Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah, sajna én is így érzek/gondolkozok. Touré a világ 3legjobb vkp-nak egyike és akkor játszik egy busquets helyette. Mondjuk tegnapi közvetítésben lehetett hallani,hogy Pep anno Busquets apjval játszott eggyütt,nemtom mennyire befolyásolja ez azt ,hogy Toure-t hanyagolja a a fiatal helyett :S. Remélem több lehetőséget fog kapni mert tavaly ő vitte a csapatot meg messi ugye, erre idén alig játszikbarca99 írta:Még a végén tényleg elhiszem a nyári pletykákat, hogy Pep nem számít rá.Még várnék vagy 5-6 meccset, de ha azalatt is pont ennyi lehetőséget kap, akkor nem hinném, hogy sokáig itt marad, amit meg is tudok érteni. Mutatott teljesítményben Keita és Sergi előtt van. Tavaly bizonyított a Barcában. Ezekután ő van a ranglétra alján.
A PL-ben is simán megélne, Wenger kezdőként számítana rá (bár Denilson egyre jobban tolja), ott van a bátyja is... Ráadásul nagyon illene az Arsenal játékfelfogásába.
Azért remélem, hogy marad...
Ugyanez a véleményemXzibit25 írta:Messa írta:Atletico ellen mindenképp szükségünk lesz rá. Reméljük Pep is így gondolja. Márpedig, nem hinném, hogy azt akarná, hogy átjáróház legyen a középpályánk.
Nagyon remélem hogy igazad lesz!
Messa írta:Atletico ellen mindenképp szükségünk lesz rá. Reméljük Pep is így gondolja. Márpedig, nem hinném, hogy azt akarná, hogy átjáróház legyen a középpályánk.
szerintem még kicsit bal.asz,de fiataloké a jövő!MQuC írta:Sztem Busquets jol tolja. nekem szimpi.
Én is remélem.Azt meg nem értem h miért nem kezdő Touré amikor tavaj ő volt az egyik legjobb.(ezt már lehet h írtátok,akkor egyet értekRivaldo11 írta:Remljük Pep nyitott szemmel ült tegnap, és látta hogy Yaya kell a vkp posztra.
Az első mondatodat mondjuk megmosolyogtam egy kicsit...Varga Tamás írta: Nem szoktam butaságokat írni.![]()
Olvasd el figyelmesebben, mit akartam írni. Nálam is első Yaya, és csak a második Seydou a sorban.
Egyáltalán nem biztos, hogy Pep is jobbnak tartja Tourét. Lehet, hogy szimpatikusabb neki Keita játéka, többet lát benne, jobban tetszik neki az edzésmunkája, elvégre ő hozatta ide. Az, hogy szokja a csapatot szerintem nem lenne elég ok Pepnek sem ahhoz, hogy ne a legjobb kezdőt állítsa össze minden egyes meccsen. Maximum az lehet magyarázat, hogy Touré nem 100%-os.barca99 írta:Nekem nagyon nagy kedvencem, de nem hiszem el, hogy nincs oka annak, hogy padon ül. Tavaly a csapat egyik legjobbja volt úgy, hogy friss érkező volt, sérülten is elsőrangú teljesítményt nyújtott. Pep sem vak, 100%, hogy okkal erőlteti mostanában Keitát.
Ilyen lehet, hogy a mali szokja a csapatot, vagy Touré nem teljesen egészséges, vagy mindkettő. Még rohadtul az elején vagyunk, és nagyon sok van hátra. Mindekire szükség van, és mindenkire teljesen egészségesen, fitten.
Nem felejtettem el hozzászólni...Rapika írta:És a rengetek negatív megjegyzésed a mostani meccsek után?Varga Tamás írta: Nem szoktam butaságokat írni.![]()
A legutóbbi győztes meccshez már elfelejtettél hozzászólni...
Egyet értek.Zozzy 5 írta:Touré jobb védekező kp. mint Keita. Sokkal több labdát szerez, masszívabb, erősebb, erőszakosabb, és simán lát annyira a pályán mint Keita. Ezért nem is értem, hogyha elvilel ő is 100%os akkor miért nem kezd.