2008.07.26. 12:19:51
én drogbát nem látnám szívesen!!! eto'o-hoz hasonlítva, a nyomába sem ér!!! eto'o egészségesen és jóformában dupla annyi gólt lő mint drogba a legjobb formájában!!!
hasonló a szitu adebayorral. nem egy nagy szám. volt egy jó szezonja, de amikor láttam játszani nem győzött meg!!!
trezeguet jó játékos volt, de már nem az igazi. az ő leigazolásának kb. annyi értelme lenne, mint a milannak tavaly ronaldo leigazolásával... jó játékos, de nem lehet vele már hosszú távra tervezni!!!
benzemának inkább örülnék, bár sztem egy komolyabb bajnokságban nem biztos, h megállná a helyét!!! eto'o utódjának talán kicsit kevéske lenne.... max. henry cseréje lehetne... de nem biztos, hogy egy ilyen fiatal, lendületes játékosnak jót tenne a padoztatás... arról nem is beszélve, h henry-tól sem voltam tavaly elájulva!!!
nekünk olyan csatár kell, aki a szezonban szállít kb. 30 gólt, mint anno ronaldo, rivaldo, vagy eto'o. henry és benzema együtt rúgna annyit...
nem értem miért nem próbálta meg a vezetés szerződtetni fabianot??? hajszállal csúszott le a gólkirályi címről! nagyon nagy formában van!!!
akárcsak agüero! nem is értem miért nem került szóba a neve???
vagy épp malouda! alig játszott a cselsziben... és nem *ar játékos!!!
MIND MIND FIATAL ÉS TEHETSÉGES JÁTÉKOSOK!!! MIÉRT KELLENEK NEKÜNK 30-ASOK???
ha meg már veterán csatárokat nézünk: eto'o crespo csere és henry mellett lenne egy larssonhoz hasonló minőségi rutinos csere csatár!!!
szóval nem vagyok meggyőződve, hogy a legjobban folynak az igazolások! annyi pénzt elköltött a klub, de sztem sokkal jobban lehetett volna gazdálkodni. alvest mondjuk R10 árából fedezte a klub többé kevésbé. de pl. piqué, henrique + eto'o árából megszerezhető lett volna fabiano és agüero. de lagalább az egyik!!! a spanyol ligában játszanak hihetetlen formában!!! miért is nézünk adebayorokat, benzemákat, vagy épp henriquéket??? emlékeztet engem ez a bevásárlás a gaspart éra végére, amikor milliók mentek el olyan emberekre, mint saviola, giovanni, rochembach, coco, gerard, stb... és mi lett a látszatja??? SEMMI!!!