nem gyanúsak az átvevőhelyeknek? Vagy kikhez viszik egyáltalán? Én nem értem ezt.
Amúgy az apróbb lopásokat mukával kell büntetni... jellemző tulajdonságukból adódóan ennél nagyobb bünti számukra nem is lehetne.
A baj az, hogy Magyarországon semmi sem szervezett leszámítva a bűnözést, vagy még az se?
Persze beöltözhetünk bohócruhába is megmutatni, hogy ki a kemény gyerek, de haszna nincs csak a kár utána. Nem elég egy problémaforrás csináljunk többet.. emellett járassuk le hazánkat széthúzva, de mégis közösen.
most értem haza a kiskunlacházi demonstrációról...
több ezren voltunk, a fáklyás felvonulás még most is tart. elég megdöbbentő volt az egész, volt vagy több száz rendőr. maga a rendezvény a műv.ház előtt parkban volt, csak úgy mehettél be oda, hogy előtte megmotoztak a rohamrendőrök..volt náluk minden, gondolom mondanom sem kell..."kés, szúróeszköz?". kutyás rendőrök is voltak...
a polgármester nagyon keményen beszélt, nyíltan kimondta, hogy elegük van az erőszakból, a romabűnőzésből, és abból, hogy mindezt eltusolja a média. felolvastak egy levelet, amit a politikusoknak írtak. kérték a törvénykönyv szigorítását.
aki ezek után is kétkedik abban, hogy nem romák voltak a tettesek, akkor azt sajnálom, hogy nem volt most ott a demonstráción..
bár azt nem mondták, hogy elkapták a tetteseket, hisz az "hátráltatná a nyomozást", de azért lehetett valamit sejteni...
gondoltam, ha már így szíven érintett ez a dolog mindenkit, leírom ezt is...
több ezren voltunk, a fáklyás felvonulás még most is tart. elég megdöbbentő volt az egész, volt vagy több száz rendőr. maga a rendezvény a műv.ház előtt parkban volt, csak úgy mehettél be oda, hogy előtte megmotoztak a rohamrendőrök..volt náluk minden, gondolom mondanom sem kell..."kés, szúróeszköz?". kutyás rendőrök is voltak...
a polgármester nagyon keményen beszélt, nyíltan kimondta, hogy elegük van az erőszakból, a romabűnőzésből, és abból, hogy mindezt eltusolja a média. felolvastak egy levelet, amit a politikusoknak írtak. kérték a törvénykönyv szigorítását.
aki ezek után is kétkedik abban, hogy nem romák voltak a tettesek, akkor azt sajnálom, hogy nem volt most ott a demonstráción..
bár azt nem mondták, hogy elkapták a tetteseket, hisz az "hátráltatná a nyomozást", de azért lehetett valamit sejteni...
gondoltam, ha már így szíven érintett ez a dolog mindenkit, leírom ezt is...
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én nem is mondtam,h mellette vagyok...MichaaBee írta:
szerintem akkor sem 21. századi a halálbüntetés...![]()
Csak egy kicsit enyhe ami a börtönökbe zajlik...
Kajakra be kéne harangozni,h visszaállítják a halálbüntetést...azt TVbe leadni valami kamu akasztást...a rabot meg isten háta mögé elvinni....

Jobb nem jut eszembe.Bár nem is nekem/nekünk kell ezeket megoldanunk...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Kínában a második gyerekért már fizetni kell. Csak itt nem lehetne bevezetni, h csak romákra vonatkozik.
A törvényhozással baj van, méghozzá elég nagy. Ebben megegyezhetünk.
A törvényhozással baj van, méghozzá elég nagy. Ebben megegyezhetünk.
H a t t r i c k