varnagykrisztian írta:És én szoktam egy kis zsetont is csalni a Barcába(200 millió euro)!!!
Így lesz igazán élethű és kihívást jelentő a játék...
Nadehogy ne csak offoljak, én a Romával kezdtem egy szezont. Az átigazolásokra nagyon kevés pénzt adnak (2-3 millió euró), így eladtam Taddeit 7ért és máris lett 10 millióm. Ezt elköltöttem Miccolira, Caracciolora és Aquino-ra. Ennyi változás történt a keretben. A személyzetet upgradeltem. Elején rengeteg sérólt, azóta kevesebb, de még így is idegesítő kicsit. Forgatom a keretet amennyire lehet, hogy ne legyenek nagyon túlterheltek.
A felkészülési mérkőzések során minden meccsemet 1-2 góllal nyertem, gyenge ellenfelek ellen, emiatt aggódtam. Féltem az idény első mérkőzésétől, az Olasz Szuperkupától, amit az Inter ellen kellett megvívnom a San Siroban. Ibra persze az elején vert egy gólt, itt el is könyveltem, hogy ezt buktam. De a fiúk fordítottak és nyertem 2-1-re!
A bajnokságban eddig 100%-os vagyok, nagycsapatok közül eddig a Fioval és az Interrel játszottam, mindkettőt idegenben vertem
Kb 12-13 meccsen vagyok túl, vezetem a bajnokságot a Juve előtt 5 ponttal. Vucinic és Mexes a legnagyobb királyok, előbbi a góllövőlistát, utóbbi az átlagos teljesítmény rangsorát vezeti az olasz bajnokságban.
Bl-ben a Chelsea, a Cluj és a Panathinaikosz van a csoportomban (majdnem mint az életben

). Chelsea ellen kezdtem idegenben, 2-1re kikaptam, azóta hozom a meccseket, még 2 van hátra, vezetem a Chelsea előtt a csoportot 2 ponttal ha jól emlészem.
Köszi, h elolvastátok egy régi FM-fanatikus (

) első élményeit az új játékról. Összességében nem találtam túl sok újítást, nagyobb volt a füstje mint a lángja úgy érzem. Félre ne értsetek, nem rossz ez a verzió sem, csak annyira kommunikálták azt, hogy mekkora változások lesznek, hogy túlságosan sokat vártam azt hiszem.
Na várom mások reakciót, véleményét is, jó játékot!