Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gekkodan írta:Úristen! Egy nagyon szimpatikus, jó játékos, akit igazán tisztelek. Nem mellesleg a Realt úgy kell legyőznünk a bajnokságban, hogy nem a B-csapatuk játszik.
Igenis jobbulást kívánok neki és remélem mihamarabb felépül.
Sosem fogok ott tartani, hogy az ELLENFELEIM (és NEM ellenségeim) játékosának kidőlésére dörzsöljem a tenyerem.
Egy kis önkritikát alkalmazz kolléga!!!!
Én ezt élőben is így gondolom.LG írta:Szépen leoltottátok a gyereket, de ő legalább őszinte volt, csak bunkó...de még mindig jobb, mint állszentnek lenni, mert van az is bőven, szép számmal. Most nem rosszból, de ha mindenki olyan lenne, mint amilyennek igy a neten keresztül kiadja magát, akkor a magyarok 90-a okos, kulturált, művelt, korrekt, segitőkész ember lenne, pedig azééért....
LG!LG írta:Szépen leoltottátok a gyereket, de ő legalább őszinte volt, csak bunkó...de még mindig jobb, mint állszentnek lenni, mert van az is bőven, szép számmal. Most nem rosszból, de ha mindenki olyan lenne, mint amilyennek igy a neten keresztül kiadja magát, akkor a magyarok 90-a okos, kulturált, művelt, korrekt, segitőkész ember lenne, pedig azééért....
Ne hülyéskedj már, ember!!! Ez nem háború, hanem sport (főleg, hogy a katalán-spanyol ellentét minket magyarokat igazán nem érint -> én a csapatot szeretem, nem a katalán öntudatot)! Még szép, hogy jobbulást Sneijder!és ennek te hogy tudsz örülni? Confused Confused mer én valahogy nem.. oké emberileg jobbulást..de azérja.. Confused
ne haragudj barátom, de ez nagyon otromba volt. Wesley Sneijder egy szimpatikus focista. Okés, hogy a Realban játszik, de attól még ilyet nem kívánunk neki. Ez nem a madridista, ahol röhögünk Messi sérülésén, és nagy örömmel nyugtázzuk azt. Egy bocsánatkérést szívesen olvasnék Tőled.MeNnOn írta:
és ennek te hogy tudsz örülni?![]()
mer én valahogy nem.. oké emberileg jobbulást..de azérja..
Úristen! Egy nagyon szimpatikus, jó játékos, akit igazán tisztelek. Nem mellesleg a Realt úgy kell legyőznünk a bajnokságban, hogy nem a B-csapatuk játszik.MeNnOn írta:
és ennek te hogy tudsz örülni?![]()
MeNnOn írta:és ennek te hogy tudsz örülni?csababarca írta:Sneijder sérülése "csak" 3 hónap...
Mondtam én hogy szó se lesz itt fél évről...októberben végén már bőven játszani fog![]()
és ennek te hogy tudsz örülni?csababarca írta:Sneijder sérülése "csak" 3 hónap...
Mondtam én hogy szó se lesz itt fél évről...októberben végén már bőven játszani fog
szerintem meg úgy lenne igazságos ha mindig a barca nyernemr. írta:Jó vicc, de ha a végén a villareal nyer akkor lesz csak igazán poénosmezeibela írta::D:D:D bár ugy lenne igazságos hogy 3 évig ti nyertek utána 3 évig mi?na?
![]()
szoval még a következő idény igazán a miénk lehetne
Jó vicc, de ha a végén a villareal nyer akkor lesz csak igazán poénosmezeibela írta::D:D:D bár ugy lenne igazságos hogy 3 évig ti nyertek utána 3 évig mi?na?
![]()
szoval még a következő idény igazán a miénk lehetne
Csak váljon be az érzésed!mezeibela írta:hát sneijder sérülése után nagyon kellett..de egyébként van egy olyan érzésem hogy ebben az évben ti fogtok nyerni..mármint bajnokságot..nem mi
persze könnyen változna a véleményem ha szereznénk valami csatárt...vagy legalább ronaldot..ő legalább golérzékeny..de akkor sem csatár..
Már végre tudom h, mikor van gól
Ha eltudok jutni az eurobarca találkozóra megmutatom a bicikli cselt majdnem h hasonlóan tudom csinálni mint robinho talán picit lassabban...de én is megőrjítek vele akárkitBányász írta:http://www.youtube.com/watch?v=RcBlcIFQhisgekkodan írta:A biciklis-cselről nincs valami jó cikked?Így lenne teljes a kép Bányász kolléga
Így tanulható a leginkább...olvasni felesleges róla.
Szerk:bocs az offokért.