2008.08.11. 15:35:33
Bányász!
1. úgy gondolom, hogy jogom/unk van kritizálni bárki teljesítményét, ha arra rászolgál. Mint ahogy dícsérni is. Vagy dícsérni szabad, de negatív véleményt megfogalmazni nem? Ez disszonáns lenne, és értelmetlen.
2. aronba sem arról beszélt, hogy a sportolók többet érnének, mint bármely más egyszerű földi halandó. hanem arról, hogy a mi munkánk is ugyanannyit ér, mint az övék. Csak abban különbözik, hogy őket a világ ismeri, mirólunk meg nem tud.
3. Kulcsár Krisztián teljesítménye pedig igazad van, tragikus, és nincs rá magyarázat.
4. Jogom van elmondani, hogy amióta Szávayból sztárt kreáltak - mert valójában nem az -, azóta elszállt vele a ló, és két egyeneset nem tudott a labdába ütni. odament, és ugyanúgy lebőgött, mint az idén valamennyi versenyén.
5. Igen, az biztos, hogy effektíve kevesebbet dolgozok, mint Cseh Laci, vagy Kovács Kati. De, az én, ill. mi munkánk ugyanúgy hozzájárul a nemzet épüléséhez, szinten maradásához, mint a sportolóké. Ő a medencében, a vízen, a páston áll helyt, én pedig a munkahelyemen. A sok kicsiből tevődik össze a nagy egész. Minden láncszem ugyanolyan fontos.
Ez az én véleményem. Lehet vele egyetérteni, és lehet vele vitatkozni. Európai módon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Varga Tamás 2008.08.11. 17:50:01-kor.