Los Banditos írta:kovinho írta:Itt van példának Igaly Diána. Szegényt, a budaörsi kollégák nem hagyták edzeni. Egy OLIMPIAI BAJNOKOT!! Erre hol van máshol példa? Ez a vérlázító. És az is, ami itt folyik ebben az országban...
Ma jártam a lőtéren gyakorolni, és ott azért részletesebb dolgokat is megtudtam.
Például azt, hogy ebből már 4-5 éve balhé volt, és 2 év alatt feltudtak volna építeni ott a közelben egy hasonló, valamivel modernebb ikerpályát, de azt az 50-60 millát mások szépen zsebre rakták.
Na meg azért a lakosság is nyugodtan panaszt tehetett, mert nem valami kellemes délután pihenés közbe 300-400 méterről a sörétesek durranását hallgatni.
Egyébként másfél év múlva már meglesz neki az ikerpálya, aminek már 2 éve késznek kellene lennie. 
Azt a pályát, amit kihúztak alóla az édesapja, az édesanyja és ő hozták létre, építették fel 28 éve. Ezt többször elmondta az interjúiban. Tehát, nemcsak egy pályáról van szó, hanem egy olyan lőtérről, amihez érzelmileg is kötődik, és a saját, ill. szülei keze munkája. Én megértem a ragaszkodását. És nehogy napi 2-3 órát, délelőtt, ill. kora délután ne tudjanak akceptálni a helyi lakosok. Bezzeg mikor aranyérmet nyert, akkor büszkék voltak rá.
Hálátlan népség vagyunk, nekünk semmi se jó, de az aranyat nyerje meg. Hogy nem tud hol edzeni, felkészülni az olimpiára, világversenyekre az nem érdekel bennünket, oldja meg. A helyi polgármester pedig tehet egy szívességet.