Összességeben szerintem Keitaval befürdünk, de Pique és Alves nagy igazolások, viszont elől nem nagyon fog változni a kezdő, szóval összességében szerintem az idei igazolások nem sokat változtatnak a csapaton, ha Milito felépül talán csak Alves lesz stabil kezdő, a többi játékos a tavalyi keretből marad, szóval nem nagyon érzem, hogy annyira újjáépítenék ezt a Barcát. Persze Guardiola más, mint Frank és talán jobban motiválja a játékosokat, eddig az eredmények és a mutatott játék is jó, na majd meglátjuk mi lesz...
Szerény Véleményem Szerint:
Tavaly, illetve tavalyelőtt a világ legerősebb kerete volt a tietek. A védelem ami hagyott maga után kívánnivalót, azt most meg is erősítettétek.
Eto'o, Henry, Bojan, Messi, Hleb, miért akarjátok újraépíteni ezt a támadósort? ( Ok, Hleb új ember ) Nem a játékosok kvalitásaival van nektek gondotok, hanem a motiválással... Az pedig csak Guardiolán múlik, hogy ez mennyire jön össze neki. De nekem van egy olyan érzésem, hogyha a motiválás nem megy, akkor az edző fog repülni és nem 2-3 játékos...
Szóval, nektek nincs szükségetek teljesen új csapatra. Egyéni teljesítményre a világ legerősebb kerete a tietek.
Hogy csapat lesz-e? Képesek lesznek összejátszani? Mire mennek Messi nélkül a többiek? Az is ki fog derülni.
Új edző, új módszerek. Ez kellene hogy legyen a jelszó. És ez is.
Kíváncsian várom az új idényt.
Hala Madrid!
REAL MADRID C. DE F.