Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad vanDrukker írta:Nem vagyok biztos hogy kell nekünk egy csatár. Ha Eto'o elmegy akkor is van:Henry, Bojan, Gudjonsen, Hleb, MESSI, Iniesta
Szerintem el fog menni Gudjonsen de egyépként se tenném be a kezdő csapatba. Iniesta meg inkább támado középpályás habár játszott csatár poszton akkor se az a helye Henry vel egyetértek meg Bojanal ,is Messi meg alapember.Drukker írta:Nem vagyok biztos hogy kell nekünk egy csatár. Ha Eto'o elmegy akkor is van:Henry, Bojan, Gudjonsen, Hleb, MESSI, Iniesta
jah én is olvastam az elmundodeportivo-n...zolinho555 írta:Egy egészen szenzációs hír látott napvilágot: a Real Madrid szeretné leigazolni Eto'ót! A csatár nagyon szimpatikus Schusternek, hiszen minden megvan benne, ami egy igazi csatárban, amit a klub jelenleg hiányol. Ezt a döntését a vezetőséggel is tudtatta, s az egyetlen igazi ellenálló csak az elnök. Calderón a szurkolókkal való konfliktus, az esetleges öltözőbeli ellentétek és Laportával való viszonyának megőrzése végett nem szorgalmazná a transzfert. /MD/
madridista.hu
ez viccnek is rossz!![]()
Pontosan erre gondolok most már én is. Fiatal, ereje teljében lévő klasszis csatár, azt még egy Drogba-Eto'o swapba sem mentek bele Kenyonék. Pedig ők már évek óta udvarolnak Samunak, igaz az is inkább Mourinho miatt lehetett.visca el barca írta:nekem vmi bűzlik egyébként az eto'o ügyben. a realos barátom is megmondta, hogy jelenleg a világ legjobb csatára. és a kutyának nem kell. még ilyen vicces 20 milliós ajánlatot sem tettek érte.. ez kissé furcs..
Ez igaz. Pl. itt van Samu. Nem minden játékos mondhatja el magáról hogy csak úgy lestukkolt egy újságírótVaratrix írta: Ami pedig Drogba visszataszítóságát illeti, nem kell vele foglalkozni. Ha itt fog játszani, úgy is megkedveljük.
Minden klubbnak meg van a maga kis bajkeverője. Nem egy darab példát lehetne felhozni.