lionelmessi19 írta:Megmondom őszintén meglep egy kicsit a dolog, hogy Schustert ilyen hamar leváltanák 2 bajnokság után... furcsa.
Így van. Ez engem is meglep azért. Nem számítottam rá, hogy ilyen hamar edzőt váltanak majd. Habár lehet, hogy mégis csak megerősítik a posztján?
Egy mai hír, a madridista.hu írta:15:33 - !!!19 órára sajtótájékoztatót hívott össze a Bernabeúba Predrag Mijatovic!!!
Ezt is a madridista.hu írta:15:40 - A Marca szerint a ma esti sajtótájékoztatón Mijatovic tagadni fogja a Schuster elbocsátásával kapcsolatos híreket, ezzel együtt pedig azt, hogy a csapat krízishelyzetben lenne.
Hát ki tudja...

Az is benne van, hogy este héttől jelentik be, hogy kirúgják a 'cipészt' és jön az új edző! Mindenesetre nem bővelkednek a lehetséges edzők terén: Roberto Mancini, Míchel, Víctor Fernández és még talán Juande Ramos-t is idevehetjük. (megjegyzem, hogy vele járnának szerintem a legjobban).
Kíváncsi leszek arra az esti sajtótájékoztatóra, igaz, hogy nem kell más csapattal foglalkozni, de hát na...

Az lenne egyébként a legjobb (nekünk) ha maradna a 'cipész' legalább januárig.
Szerk.:
boixosnoisbarca írta:Sztem Riykaard neve elég nagy...
Bár nagyon bízom benne,h ez csak kamu,viszont,ha nem akkor remélem esze ágába sincs oda menni.
Ezt nem hiszem. Nyilatkozta is Rijkaard, hogy nem árulná el a Barcát azzal, hogy a Real Madrid edzője legyen egyből a Barca után. Ő amúgy is legszívesebben Olaszországba térne vissza edzősködni, majd 2009. nyarától. Szóval én emiatt nem izgulok...