Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.28. 14:57:03

Nastradamus írta:
Perrero írta:tényleg minden 2ik nap lekell írnia valakinek :?: Fabregas távozásába a Barcának NEM LEHETETT BELESZÓLÁSA
Kifejtenéd az új húsnak?
:oops:
Kivásárolták,v micsoda?
Nastradamus :

Ha jól tudom akkor olyan fiatal volt hogy it még nem játszhatot de az Arsenal azt mondta :Gyere nálunk a nagy csapatal fogsz játszani !
És így is let ! Fabregas ezt mondta muszáj volt felszálnom ere a vonatra mert tudtam csak egyszer fog megálni .
Cal mivel olyan fiatal volt a Barca nem mondhata azt nem adlak el .!
Remélem mostmár érted :D
Kép
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.07.28. 14:54:26

Perrero írta:tényleg minden 2ik nap lekell írnia valakinek :?: Fabregas távozásába a Barcának NEM LEHETETT BELESZÓLÁSA
Kifejtenéd az új húsnak?
:oops:
Kivásárolták,v micsoda?
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.07.28. 14:44:06

Ez olyan mint mikor eladtuk fabregast, igaz ő fiatalabb volt de akkor is most visszasírjuk és így lessz ez dos santossal is meg talán crosassal na meg persze ronaldinhoval ha újra a régi lessz. :P[/quote]

Azzal a különbséggel, hogy szerintem ebben a csapatban már nem lett volna arégi önmaga, de igazából nagyon kíváncsi vagyok, hogy a milánnál mit fog mutatni, sajna van egy olyan érzésem, hogy már sosem lesz a régi.....de remélem látunk tőle még szép és emlékezetes meccseket!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.28. 14:40:53

matyi02 írta:
Rezi Torres írta:Hát én nem adnám el Crosast!!20éves még lehet belőle nagy játékos!!!Pár év múlva meg majd visszasírjuk4!

Hát Pep nekem fura elöször Gio az egy picit más tészta volt tudom
most meg Crosas ...
Ja meg eto-is ...
Én nagyon jó Edzőnek látom csak a jó fiatalokat meg kéne becsülni nem öreg Trezugetfélékre halytani ...
Ha eladják Crosast az akora baromság lene mint Gio eladása :!:
Ez olyan mint mikor eladtuk fabregast, igaz ő fiatalabb volt de akkor is most visszasírjuk és így lessz ez dos santossal is meg talán crosassal na meg persze ronaldinhoval ha újra a régi lessz. :P
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.28. 14:29:34

Rezi Torres írta:Hát én nem adnám el Crosast!!20éves még lehet belőle nagy játékos!!!Pár év múlva meg majd visszasírjuk4!

Hát Pep nekem fura elöször Gio az egy picit más tészta volt tudom
most meg Crosas ...
Ja meg eto-is ...
Én nagyon jó Edzőnek látom csak a jó fiatalokat meg kéne becsülni nem öreg Trezugetfélékre halytani ...
Ha eladják Crosast az akora baromság lene mint Gio eladása :!:
Kép
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.07.28. 14:19:09

norbert55 írta:De Pep simán belemenne egy Trez-Eto'o cserébe.És Laporta is valszeg belemegy hisz Eto'o-ért nem naon érdeklődnek.Ez van. :roll:
A kettő nem egy súlycsoport!
Nálam Treze pehelysúlyú, Eto'o nehézsúlyú!
Nem is értem az egészet majd abban kell 2 chipszes zacsival zörögve a kezünkben bízni, hogy a régi Henry+"Trezegé" páros ontani fogja a gólokat...neeeem :(
Nem jinném, hogy ez olyan lesz mint anno az Mu-ban Yorke-Cole kettős, bár nem Henry-n fog múlni - saját vélemény :twisted:

1 Tartsuk meg Eto'o-t, de akkor mindent bele öcsém fuss mintha afrikában kéne menekülnőd az oroszlánok elől :D :D :D MOTIVÁCIÓ
2 Sajna a Valenciába nem menne el és sztem nem is tudnák megfizetni, de Silva-ért odaadnám... :)
3 Adebayor talán megfelelő ellenérték ha odaadják még Cesc-et :D :D :D
Xavinho
Capitá del Barça

2008.07.28. 14:19:03

matyi02 írta:A Barcelona továbbra is Benzemát akarja !

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... karja-6823

Hát sztem ezt érdemes elolvasni :D
Szerintem nem kéne a realal versenyt futni Benzemáért ...
Vége lehetne már ennek a hülye átigazolási szezonnak...
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.28. 14:14:41

A Barcelona továbbra is Benzemát akarja !

