Mintha amúgy nem mennél.gianni írta:magyarászkodik=magyarázkodik![]()
megyek én is a sörömért![]()

Mintha amúgy nem mennél.gianni írta:magyarászkodik=magyarázkodik![]()
megyek én is a sörömért![]()
De te komolyan miről beszélsz? A 2. meccsen, a Wisla ellen csak az első félidőben legalább háromszor verte meg egy az egyben a védőjét a baloldalon. Tudom, h ez nem elég meg tőle mindannyian többet várunk, de azért hülyeségeket ne írjunk már. Senkit nem fut le? Senkit nem cselez le?vale írta: A legérdekesebb az hogy most sem tud lecselezni senkit , és most sem fut le senkit . Úgy elveszik tőle a labdát mint a huzat.![]()
![]()
Panna írta:Amennyiben erről
http://www.elperiodico.com/default.asp? ... cio_PK=101
a nyilatkozatról van szó, akkor abban csak annyit mondott a francia, hogy
„Tavaly, nem tudtam megcsinálni (mármint a gólgyártást) , mert sérült voltam. Ma nem vagyok."
Ez az én véleményem is.LG írta:Engem azért idegesit, h mindig másba próbálja keresni a hibát...vagy az a baj, h nem középcsatár, vagy a lánya hiányzik stb...most meg Rijkaard miatt nem egészségesen kellett játszania. Mint ember, sosem volt szimpatikus, sok minden miatt, ezekután csak még jobban elásta magát nálam. Persze ettől még szurkolok neki, h jól játszon, azért, mert az a jó csapatnak, de szeretni sose fogom, ha 40 gólt rúg akkor se.
A legérdekesebb az hogy most sem tud lecselezni senkit , és most sem fut le senkit . Úgy elveszik tőle a labdát mint a huzat.palesz77 írta:Thierry Henry a Periódico de Catalunyának elmondta, Frank Rijkaard tehet arról, hogy az elmúlt idényben nem tudott igazán jól játszani.
„Nagy hiba volt, hogy az elmúlt idényben úgy játszottam, hogy nem voltam teljesen egészséges, de Rijkaard ezt kérte tőlem. Mit mondhattam volna neki? Most végre tudok rendesen futni, és van erőm lecselezni a védőket” – mondta a francia támadó.
Most komolyan Rijkaard-ra keni az egészet? Nem tudom mennyi belőle az igazság, de szerintem ezzel csak takarózik.Thierry Henry a Periódico de Catalunyának elmondta, Frank Rijkaard tehet arról, hogy az elmúlt idényben nem tudott igazán jól játszani.
VARGA TAMÁS AJÁNLOM FIGYELMEDBE A 2008.0518.-ÁN ÍRT HSZEDET,NA MEG A LENTEBBI PÁRAT AMIKBEN SAVAZOD!Varga Tamás írta: Így van. Eto'o 18 gólt lőtt összesen, Henry 19-et. Igaz, a francia több meccsen lőtte a góljait, így Samu hatékonyabb volt. De, a bizalomra megérett, egy évet még mindenképp megérdemel Titi. Sam-Henry páros elöl erős lenne.
rendben.Varga Tamás írta:Mester, taníts! Hisz te olyan tökéletes vagy, nagy tudású, és fenomenális.chi omega írta: "Egy idény alatt nulla volt ott a teljesítménye"
tudod mi a nulla teljesítmény? amit mondjuk edmilson nyújtott.
vagy amit te produkálsz ezen a fórumon.
VARGA TAMÁS AJÁNLOM FIGYELMEDBE A 2008.0518.-ÁN ÍRT HSZEDET,NA MEG A LENTEBBI PÁRAT AMIKBEN SAVAZOD!Varga Tamás írta: Így van. Eto'o 18 gólt lőtt összesen, Henry 19-et. Igaz, a francia több meccsen lőtte a góljait, így Samu hatékonyabb volt. De, a bizalomra megérett, egy évet még mindenképp megérdemel Titi. Sam-Henry páros elöl erős lenne.
100%-ban igazat adok neked, ennél jobbat senki nem írhatott volna. respectvigvik írta:Hát az aranylabda legnagyobb várományosához hasonlítani valakit, és rácsodálkozni, hogy alulmarad...
Szerintem egyébként Henry beljebb játszik, szabadabban, mint tavaly, és nagyon bízom benne, hogy ha a 20 nem is, de 15+ összejön a bajnokságban.