Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Addig oké hogy tehetséges! De nemhiszem hogy annyira meg kéne benne bízni, hogy valencia, Sevilla ellen rá kéne zsámítani.McLovin írta: Szvsz inkább az elkövetkező 1-2 meccsen kapjon egyet és pihenjen, minthogy túl óvatos legyen, ne lépjen közbe a támadásoknak, gólt kapjunk, és akkor jöjjön össze egy sárga, amikor már nagyon nem kéne! Pl. Sevilla, Valencia ellen...
Szvsz inkább az elkövetkező 1-2 meccsen kapjon egyet és pihenjen, minthogy túl óvatos legyen, ne lépjen közbe a támadásoknak, gólt kapjunk, és akkor jöjjön össze egy sárga, amikor már nagyon nem kéne! Pl. Sevilla, Valencia ellen...CFirpo3 írta:Busquets-nek a tegnapi már a 4. sárgája volt. Vigyáznia kell.
fcbarcalona.com-on szerintem fent vanCFirpo3 írta:Busquets-nek a tegnapi már a 4. sárgája volt. Vigyáznia kell.aynas írta:sárga lapok támakör
Megtudná valaki mondani, hogy kinek hányan van? Hol lehet utána nézni?
Tudom, hogy 5 sárga után jár az 1 meccses eltiltás. Kérdés, hogy az eltilás (ha éppen úgy jön ki )spanyol kupa meccsen is letölthető?
Busquets-nek a tegnapi már a 4. sárgája volt. Vigyáznia kell.aynas írta:sárga lapok támakör
Tudom, hogy 5 sárga után jár az 1 meccses eltiltás. Kérdés, hogy az eltilás (ha éppen úgy jön ki )spanyol kupa meccsen is letölthető?
Igen, a spanyol kupa-meccsen is letölthető. Spanyolországban a két sorozat lapjai összeadódnak. Legalábbis tavalyig így volt, és az idén sem hiszem, hogy megváltozott.aynas írta:sárga lapok támakör
Hlebnek is jól ment volna, egy igazi fehérorosz, ráadásul aki most jött Angliából (ahol elég sokat esik az eső).CFirpo3 írta:Nem tudom, hogy említették-e már, de Gudjohnsennek biztos jól ment volna ezen a talajon.
CFirpo3 írta:Nem tudom, hogy említették-e már, de Gudjohnsennek biztos jól ment volna ezen a talajon.
Tavaly 1x próbálkozott. Kb. a félpályáról megküldte, a középre tartó lövést a kapus csak ütni tudta, megkockáztatom, ha vmelyik szélre megy, beakad. Azóta azonban télleg nem próbálkozik, de általában a távoli szabik mögé nem is áll oda senki, hanem gyorsan elvégzik, és megy is tovább a játék.barca99 írta:...és ha már távoli szabi bombák, nem értem Touré miért nem próbálkozik. Monaco mezben elvállalta, és lőtt is nagy gólokat.
De a lövései Carlosra emlékeztetnek. Nagyon megtudja sütni a labdát, igy most már a távolabbi Barca szabadrúgások is veszedelmet jelentenek. Voltak, akik féltek, h Ronaldinho nélkül nem leszünk olyan eredményesek szabadrúgásból, de ehhez képest már Messi, Alves, és Xavi is bevette szabiból a kaput, de van nekünk még egy szabadrúgás VB győztes Marquezünk, és egy Henrynk, de már Etootol is láttam a válogatottban szabigólt. De sztem még ezeken kivül is vannak a csapatban, akik nem jönnének zavarba, ha a labda mögé kéne állniuk.barca99 írta:Nevezzük inkább Cafúnak...
Olyan kapáshátsók, kisparasztok, bekkek rohangáltak a "medencében", akik bármely vízilabda-válogatottba befértek volna.barcaoki írta:jók voltak a fiúk ! úgy játszottak a vízben mint az OLIMPIAI BAJNOK VIZILABDÁZÓINK !
b99!barca99 írta:Nevezzük inkább Cafúnak...
kétségtelen... szemmel láthatóan egyre jobban kezdi felvenni alves a ritmust, de ár/teljesítmény alapján sztem eddig pique még alves előtt jár...Dani Alves pedig lassan eléri sevillai szintjét! A legjobb nyári igazolásunk, ez már jól látszik!
Köszi...Amu Világi össze-vissza beszéltVarga Tamás írta:Az fcbarcelona.com Dani Alvesnek adta a gólt.danko94 írta:Végülis a 4. gólt akkor Xavinak adták????
Xavi hozzá sem ért, Világi elnézte, de a lassítás után javította magát. Az egyik védőn pattant meg a labda.