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... karja-6823

Hát sztem ezt érdemes elolvasni :D
Szerintem nem kéne a realal versenyt futni Benzemáért ...
Kép
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2008.07.28. 14:09:22

Hát én nem adnám el Crosast!!20éves még lehet belőle nagy játékos!!!Pár év múlva meg majd visszasírjuk4!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.28. 14:00:58

De Pep simán belemenne egy Trez-Eto'o cserébe.És Laporta is valszeg belemegy hisz Eto'o-ért nem naon érdeklődnek.Ez van. :roll:
miihii
KHAL

2008.07.28. 13:59:13

manuel írta:... nemtudom hogy mitcsinál az edzésekken mint ahogy itt közülünk senkisem de én amiótta olvasom a hirekett a focivilágában én még sohasem halottam Etótól 1 értelmes nyilatkozatott vagy esetleg vele kapcsolatban valami értelmes hirt.Csak ezekett halja az ember ő felőle:

1.A Madrid gyalázássa nyilvánosan.
2.Lefejelt egy újságirótt
3.Eltiltoltta magátt direkt a Real Madrid elleni rangadóról.
és stb....stb...

Akkor ezek szerint itt mindenki hazudik és a drága Samú 1 ártatlan hercegifjú vagy mi a fene????

Mj:énsem szerettem a Realt és mégkitudja hogy hányan nem a csapatból de akkorsem tiltatja el magátt az ember szándékosan mert anó az a klub neki nemszimpatikus.Ezzel a viselkedésel is csak a klubott nézettele mások előtt.
Ha te sosem hallottál Samutól értelmes nyilatkozatot,akkor nem olyan nagyon régen olvashatod pölö az EuroBarcát meg a világ focihíreit :roll: Sztem ezen az oldalon is megjelent már meg nem 1 interjú vele,ahol sztem értelmesebben fejezte ki a véleményét nálad :arrow: utalva itt a helyesírásodra :wink:
Ha benned csak ez a 3 dolog ragadt meg róla az elmúlt időszak során,akkor tudlak sajnálni... #-o
Amúgy pedig több olvasata is van ezeknek a "vádaknak".Tiszteletben tartva a véleményedet,azért kicsit más szemszögből megvilágítva eléd tárnám a dolgokat.
1,Természetesen nem volt fair tőle a kábronozás,de ha kicsit utánanézel az előéletüknek (madrid-Eto'o),akkor azért meg fogod érteni,h micsoda földöntúli boldogság tölthette el a bajnoki címmel.Ez persze nem indokolja feltétlenül h oda kell szólni,de nekem érthetőbbé teszi,és lehet megkövezni,de nekem tetszett! :twisted: (Én együtt ordítottam vele,meg sztem vagyunk még így páran 8) ) Ezenkívül nyilvánosan bocseszt kért tőlük,de sztem te ezt már nem olvastad,igaz?
2,Ez az újságírós hacacáré meg valszeg az a kategória,ahol "nagyobb a füstje,mint a lángja".A hír komolyságát minősíti,h a lefejelt sajtósnak eltört a karja :twisted: Túl lett dramatizálva az a dolog,érthetően,hisz' növelni kell a lapeladást. :oops: Ilyen hírekkel meg lehet,sokan készpénznek veszik és máris tücsköt-bogarat ordítanak a playára. :roll:
3,Ebbe a sárgalapozásba nem is megyek bele nagyon.Egy lefutott bajnokság lefutott rangadóján nem lépett pályára,így vagy úgy...Persze,h nem fair a csapattal szemben,HA direkt sárgázta ki magát,de ha ők megbocsájtják neki,akkor talán mi is megtehetjük,nemde?Márpedig MESSI nyilatkozatából kiderült,h ő(k) nem neheztel(nek) Samura...

U.I.: Sztem ha továbbra is Eto'oról akarsz társalogni,akkor ezt tedd az ő topicjában!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
robben
Jugador del Barça

2008.07.28. 13:53:48

Eto és Trezeguet közti különbség hatalmas, természetesen Eto javára, de Laporta nem olyan hülye, hogy ebbe a cserében belemenjen.Treze ára reálisan kb. 15 milla, Eto pedig 40-50 nilla...
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2008.07.28. 13:48:21

norbert55 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=794466

Trezeguet-Eto'o csere?

Az lenne a legjobb ha Eto'o maradna,de ha mindenképp megy asszem Trezeguet-vel sem szomorkodhatunk :D
Ezek a hírek egyre jobban elszomorítanak....télleg képesek lennénk odaadni Eto'ot egy trezeguetér vagy egy benzemaér???treze már nem jobb mint Eto'o mongyuk a jelenlegi Eto'onal nem is volt jobb soha!!!Benzema meg még nem jobb!!!eto'o maradjon és ha mégis menne akkor Drogba jöjjön!!!De ne mennyen könyörgöm!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.28. 13:43:49

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=794466

Trezeguet-Eto'o csere?

