Mi lepett meg ezen? Durván hónapok óta ez a helyzet...Alberto10 írta:Henry harmatgyengén játszik!!! olyan gyenge mint a vajaskenyér!!![]()
én Pep helyébe Samut tolnám be középre!!
Élő közvetítések 08/09
-
- Director del Fútbol
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Henry harmatgyengén játszik!!! olyan gyenge mint a vajaskenyér!!
én Pep helyébe Samut tolnám be középre!!

gyuro999 elküldenéd melyik az,mert az amit nézek veszettül szaggat...már unom nagyon,,.,KÖSZ!!!!!!!!!!!
Més Que Un Club
-
- Director del Fútbol
Pep már ott eltolta, hogy a félidőben nem cserélt. Első lépésem lett volna. Cáceres + Messi.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Oh, már találtam... 

Gyuro
-
- Director del Fútbol
Lucescu szépen összerakta ezt a csapatot, bár egy impotens, ötlettelen focit játszó barca is kell hozzá...
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
na gyerünk fiúk!! jó beadást és fejesgólt!!
Sziasztok srácok, nem tudna valaki olyan LIVE közvetítés linket küldeni, ahol nem kell hozzáférési kódot írni, nem kell semmi plugint letölteni....
Mert eddig semmi értelmes oldalt nem találtam.
Nagyon megköszönném!!!
Mert eddig semmi értelmes oldalt nem találtam.
Nagyon megköszönném!!!
Gyuro
+ Samu gyenge játéka a szélen!!!gekkodan írta:Kevés a pozícióváltás.... Ez a fő gond + a távoli lövések.
Távoli lövés minding para szerintem nem csak ma.Amúgy érdekes meccs.. Pique nem értem miért élvez előnyt Casceres-el szemben.gekkodan írta:Kevés a pozícióváltás.... Ez a fő gond + a távoli lövések.
-
- Eurobarca Staff
Itt a gólunk + az összes mai gól is, előre kéretik a többi meccsről NEM ITT BESZÉLNI
nem volt csere???
Egy előrevágott labdát Pique saját kapunk felé csúsztatott, amit Puyollal csatázó csatár a kifutó Valdes fölött a hálóba emelt. Puyol elnyomhatta volna a csatárt, tovább is futhatott volna vele. Ehelyett elesve próbált szerelni, de mivel nem találta el a labdát, a csatár már csak a kapussal maradt szemben.Ronaldinho&Barca írta:
Gólt nem láttam, de idén amilyen gólokat kaptunk, képzelem milyen lehet..
,
- baas11
- Entrenador del Barça
na erre tényleg jó ez a meccs!a hélyebe megcsörgetném Cruyff mestert !menczel írta:yaya meg vv jól játszik,van eyg két elfogadhato teljeysitmény de egy klasszis se. nagyon nem izlik a fiuknak az ellenfél által alkalmaztott letámadás a viszazárás helyett. megszokták már az elmult meccsken meg elöszezonban hogy akkora területük van hogy ihaj és behuzodo ellenfél ellen kell játszani. lássuk pep mit tud kihozni ebből. jó alkalom a bizonyitásra.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
-
- Entrenador del Barça
Nem magával a játékrendszerrel van a gond, de valamiért meccsről meccsre, hétről hétre óvodás gólokat kapunk. Szó szerint! BAKI GÓLOK MINDEN MECCSEN! Más csapatnál egy évben van ilyen 2-3. Nálunk minden héten! Puyolékat Piquet-stül Marquezestül el a francba!
VISCA EL BARCA!
szánalmas, homályos , erőtlen, ötlettelen, helyzettelen, gyenge védelmi hibákkal tarkított [auto_cenzúra] = az első félidő összképe!!!

- McLovin
- Capitá del Barça
Guardiola! Kapnád be! Ráb*szunk az Athletico ellen, ha ez így fog menni! Remélem rúgunk 2 gólt és nyerünk! HAJRÁ BARCA!!!

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mit ne mondjak, nem kicsit várom már Milito visszatérését... Már most unom, hogy minden meccsen agyba-főbe kell hajtani az eredmény után, mert a védelem bénázik, és gólt kapunk.
Gyógyul Gabi, gyógyulj!
Gyógyul Gabi, gyógyulj!

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Barça B
A baj az hogy nagyon gyenge a csapat védekezésben, mind támadásban... a csatárok önzők, a védők botlábúak.. a mester pedig? hagyjuk... nem így kell fiatalítani, ennek semmi értelme. Csak 11essel tud pontot menteni a csapat, most is csak úgy fog sikerülni.
- Rikinho20
- Jugador d'estrella
http://fcbclub.extra.hu/szajko írta:Valaki légysízves 1 linket.....köszi..
- baas11
- Entrenador del Barça
Ki...szott idegítő h 8 védőnk van és minden meccsen kapunk gólt bárki ellen...a kpja nagy 0, ezért kár két vkpval játszani Keita mióta itt játszik(folyamatosan) csinált már valamit ? mert Sergio B. többet mutat 2 meccs alatt...nincs kpja hátul állunk 6an felváltva a pálya másik végén meg áll Henry és Eto'o...Messi nélkül helyzetünk sincs !megérdemelt ukrán vezetés !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=19777&part=sportsszajko írta:Valaki légysízves 1 linket.....köszi..
parancsolj, válogass