Én nem vagyok ebben olyan biztos, ne írjuk le a Pool-t a Mu-t és az Arsenal-t seEnrique írta:Biztos h a cselszkij lesz a bajnok. Ez tuti.![]()
Viszont a BLben remélem megtáncoltatják őket, nem ártana....
Premier League / FA Cup
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Váci Reménység SE
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Most nem lesznek bajnokok mert mindenki őket akarja megverni
Váci Reménység SE
-
- Llegenda del Barça
megverte a cselzi az arsenalt a szuperkupájukban. a szimpatikus edzőjük is hozta a tavalyi formáját. hogy lehet ilyet beszólni, h 'természetesen most sem lesz ellenfele a csapatának'??? akkora arca van, h az hihetetlen, remélem, többször is nagyon megpakolják őket, és ezek után szurkolni fogok, h még a dobogóra se érjenek oda ezek a gyökerek. nagyon nem csípem az oroszokat, nem tehetek róla.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én azért Torres miatt szurkolok az Atléticonak de a WBA-nak is (Gera).Chris írta:WBA-Atletico 2-0
Campbell, Kamara
Gera 75 p.-ig játszott
Az egyik szemem sír,a másik nevet.

in to exile
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Megint az Arsenalból vegyünk balhátvédet?Bodi írta:Cole most akkor tutira marad az Arsenalban??Hozzánk jöhetne nyugodtan!
Váci Reménység SE
-
- Director del Fútbol
Ohhh, értem, köszi!!! Én lelőttem volna mindet, habozás nélkül!!! Akkor legalább megmarad a pénzük...Charlie írta:Chelsea tárgyalt Coleal.Megszegtek több szabályt,pl hogy csak a játékossal nem lehet tárgyalni meg hasonlók,és ezért a szövetség megbüntette őket.Silvanus írta:Srácok, most egy kissé le vagyok maradva... MIÉRT IS kapta a Chelsea, és ez a két péló ezt a büntetést...???
C.

"Més Cuen un Club"
- Charlie
- Öreg Harcos
Chelsea tárgyalt Coleal.Megszegtek több szabályt,pl hogy csak a játékossal nem lehet tárgyalni meg hasonlók,és ezért a szövetség megbüntette őket.Silvanus írta:Srácok, most egy kissé le vagyok maradva... MIÉRT IS kapta a Chelsea, és ez a két péló ezt a büntetést...???
C.
-
- Llegenda del Barça
hát, lehet, h az orosz nem fog a szívéhez kapni ettől, de ekkora büntetést még senki sem kapott ezért odakint.A. Gábor írta:Szegény cselszi, nagyon megteheli őket.....Charlie írta:Büntetések:
Chelsea: 300 ezer font
Mourinho: 200 ezer font
Cole: 100 ezer font
Ya,és egy felfüggesztett bajnoki 3pont levonás.
C.
gondold el, csak beszélgettek egyet. 224 és félmillió forintért...
PUYOL-XAVI-INIESTA
A WBA és a CSZKA Moszkva erdeklodik Szili iránt. De O nem akarja elhagyni a Borot. Bár én a helyébe tuti elmennék a CSZKAba.
Essien ugy néz ki le fog esni a cselszkinek.
Monnyuk sejtettem h 1 ekkora játékos nem marad Lyonba, akármit mond az elnok. Amugy mi is érdeklodtunk iránta...johetett volna ide is. Monyuk elég folosleges lett volna, mert niny gond a kozéppályánkal, de cselszki már 2 klasszist megxerzett. Monyuk hazai játékosokkal nem áltak eddig se jol, és most is vettek 1 spanyolt + 1 afrikait. Mikor is lép érvénybe az uj szabály 
Essien ugy néz ki le fog esni a cselszkinek.

Télleg csak nekem nem jott be 1sore...De kitaláltam mirol van szo. Amugy a Celtic nagyon kozel áll a szívemhez. Moravcík, Larsson, Stano VargaCharlie írta:Jó a link LG![]()
C.

Nem jo a link, de gondolo, a skot bajnokságrol lehet szo. Sajnálom naon a Celticet.Boixos írta:ez nem premier league, legalábbis nem az angol, viszont brit és horror:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20050523bajnok.html

ui: Télleg utállok még 1 csapatot: Rangers

-
- Llegenda del Barça
ez nem premier league, legalábbis nem az angol, viszont brit és horror:
PUYOL-XAVI-INIESTA
az Arsenalé a kupa
hiányzott Henry és kicsit lapos volt a meccs.
Rooney is beszívta, nem nyert mást csak egy man of the match díjat.

hiányzott Henry és kicsit lapos volt a meccs.
Rooney is beszívta, nem nyert mást csak egy man of the match díjat.

FCB