Kapus:Valdés
Védelem:Dani, Cáceres, Puyí, Abidal
Középpálya:Xavi, Sergi,

Csatársor: Messi, Eto'o, Ini
És még az se egy szokásos szabadrúgásból született.mindorokke_barca írta:ez elegge szomoru...2007. november 4-e óta először szerzett szabadrúgásgólt a Barcelona, akkor Ronaldinho tréfálta meg a Betist
igen..., köszönöm a taglalást, így értettem.Victor_Valdes írta:Szerintem westerngom úgy gondolta, hogy Bojant egy ideig még Pedro is megelőzte a sorban.
Hát azért azt nem mondanám, hogy Busquets jobb Keitánál, vagy Guddynál, de nem nyújt rossz teljesítményt, és ez a fontos, csak azt nem értem, hogy Yaya miért kap epizód szerepeket, és miért előzi meg Keita, izlandi, meg Busquets a sorban....Az meg, hogy a sérüléséből még tért vissza, ok addig, hogy: miért nem játszik akkor egy kicsit többet, hogy megfelő állapotban legyen?
ezt a yaya-ügyet én sem. és ami még furcsább, hogy senki sem szegezi guardiolának a kérdést, nincs erről hír. pedig busquets még éretlen, keita hozzáállása nekem nem ok (fel-alá rohangál, de közben túl sokat vigyorog és keveset vállal), a legjobb VKP meg a padon ül. mi ez?Victor_Valdes írta:Szerintem westerngom úgy gondolta, hogy Bojant egy ideig még Pedro is megelőzte a sorban.
Hát azért azt nem mondanám, hogy Busquets jobb Keitánál, vagy Guddynál, de nem nyújt rossz teljesítményt, és ez a fontos, csak azt nem értem, hogy Yaya miért kap epizód szerepeket, és miért előzi meg Keita, izlandi, meg Busquets a sorban....Az meg, hogy a sérüléséből még tért vissza, ok addig, hogy: miért nem játszik akkor egy kicsit többet, hogy megfelő állapotban legyen?
bojan már bizonyított, tehát szorítsa ki eto'o-t? henry-t is lehet kritizálni, van is miért, de hogy rosszabb lenne bojannál, azért azt senki sem gondolhatja komolyan. messi meg ugye...westerngom írta:- hát szerintem azért ezt át kellene egy kicsit gondolni! Jeffrenben akkor már nagyobb elszántságot és tehetséget láttam, mint a nagy nevű kapusunk kisfiában. Bizonyítson egy szezonon át, csereként lehetőséget kapva Yaya mögött és majd meglátjuk. Bojan már bizonyított, Pep mégis érezteti vele, hogy hányadik a sorban és csak epizód szerepeket kap.lionelmessi19 írta:Busquets oda-vissza veri Guddyt és Keitát!
Én a Betis elleni meccsen volta kint és ott is remek volt a hangulat. Nagyszerű létesítmény a Camp Nou, valamint közönség is remek.Monti írta:Csak most tudtam gep melle ulni ,de mindenkepp akartam irni.
Kint voltam az Atletico elleni meccsen a stadionban,es voltam en mar ilyen olyan stadionban(bayern,Milan)de olyan hangulatot ami most hetvegen volt meg nem lattam,ereztem.
Hihetetlen volt az egesz,es szerintem e miatt is ment igy a csapatnak,ilyen szurkolas mellett meg a nehezebb meccsek is jonnenek.
ha valaki egy egyeneset rugott a labdaba mar tombolt mindenki,hat nem monom 90 percig folyamatosan borsozott a hatam,meg most is amikor ragondolok.
Ja..es azota meg nagyobb BARCA fan vagyok:) elkepeszto hely a Camp Nou
(a helyesirasi hibaker sorry,nincs ekezet a gepemen)
az is egy verzió. remélem neked van igazad és nincs szó összetűzésről vagy maradandó sérülésrőlCFirpo3 írta:Vagy csak egyszerűen nincs olyan fizikai állapotban. Ne feledjük, hogy sokáig sérült volt és azóta nem játszott olyan sokat. Nem melegedett bele a játékba.MichaaBee írta: szerk.: nem tudom, h Touré milyen formában van, de az eddigiek alapján annyira nem tolhatja rosszul. inkább vmi nézeteltérés lehet közte és Pep között. remélem, h nem a gerincsérve
Vagy csak egyszerűen nincs olyan fizikai állapotban. Ne feledjük, hogy sokáig sérült volt és azóta nem játszott olyan sokat. Nem melegedett bele a játékba.MichaaBee írta: szerk.: nem tudom, h Touré milyen formában van, de az eddigiek alapján annyira nem tolhatja rosszul. inkább vmi nézeteltérés lehet közte és Pep között. remélem, h nem a gerincsérve
úgy értettem, h NEKÜNK, azaz "Yayásoknak"torrentkiller írta:Nem azért de itt van Yaya és mégis sergi a kezdő... Szal a mondatod uccsó fele nem igaz...MichaaBee írta:akkor összefoglalom, h a tübbség mit gondol![]()
Busquets rohadt jó játékos (lesz/lehet) és ha nem lenne Yayá, akkor kezdő is lehetne
Nem azért de itt van Yaya és mégis sergi a kezdő... Szal a mondatod uccsó fele nem igaz...MichaaBee írta:akkor összefoglalom, h a tübbség mit gondol![]()
Busquets rohadt jó játékos (lesz/lehet) és ha nem lenne Yayá, akkor kezdő is lehetne
- senki nem vonta kétségbe Busquets tehetségét!!! Az is egy dolog, hogy ha Barcelonában sem így látják a gyepre sem futhatott volna rá.recrea írta:Gondolom aki okoskodik, h busquets nem jó meg nem tehetséges játékos, az ott volt tavaly az összes barca b meccsen plusz az idei edzéseken meg barca meccseken!!!
Tény, maxi gólja az övé volt, toure jobb játékos és kicsit erős, h kezdő pepnél, de nehogy már mi döntsük el, h ki tehetséges meg ki nem. Ha nem lenne az, nem tartozna a barca családhoz. Ja, igen az apja...ugyan már
ő az akire gondolsz:Rivaldo11 írta: Szerintem sem rossz a srác, sőt...kiemelkedő vkp is lehet belőle. Nem kell összeesküvés elméleteket gyártani, miért játszik. Egyszerű, Ő Pep embere, Pep újitása. Minden edző csavar egyet a dolgokon, Pep hozta Busquetset. Van Gaalnak volt egyébként a szokása, hogy bedob a mélyvízbe egy két olyan fiatalt, akikről azelőtt senki sem hallott. Ez többször bejött( Puyol, Xavi, Iniesta), mint nem (Okunowo-emlékszik még vki erre a nigériai srácra?).