Drigo írta:Ha továbbra is ilyen hangnemben beszélsz, nemhogy az előző nickedet nem fogod viszont látni, de a jelenlegitől is elbúcsúzhatsz. A "lusta" embereknek meg van más dolguk is, mint mások joblességének eredményét helyrehozni...
milyen hangnem? anyázásról van szó? mert én ugyan nem anyáztam le senkit, nem szidtam le senkit... nem tudom min' vagy kiakadva... ja, hogy lusta szó miatt?! emiatt fenyegetsz? omg... semmi trágár nincs benne a lusta szóban... igen, azért vettem a bátorságot, hogy használni a lusta szót, mert tökre nem értem, ha ti képesek vagyok bannolni
(!), törölgetni, figyelmeztetni, de aktiválni az usert azt meg nem mert nincs kedvetek, illetve "majd később" tipusúak vagytok... különös. Bannolni valakit, az jobb dolog mint aktiválni a régi fórumozó nickjét. Respect, ám...
na meg ez a fenyegetés... mi okból kaptam fenyegetést? most elkövettem egy hibát, mert le kellett cserélnem az emailt és szólok itten? nem értem, hogy minek kell a moderátori jóváhagyás, ha egy kis beállitásról van szó... más fórumon meg nem kell ilyesmi...
nekem elhiheted, hogy nekem is van jobb dolgom, mint itt könyörögni hogy visszatérhessek a régi nickemre......
megértem, ha most kibannoltok engem a búsba (de remélem nem...). Akkoris barcás maradok örökké, ha ki is bannoltok innen... nem érdekeee...
na Peace!