manuel írta:... nemtudom hogy mitcsinál az edzésekken mint ahogy itt közülünk senkisem de én amiótta olvasom a hirekett a focivilágában én még sohasem halottam Etótól 1 értelmes nyilatkozatott vagy esetleg vele kapcsolatban valami értelmes hirt.Csak ezekett halja az ember ő felőle:
1.A Madrid gyalázássa nyilvánosan.
2.Lefejelt egy újságirótt
3.Eltiltoltta magátt direkt a Real Madrid elleni rangadóról.
és stb....stb...
Akkor ezek szerint itt mindenki hazudik és a drága Samú 1 ártatlan hercegifjú vagy mi a fene????
Mj:énsem szerettem a Realt és mégkitudja hogy hányan nem a csapatból de akkorsem tiltatja el magátt az ember szándékosan mert anó az a klub neki nemszimpatikus.Ezzel a viselkedésel is csak a klubott nézettele mások előtt.
Ha te sosem hallottál Samutól értelmes nyilatkozatot,akkor nem olyan nagyon régen olvashatod pölö az EuroBarcát meg a világ focihíreit

Sztem ezen az oldalon is megjelent már meg nem 1 interjú vele,ahol sztem értelmesebben fejezte ki a véleményét nálad

utalva itt a helyesírásodra
Ha benned csak ez a 3 dolog ragadt meg róla az elmúlt időszak során,akkor tudlak sajnálni...
Amúgy pedig több olvasata is van ezeknek a "vádaknak".Tiszteletben tartva a véleményedet,azért kicsit más szemszögből megvilágítva eléd tárnám a dolgokat.
1,Természetesen nem volt fair tőle a kábronozás,de ha kicsit utánanézel az előéletüknek (madrid-Eto'o),akkor azért meg fogod érteni,h micsoda földöntúli boldogság tölthette el a bajnoki címmel.Ez persze nem indokolja feltétlenül h oda kell szólni,de nekem érthetőbbé teszi,és lehet megkövezni,de nekem tetszett!

(Én együtt ordítottam vele,meg sztem vagyunk még így páran

) Ezenkívül nyilvánosan bocseszt kért tőlük,de sztem te ezt már nem olvastad,igaz?
2,Ez az újságírós hacacáré meg valszeg az a kategória,ahol "nagyobb a füstje,mint a lángja".A hír komolyságát minősíti,h a lefejelt sajtósnak eltört a karja

Túl lett dramatizálva az a dolog,érthetően,hisz' növelni kell a lapeladást.

Ilyen hírekkel meg lehet,sokan készpénznek veszik és máris tücsköt-bogarat ordítanak a playára.
3,Ebbe a sárgalapozásba nem is megyek bele nagyon.Egy lefutott bajnokság lefutott rangadóján nem lépett pályára,így vagy úgy...Persze,h nem fair a csapattal szemben,HA direkt sárgázta ki magát,de ha ők megbocsájtják neki,akkor talán mi is megtehetjük,nemde?Márpedig MESSI nyilatkozatából kiderült,h ő(k) nem neheztel(nek) Samura...
U.I.: Sztem ha továbbra is Eto'oról akarsz társalogni,akkor ezt tedd az ő topicjában!