Az lenne a legjobb ha Eto'o maradna,de ha mindenképp megy asszem Trezeguet-vel sem szomorkodhatunk :D
baas11
Entrenador del Barça

2008.07.28. 13:17:04

Ha Eto'o végül tényleg elmegy ,aminek nem örülnék csak abban bízom h ahogy eddig is Romáriotól kezdve Ronaldon és Kluiverten keresztül Eto'o -ig(Henry kakukktojás) megtaláltuk a megfelelő csatárt,talán most is ,talán.... Nála ritka h nincs formában,most nem megy neki,gondok vannak anyukával, féja a háta,sérült volt stb.....mindig benne van a gól és ált. ezt be is bizonyítja (a pályán) !De én fontosabbnak érzem inkább a bal szárny erősítését ,méghozzá gólerős játékossal (Iniesta mindenbe jó csak ebben nem annyira) ahogy anno Roni! Nagyon jobb és Messi függőek az eddigi támadásaink és hosszú távon ez nem lesz jó....(mert ugye nélküle nem sok ötlet volt)Ha a bal oldal (Abidal+INi/HLEB+X) megközelítené az Alves+Messi-t....nincs az a védelem...és akkor ETo'o és Henry is meglőné a "23-20" gólját! Szóval remélem h mindenképp érkezik valaki Arshavin/Silva közül bár én Joe Colenak is örülnék ha esetleg...Vagy Diego (bár nem azon a poszton) most ugyis áll a bál Bremában !De uccso kettő term. csak ötlet szinten van!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
ronaldinho369
Barça C

2008.07.28. 13:09:29

Henry marad mert mert a Gilet reklámba azt mondják menjél a napsütéte Spanyolországba hogy
talákoz Tiehry Henryval!!! :D :D :twisted:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.28. 13:05:52

Nagyon sokat változott a topic színvonala hála a "szigorításoknak", körülbelül semennyit... :roll:

Benzemáért bejelentkezett a Madrid is, Henryért pedig 19 millió €-t kínál a United.
in to exile
soadroli
Llegenda del Barça

2008.07.28. 13:03:53

Kép
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.28. 12:45:15

Danka00792 írta:innen, hogy mit csinál az edzéseken? Volt egy hír, miszerint lefejelt egy ujságírot, de mi lett belöle?
Abban igazad van hogy nemtudom hogy mitcsinál az edzésekken mint ahogy itt közülünk senkisem de én amiótta olvasom a hirekett a focivilágában én még sohasem halottam Etótól 1 értelmes nyilatkozatott vagy esetleg vele kapcsolatban valami értelmes hirt.Csak ezekett halja az ember ő felőle:

1.A Madrid gyalázássa nyilvánosan.
2.Lefejelt egy újságirótt
3.Eltiltoltta magátt direkt a Real Madrid elleni rangadóról.
és stb....stb...

Akkor ezek szerint itt mindenki hazudik és a drága Samú 1 ártatlan hercegifjú vagy mi a fene????

Mj:énsem szerettem a Realt és mégkitudja hogy hányan nem a csapatból de akkorsem tiltatja el magátt az ember szándékosan mert anó az a klub neki nemszimpatikus.Ezzel a viselkedésel is csak a klubott nézettele mások előtt.
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.28. 12:30:26

Úgylátszik hogy nemfogtátok fel hogy miről karatyoltam!!!na de mindegy is 1 Eto fannak hiába mondanám meg az igazat hogyha az mindig kitérne és azt nem ismernéel sohasem. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2008.07.28. 12:34:04-kor.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.07.28. 12:17:55

