ez rohadt régi kép. asszem Replay (gyk:márka) fotózás

Szerintem ezt a témát most ne feszegessük mivel a moderátorok is megkértek rá és később figyelmeztettek is.Cáceres14 írta:de ha Eto elmegy akkor kijön a helyére?
Minek akarná eladni a Barca a cselszkinek? Az egy dolog, hogy érdeklődnek iránta, de el nem akarják adni.Cáceres14 írta:Assulint a barca elakarja adni a chelsea-nek?
Ezt honnan veszed?Cáceres14 írta:Assulint a barca elakarja adni a chelsea-nek?
nem vagyok én bolond !Barcaforever írta:
Jaj bolond vagy?Rosszabb lenne a színvonala, mint a realosnak.Az hiányozna még.
![]()
Tény egyébként, h tud vmit, mert mégiscsak 2nél több gólt lőtt, de ezek az esések, mire jók.Az angol közönség sokkal jobban megtapsolná.Így nem kell csodálkozni, h végig fütyülik a meccseken.
Jaj bolond vagy?d.OR írta:javaslom az Anti-Cristiano Ronaldo topicot!Barcaforever írta:Nem értem, h az összes videó oldal CR műesésével van tele, nyilván felfigyelt erre az angliai bírószövettség is.Gyakorlatilag 3 cselre jut 6 műesés.Mégse kapott még egy meccsen se 2 sárgát szimulálásért, vagy akár 1re is elég rég emlékszem.
Nesze neked Joga Bonito.
ja, vagy olyan itt nincs ?!
...
javaslom az Anti-Cristiano Ronaldo topicot!Barcaforever írta:Nem értem, h az összes videó oldal CR műesésével van tele, nyilván felfigyelt erre az angliai bírószövettség is.Gyakorlatilag 3 cselre jut 6 műesés.Mégse kapott még egy meccsen se 2 sárgát szimulálásért, vagy akár 1re is elég rég emlékszem.
Nesze neked Joga Bonito.
... ti is ezt latjatok a topic nevehez irva? miert nem lehet felfogni? miert kell offolni allandoan? nehez megerteni hogy ez nem az atigazolasok topic???? de foleg nem henry topikja... tenyleg szerencsetek van h nem vagyok moderator... norbert55 hozzaszolasinak kb 2/3-at lehetne torolni foleg ha megnezzuk mit muvelt a atigazolasok topicban nyaron...Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
30 mlkáért már adnám is. maga lenne az álom. sztem henry nálunk nem jo a cityba robinhoval és joval még talán jo is lenne. 30 milkáért menjen 1értelmű.szajko írta:Nem tom,majd meglátjuk,de sztem 30 millát odalökne a City Henryért...norbert55 írta:Sztetek a City mennyit adna Henry-ért?A Sport.es,goal.com és mégsok más oldal megjelenítette ezt a cikket.A Citytől többet kaphatnánk mint amennyiért megvettük az Arsenáltól(24 milka).
Nem tom,majd meglátjuk,de sztem 30 millát odalökne a City Henryért...norbert55 írta:Sztetek a City mennyit adna Henry-ért?A Sport.es,goal.com és mégsok más oldal megjelenítette ezt a cikket.A Citytől többet kaphatnánk mint amennyiért megvettük az Arsenáltól(24 milka).