Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csatlakozom. Minden topikba beírja a madridos oldalának a linkjét 4x.La Pulga írta:kvidra nevű usert bannolni lehetne.
Itt van Felhívásokdanianevem írta:A goal.com tiltólistán van???
Egyetértek danko94 barátommaldanko94 írta:Csak azt az egyet nem értem hogy vannak bizonyos emberek aki egyik nap ezt akarják másik nap azt minden nap új kezdőjük van stb stb. Sztem őket bannolni kénePerrero írta:nem lenne jó 5let a barca igazolások topik bezárása, akkor más topikba ömlene be a mocsok... így "csak" egyet zúznak porrá...![]()
Csak azt az egyet nem értem hogy vannak bizonyos emberek aki egyik nap ezt akarják másik nap azt minden nap új kezdőjük van stb stb. Sztem őket bannolni kénePerrero írta:nem lenne jó 5let a barca igazolások topik bezárása, akkor más topikba ömlene be a mocsok... így "csak" egyet zúznak porrá...
Na, ba...us, az egész oldalt betöltő piramissal találtam magam szemben. Ezek sem százasak, csak 99-ek!Drigo írta:Mert jelenleg azok "üzemen kívül" vannak. Ha lenen valamid, amitől szeretnél megszabadulni, ajánlom a Fórum-->Minden más-->Bolhapiac topicot.MessiFan írta:Ha rákattintok a Csere-bere vagy Ajándékbolt-ba akkor miért a főoldalt hozza be?
Ja és mielőtt azt hinnétek, hogy az előbb a levegőbe beszéltem:
Hát tessék
Mert jelenleg azok "üzemen kívül" vannak. Ha lenen valamid, amitől szeretnél megszabadulni, ajánlom a Fórum-->Minden más-->Bolhapiac topicot.MessiFan írta:Ha rákattintok a Csere-bere vagy Ajándékbolt-ba akkor miért a főoldalt hozza be?
KösszeVarga Tamás írta:Dani!
Ha itt vagy még, te Drága...
Az igazolások topicban a piramisok magassága már meghaladja Hufu piramisának magasságát.
Ezzel maximálisan egyetértek.Tudom, hogy még kezdőnek számítok itt a néhány hozzászólásommal, de engem személy szerint nagyon zavarnak az ilyen "felesleges" ''veszekedések".Danka00792 írta:Valaki zárja be a Barca igazolások topicot! Vagy bannoljon 1-2 embert. Nem birom. Az Igazolások topic színvonala a béka ***-e alatt van. Értelmes vitát ott nem lát az ember, csak és kizárolag hülyeségeket, akkor pedig minek van ilyen topic? Egyszer már leírtátok, tudom, hogy legalább csak azt a topicot barmolják szét, de szerintem ezt remekül meglehet oldani egy kiadós "bann nap"-al.![]()
Szerintem ez igy nem mehet tovább.