Yaya Touré
Gyorsan nehéz helyzetbe került a szezon elején, mások ilyenkor már végleg hagyták volna az egészet, télen leléptek volna.
De Ő inkább összeszedte magát és bebizonyitotta, hogy posztján a legjobb és ez nem semmi.
Most már Guardiola-nál is elképzelhetetlen a csapat nélküle, nagyon remélem, hogy elkerülik a sérülések.
Tegnap, ahogy az utóbbi időben, zseniálisan játszott.
De Ő inkább összeszedte magát és bebizonyitotta, hogy posztján a legjobb és ez nem semmi.
Most már Guardiola-nál is elképzelhetetlen a csapat nélküle, nagyon remélem, hogy elkerülik a sérülések.
Tegnap, ahogy az utóbbi időben, zseniálisan játszott.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Egyetértek az elöttem szólókkal. Yaya nélkül elképzelhetetlen ez a Barca számomra. Tegnap is nagyot játszott, magabiztossága lenyügözö. Igy tovább! 

-
- Director del Fútbol
Elképesztő a srác. Nagyon nagy kedvencem, de ezt a kép is elárulja. Szürkén, nem feltünően rengeteget dolgozik, robotol, labdát szerez és azt nem adja el. Fizikai adottságai miatt tökéletesek a poszthoz a lábhosszúságai, jó a felépítése, lehetetlen helyzetekben is szerel. Hatalmas csalódás lenne, ha elmenne, de szerintem ezek már csak pletykák (most épp a juve-yaya házasságot ecsetelik januárban...).
Örülök, hogy itt van, minden héten elkápráztat a játékával.
Örülök, hogy itt van, minden héten elkápráztat a játékával.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
A Sevilla ellen Yaya mester megint bebizonyította, hogy a posztján ő a világ legjobbja. Stabilitást ad a csapatnak, remekül segíti a hátvédeket, ráadásul jelenlétében Xavi sokkal szabadabban szervezheti a támadásokat.
Az ifjú Busquets a legjobbtól lesheti el a "szakmát"!

Az ifjú Busquets a legjobbtól lesheti el a "szakmát"!

-
- Director del Fútbol
Meg tudná nekem mondani vki h meddig van szerződése a Barcával a világ leg(jobb, inteligensebb, technikásabb, szuperebb) védekező középpályásának? 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
remélem hamisak azok a pletykák miszerint yaya a téli átigazolász szezonban a juvéba menne!! de én úgy érzem ez a hír kacsa!!
-
- Jugador d'estrella
Yaya a leg zsenialisabb tank akit valaha lattam,neha gondol egyet es megindul akkor nincs ember aki megalitsa,ha meg vedekezik akkor nem lehet rajta atmenni,vagy csak 8napon tul gyogyulo serulessel..nagyon kemeny,imadom:)
Es mar ertem mert jegelte Pep a bajnoksag elejen,most hogy jonnek a nehez meccsek kirobbanthatatlan.. csak igy tovabb!!!
Es mar ertem mert jegelte Pep a bajnoksag elejen,most hogy jonnek a nehez meccsek kirobbanthatatlan.. csak igy tovabb!!!
Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Hihetetlen magabiztos volt, és amikor megindult, elment legalább 2-3 ember mellett mindig. Szal nem csak a védekezésben mutatott nagyot, hanem a támadásokat is hatékonyan segítette.
Grat neki is
Grat neki is

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Capitá del Barça
Zseniálisan játszik hétről-hétre, egyszerűen fantasztikus
Hátra nagyon szigorú és sok labdát szerez, előrefele pedig tanár, ha kell, óriási zsugákat ad, vagy megindul a labdával, ezzel összezavarva az ellenfél védelmét.
A szemünk előtt lett világsztár

A szemünk előtt lett világsztár

- harcilepke
- Jugador del Barça
Apukám, te vagy a király. Amit műveltél ma is a posztodon, az elképesztő.
Klasszis teljesítmény volt, és vár még rád néhány hasonló. Hiba nélkül előre és hátra.
Klasszis teljesítmény volt, és vár még rád néhány hasonló. Hiba nélkül előre és hátra.
Csak a Barca
- lui1698
- Llegenda del Barça
Yaya általában ott van a legjobbak között minden meccsen, és ez ma is így volt.salas9 írta:Szerintem ma nagyon jól és hasznossan játszottNem tudom ki hogy van ezzel,de én így látom

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nemhinném, hogy huzamosabb időre mellőzné őt Guardiola. Nem valószínű. De igazából kár is kockáztatni egy ilyen meccsen esetleg egy sérülést nála is. Ő sem a kimondott beton sérülés szempontjából. Apropó sérülés. Keita mikor is fog visszatérni? Lassan ideje nem? 

Remélem ezzel, hogy rotációs okokból kimaradt a mai keretből, nem alakulnak úgy a dolgok hogy egy darabig majd ismét mellőzi őt Pep!
Nagyon kell a kezdőbe!!
Nagyon kell a kezdőbe!!

Azt én is néztem, de szerintem hülyeség Yaya úgyis marad itt Barcelonába.albicelesteX írta:Az m1-en abba a BL-es magazinban azt mondták hogy már a télen csatlakozhat a testvéréhez Kolohoz vagyis az Arsenalhoz!

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Szükség van rá itt, mert ha nem Henry a kezdő, hanem elöl Iniesta játszik, akkor Busquets-Xavi-Touré pálya nagyon biztos.albicelesteX írta:Az m1-en abba a BL-es magazinban azt mondták hogy már a télen csatlakozhat a testvéréhez Kolohoz vagyis az Arsenalhoz!

- Deus
- Boixos Nois
engem is meglepett sergio játéka... nagyon magabiztos, jól játszik. Nagyon jól átvette az A csapat játékszellemét, és jól is alkalmazza.Etooka írta:Yaya a napokban nyilatkozta,hogy Sergio Busquets teljesítménye fenomenális!
Yaya meg tisztel érte, és ez nagyon jó. Van összetartás a csapatban!

- albicelesteX
- A Vadász
Az m1-en abba a BL-es magazinban azt mondták hogy már a télen csatlakozhat a testvéréhez Kolohoz vagyis az Arsenalhoz!

- stefanl10
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Én is reméelm. Mert ha megvan akkor idén sokra vihetjük.Etooka írta:Yaya a napokban nyilatkozta,hogy Sergio Busquets teljesítménye fenomenális!
Azért az jó dolog,hogy a játékosok egymásról-holott riválisok-ilyen jó véleménnyel vannak!A csapategység,remélem meg van és meg is marad!Legalábbis ezekből a nyilatkozatokból ezt lehet leszűrni!
Remélem,hogy így is van
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Yaya a napokban nyilatkozta,hogy Sergio Busquets teljesítménye fenomenális!
Azért az jó dolog,hogy a játékosok egymásról-holott riválisok-ilyen jó véleménnyel vannak!A csapategység,remélem meg van és meg is marad!Legalábbis ezekből a nyilatkozatokból ezt lehet leszűrni!
Remélem,hogy így is van
Remélem,hogy így is van

.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Igen, ez valóban hihetetlen, milyen százalékban nyeri meg a párharcait. Most kétszer játszott zsinórban, remélem az Almeria ellen is pályán lehet. Eddig Yaya pihent, most már Pep pihentetni fogja Busquetset is.
Rivaldo-A Legnagyobb.