Élő közvetítések 08/09

1-1
gooooooool
Hát inkább a született feleségeket nézem.mert még a végén lerugom a monitoromat az idegtőől

Més Que Un Club
- senzu
- Entrenador del Barça
én csak azt nem értem, hogy te miért CSAK Henryt kritizálod? van ebben a csapatban pár ember aki ma is nullszintet hoz, de rajtuk úgy látszik átsiklik a figyelmed...gekkodan írta: Gábor,
Óvatosan ezekkel a szavakkal, mert én már kikaptam azért, mert Eto'o 8 percét Henry 65 percéhez mertem hasonlítani. Vigyázz a franciával, sok az őrangyala.
Yaya ma jól nyomja.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ha szerinted, Donyeckben ki lehet kapni, akkor elég alacsonyan van az igényszinted. Szerintem, nem lehet, sőt! Szégyenteljes, gyalázatos, főleg ilyen alacsony szintű játékkal, és egy - azaz 1 - kidolgozott helyzettel a meccsen.Bányász írta:Meg az,h ez egy klasszisokkal jobb csapat mint az a Numancia.gekkodan írta:Ki fogunk kapni emberek, egyre nagyobb sansz van rá. Ld. Numancia. Csak a különbség, hogy ott legalább agyontámadtuk magunkat, itt már az sem megy.
Szvsz meg Donyeckben ki lehet kapni...nem dől össze a világ.
De van még 10 perc...

fáradtak,erőtlenek....és megint szombaton játszanak nem vasárnap.Sok ez a szerda -szombat...
puyol baloldalon,...nem hiszem el...nem oda való..
puyol baloldalon,...nem hiszem el...nem oda való..
-
- Director del Fútbol
Bányász,
Ezeket az ukrán favágókat egy másodpercig sem tekintem hatalmas csapatnak, mást sem tesznek, mint törik a focit és bekkelnek. Nem gondolom, hogy egy Numancia gyengébb lenne, a 85. percben ugyanígy 1-0-ra vezettek a Barca ellen.
Egyszerűen kapitálisan gyengék vagyunk.
Ezeket az ukrán favágókat egy másodpercig sem tekintem hatalmas csapatnak, mást sem tesznek, mint törik a focit és bekkelnek. Nem gondolom, hogy egy Numancia gyengébb lenne, a 85. percben ugyanígy 1-0-ra vezettek a Barca ellen.
Egyszerűen kapitálisan gyengék vagyunk.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Csak el kéne találni a kaput...Rivaldo11 írta:Bojan gyönyörűen csinálta, de nincs szerencséje sem. Alves meg a tűzzel játszik.
Alves nem tudja hozni azt amit sevillaban nem csak a csapatjátékban hanem egyénileg sem sajnos. De bízom bebbe hogy magára talál.
semmi nem volt...alves labdát rúgott..
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Meg az,h ez egy klasszisokkal jobb csapat mint az a Numancia.gekkodan írta:Ki fogunk kapni emberek, egyre nagyobb sansz van rá. Ld. Numancia. Csak a különbség, hogy ott legalább agyontámadtuk magunkat, itt már az sem megy.
Szvsz meg Donyeckben ki lehet kapni...nem dől össze a világ.
De van még 10 perc...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Ezt szépen csinálta Bojan
:) van lehetőség a srácban !

-
- Director del Fútbol
Gábor,Rivaldo11 írta:És ez a 8 perc elég volt neki egy ziccerhez, ellentétben azzal, aki a helyén játszott. Na mindegy. Nincs bennünk gól már, legalábbis most így érzem. Remélem tévedek.gekkodan írta:Mert végre volt 8 perce középcsatárként, nem élt vele..."Szégyellje magát."Rivaldo11 írta:Eto'ot lehozza Pep.
Ja, végül is nem kell a gól.
Óvatosan ezekkel a szavakkal, mert én már kikaptam azért, mert Eto'o 8 percét Henry 65 percéhez mertem hasonlítani. Vigyázz a franciával, sok az őrangyala.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Így van. Hihetetlen,hogy Henry egy helyzetet sem bír kialakitani,Eto'oval ellentétben. Messi és Eto'o nélkül alig van támadójáték,nem értem,hogy távoli lövést még most sem simertették meg a fiukkal vagy mivan?gekkodan írta:A védelem összehozza a szokásos kis gólunkat és ha nincs emberelőny, már nem tudunk mit kezdeni.
Vagy vezetésből húzzuk magunkra az ellenfelünket, vagy hátrányba kerülünk, de a védelem hozza a szokásost.
Ki fogunk kapni emberek, egyre nagyobb sansz van rá. Ld. Numancia. Csak a különbség, hogy ott legalább agyontámadtuk magunkat, itt már az sem megy.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
És ez a 8 perc elég volt neki egy ziccerhez, ellentétben azzal, aki a helyén játszott. Na mindegy. Nincs bennünk gól már, legalábbis most így érzem. Remélem tévedek.gekkodan írta:Mert végre volt 8 perce középcsatárként, nem élt vele..."Szégyellje magát."Rivaldo11 írta:Eto'ot lehozza Pep.
Ja, végül is nem kell a gól.
Rivaldo-A Legnagyobb.
amugy ki helyett jött guddy??
hát ez a meccs katasztrófa!!! gynege, 1szerűen nem értem...
-
- Director del Fútbol
A védelem összehozza a szokásos kis gólunkat és ha nincs emberelőny, már nem tudunk mit kezdeni.
Vagy vezetésből húzzuk magunkra az ellenfelünket, vagy hátrányba kerülünk, de a védelem hozza a szokásost.
Ki fogunk kapni emberek, egyre nagyobb sansz van rá. Ld. Numancia. Csak a különbség, hogy ott legalább agyontámadtuk magunkat, itt már az sem megy.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.