manuel írta:Remélem nem haragudtok meg ezért de az én véleményem az hogy Eto ideje itt lejárt!!! ezért is gondolom hogy nem véletlenül nem számolnak vele Pepéksem. :wink: De most őszintén szerintettek melyik edzőnek van kedve egy olyan játékossal foglalkozni aki nemtud viselkednisem??? sem a médiával sem a csapattal szemben!!!vagy szerintettek ez a helyes viselkedés amit ő titulál???nagyjátékos megminden de ő már én szerintem a Ronaldinhó féle brigádhoz hasonlit már mint viselkedés szempontjából.Azt pedig kötve hiszem hogy Pepnek lenne a dolga egy 27 éves embert megnevelni erre találták ki a szülőket szerintem de persze nem ennyi idősön mert ilyenkorban elvileg már tudni kellene hogy mit szabad vagy mit nem de hát vannak ilyen ikonok is mostanság. :lol: Szóval egyszó mint száz én szerintem ha valaki nemtiszteli a klubjátt és nemhajlandó a fegyelmett és a szabályokatt betartani az nem is érdemli azt meg hogy maradhason. :roll:
Ez akkora hülyeség, ahogy van! Honnan tudod innen, hogy mit csinál az edzéseken? Volt egy hír, miszerint lefejelt egy ujságírot, de mi lett belöle? Semmi. Kamu volt az egész szerintem, az újságírok fújták fel ennyire. 27 éves, a legjobb korban van, pályán ontja a gólokat, a csapat legföbb emberei biznak benne, hogy marad. Az ö véleményükre szabad/kell adni, mivel ök találkoznak/beszélnek/dolgoznak vele nap mint nap. Nem hiába akarják, hogy maradjon.
Lejárt az ideje...nevetséges :!:
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.07.28. 12:15:07

noucamp írta:
manuel írta:Remélem nem haragudtok meg ezért de az én véleményem az hogy Eto ideje itt lejárt!!! ezért is gondolom hogy nem véletlenül nem számolnak vele Pepéksem. :wink: De most őszintén szerintettek melyik edzőnek van kedve egy olyan játékossal foglalkozni aki nemtud viselkednisem??? sem a médiával sem a csapattal szemben!!!vagy szerintettek ez a helyes viselkedés amit ő titulál???nagyjátékos megminden de ő már én szerintem a Ronaldinhó féle brigádhoz hasonlit már mint viselkedés szempontjából.Azt pedig kötve hiszem hogy Pepnek lenne a dolga egy 27 éves embert megnevelni erre találták ki a szülőket szerintem de persze nem ennyi idősön mert ilyenkorban elvileg már tudni kellene hogy mit szabad vagy mit nem de hát vannak ilyen ikonok is mostanság. :lol: Szóval egyszó mint száz én szerintem ha valaki nemtiszteli a klubjátt és nemhajlandó a fegyelmett és a szabályokatt betartani az nem is érdemli azt meg hogy maradhason. :roll:
Nagyon komoly az írásod cimbi. :lol:
Na! Eto'o hogy hasonlítod r10-hez hol hallod hogy micsoda éjszakai életet él? Szambázik nem jár edzésre stb..? És azt feltételezed, hogy egy unszimpatikus arab kis népművészeti cserépedény a 19 20 éves nem tudom hány éves fejével majd alkotni fog?1,Nem jobb játékos mint Samu 2, Samu első látásra szimpatikus míg az srác nem... 3, Valószínű hogy ha Samuval ment a rasszizmus akkor egy ien arab szennyel nem lesz másként. Az a Bnzema realba való unszimpatikus ember... "véleményem szerint"
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.28. 11:49:20

Márpedig Eto'o-t áron alul senkinek sem adjuk el.Szal nem veszi meg senki a nagyok közül.És mi csak Eto'o után akarunk csatárt venni.Szal egyre valószínűbb h Eto'o marad.

Szerk:Am Xavi,Puyol,Váldes és Eto'o-nak is 2010-ben jár le a szerződése.
Hallottatok vmit az ő hosszabításairól?Múltkor Xavi-val röppent fel a módosítás.
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.28. 11:38:50

norbert55 írta:Mekkora görény a madrid.Amikor szóbajött megint Benzema egybőől nekik is kell,nehogymá a miénk legyen.Tartsuk meg Eto'o-t és kész.Ha már Laporta is felhozta a témát...
Remélem nem haragudtok meg ezért de az én véleményem az hogy Eto ideje itt lejárt!!! ezért is gondolom hogy nem véletlenül nem számolnak vele Pepéksem. :wink: De most őszintén szerintettek melyik edzőnek van kedve egy olyan játékossal foglalkozni aki nemtud viselkednisem??? sem a médiával sem a csapattal szemben!!!vagy szerintettek ez a helyes viselkedés amit ő titulál???nagyjátékos megminden de ő már én szerintem a Ronaldinhó féle brigádhoz hasonlit már mint viselkedés szempontjából.Azt pedig kötve hiszem hogy Pepnek lenne a dolga egy 27 éves embert megnevelni erre találták ki a szülőket szerintem de persze nem ennyi idősön mert ilyenkorban elvileg már tudni kellene hogy mit szabad vagy mit nem de hát vannak ilyen ikonok is mostanság. :lol: Szóval egyszó mint száz én szerintem ha valaki nemtiszteli a klubjátt és nemhajlandó a fegyelmett és a szabályokatt betartani az nem is érdemli azt meg hogy maradhason. :roll:
Lezárt